17/9/14

Σκωτία

καὶ τὸ φῶς ἐν τῇ Σκωτίᾳ φαίνει

Ούτε 20 ώρες δεν έμειναν. Αύριο κληρώνει. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Σε λίγο θα μιλήσει ο «Κυρίαρχος». Ο Θεός να τους φωτίσει να ψηφίσουν σωστά.
Πάντως, οι δικομματικοί καυγάδες στο «Ενωτικό» στρατόπεδο άρχισαν πριν ανοίξουν οι κάλπες.
Οι Εργατικοί αποδίδουν την αναγέννηση του Σκωτσέζικου Εθνικισμού στην πολιτική της Θάτσερ, ενώ ο Τζόν Μέιτζορ απέδωσε τις «ατυχείς εξελίξεις» στον Μπλέρ που δημιούργησε το 1999 το Σκωτσέζικο Κοινοβούλιο.
  Ο διευθυντής της εταιρείας δημοσκοπήσεων «ICM» Μάρτιν Μπουν, ομολόγησε στην «Daily Mail», αυτό που γράψαμε εδώ και μέρες, ότι οι δημοσκοπήσεις είναι παραπλανητικές και ότι το εκλογικό αποτέλεσμα θα είναι ξεκάθαρο.
Η εκστρατεία του Φόβου σύμφωνα με την«Opinium έπιασε μεταξύ των γυναικών και το «ΟΧΙ» έχει προβάδισμα 24%  στις γυναίκες άνω των 55 ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

O Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν έστειλε μηνυμα με τον Ρώσο υφυπουργό Εξωτερικών Σεργκέϊ Ριαμπκόφ προς τους πολίτες της Δύσης ότι «οι πολιτικές τους ελίτ έχουν χάσει τα αυγά και τα Πασχάλια»

ΜΟΣΧΑ. Ο Ρώσος υφυπουργό Εξωτερικών Σεργκέϊ Ριαμπκόφ , δήλωσε  στο TASS ,  ότι «οι δυτικές πολιτικές ελίτ που κάνουν συνεχώς δηλώσεις σχετικ...