29/9/14

Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ

Το κυρίαρχο πολιτικό συνονθύλευμα , στην πατρίδα μας, παραπλανά τον Λαό με ασύστολα ψεύδη και προσπαθεί να τον εκφοβίσει, εφαρμόζοντας την θεωρία του φόβου. Λέγει:
Α) ότι, αν δεν δεχόμαστε το μνημόνιο δεν θα μπορούσαν να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις. Αυτό είναι το μεγαλύτερο ΨΕΜΑ. Η αλήθεια είναι ότι αν δεν υπογράφαμε το μνημόνιο δεν θα μπορούσαν να πληρωθούν τα αφεντικά τους, οι διεθνείς τοκογλύφοι.
Β) ότι, αν φύγουμε από την ΟΝΕ θα καταστραφούμε.
Γ) ότι, αν επανέλθει το εθνικό μας νόμισμα, η Δραχμή, θα πεινάσουμε.
Δ) ότι αν ορίσουμε την ΑΟΖ ( αποκλειστική οικονομική ζώνη ) η Τούρκοι θα μας κάμουν 
 ντά-ντά.
Και τόσα άλλα ψεύδη μας αραδιάζουν, οι δούλοι των τραπεζιτών και των παγκοσμιοποιητών. 
 Επειδή αυτοί είναι εξωνημένοι και απάτριδες, θέλουν να μας φοβίσουν, τα σκιάχτρα, με ψεύδη και δήθεν κινδύνους διότι αυτό πού φοβούνται τα αφεντικά τους, και τρέμουν από φόβο τους, είναι μήπως « ξυπνήσει » η Ελληνική ψυχή και τους πάρει φαλάγγι. 
 Ενδεικτικό του φόβου τους είναι και η επαναπόκτηση του εκδοτικού μας προνομίου, δηλαδή η επαναφορά της ΔΡΑΧΜΗΣ μας. 
  Χαρακτηριστικό είναι και το παρακάτω δημοσίευμα με τίτλο : Να βρεθεί ένας ήρωας ! 
 « Αυτό πού χρειάζεται η Ελλάδα είναι ένας νέος ήρωας » Α
ρθρο της 28ης Φεβρουαρίου της μεγάλης εμβέλειας αμερικανικής ιστοσελίδας huffington post.
Όμως ο ΗΡΩΑΣ υπάρχει είναι ο Ελληνικός Λάος και ο ένστολος και ένοπλος Λαός πού θα δώσει την πρέπουσα απάντηση στους λυμεώνες της φαύλης οικογενειοκρατίας και η Ελλάδα μας θα αναστηθεί. Η ώρα πλησιάζει για μια νέα πνευματική επανάσταση. 
 Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ έρχεται για μια νέα Ελλάδα, με ένα νέο Σύνταγμα και νέο πολιτικό και οικονομικό μοντέλο, πού θα καταπλήξει και πάλι την Ανθρωπότητα. 
 Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΦΩΣ πού δεν σβήνει ποτέ, αυτό πρέπει ιστορικά να το γνωρίζουν «αυτοί» πού θέλουν να επιβάλλουν την παγκόσμια διακυβέρνηση.
Έλληνες πατριώτες, αντεπίθεση, τρομοκρατήσατε τους τρομοκράτες.
Χρίστος Α Αθανασόπουλος
Christathan.blogspot.com

2 σχόλια:

Ανωνυμος είπε...

Οι ενστολοι μας εχουν απαγοητευσει.

Εγιναν και αυτοι ιδιοτελεις γραφειοκρατες που ακουοθν τους π[ροδοτες και χρησιμους ηλιθιους πολιτικους. Μας εχουν απαγοητευσει μεχρι στιγμη. Ασχολουντε μονο με τισ περικοπες τωμ μισθων τους και των συνταξεων τους.

Τι να ελπιζει καωεις αυτους. Τα συνορα ειναι σουρωτηηρι και αυτοι περιμενουν την Φροντεξ να μετρισει ποσοι λαυρομεταναστες μπενουν στην χωρα μας. Ντροπη τους

Ανωνυμος είπε...

flow rncleatniqual editor