2/7/14

ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Πόλεμος κατά των Πολιτών (UPD)

Άμαχοι: Ένας νεκρός-2 τραυματίες

Πρωινοί βομβαρδισμοί στο Κραματόρσκ, το Λουγκάνσκ και το Ντόνετσκ. Στο Λουγκάνσκ τραυματίστηκαν δυο πολίτες. Βλήματα χτύπησαν δυο σχολεία και σπίτια. Στην πόλη του Ντόνετσκ, οι κυβερνητικοί χτύπησαν το αντλιοστάσιο υδροδότησης της πόλης και σκοτώθηκε ένας μηχανικός.

Απώλειες Κυβερνητικών: 2 νεκροί -17 τραυματίες

Το Ουκρανικό υπουργείο άμυνας παραδέχτηκε ότι οι δυνάμεις του είχαν έναν νεκρό και δεκατρείς τραυματίες. Οι διοίκηση των σκηνοφυλάκων ανακοίνωσε έναν νεκρό και τέσσερεις τραυματίες σε μάχη το βράδυ της Τρίτης για τη συνοριακή διάβαση «Νοβοαζόφσκ», στην περιοχή του Ντονέτσκ.

Σε ρόλο τηλε-πολέμαρχου εξακολουθεί ο δοτός πρόεδρος της Ραντα , Oleksandr Turchynov, που ενημέρωσε το σώμα ότι ,«Οι Ένοπλες Δυνάμεις μας και η Εθνική Φρουρά συνεχίζουν τη δυναμική επίθεση εναντίον των τρομοκρατών και των εγκληματιών. Η δράση των στρατιωτών μας είναι επαρκώς αποτελεσματική και παραγωγική». (Η δήλωση μεταδόθηκε τηλεοπτικά).

-Αργότερα σήμερα, θα συναντηθούν στο Βερολίνο με πρωτοβουλία του Σταϊνμάγερ, ο Φαμπιούς, ο Λαβρώφ και ο Ουκρανός ΥΠΕΞ, για να συζητήσουν μια νέα (διαρκή) εκεχειρία.

-Ο επικεφαλής της ΛΔ Ντονέτσκ Αλέξανδρος Μποροντάι δήλωσε ότι Δημοκρατία του είναι έτοιμη να συνεχίσει τις διαβουλεύσεις για την επίλυση της κρίσης.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

εφαγε ξυλο ο σφαλιαρας αριστεριζων μαραντζιδης απο εαμοβουλγαρους αναρχοκομουνιστες φονιαδες και συνεχιζει να τους γλυφει τα σκατα απο το κωλο λεγοντας οτι οι χρυσαυγιτες ειναι χειροτεροι!!!!!!!

http://www.stoxos.gr/2014/07/blog-post_3022.html

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...