10/9/14

Ισλαμορατσισμός και Κοσμοπολιτισμός

Οι «Κοσμοπολίτες» του «θερινού» είπαν ναι και «πέρασε» το «αντιρατσιστικό» που αφήνει ατιμώρητο τον Ισλαμορατσισμό και τον Ισλαμοναζισμό αλλά είναι βαθιά ρατσιστικό για τους Έλληνες πολίτες και τους ετεροφιλόφιλους οι οποίοι είναι το αντικείμενο του διωγμού.
Το «κήρυγμα μίσους» κατά των ελλήνων κατά των ορθοδόξων και κατά των ετεροφιλόφιλων δεν τιμωρούνται.
Το μίσος των λαθραίων και των αλβανοκογκολέζων που κατουράνε στα σκαλοπάτια μας μένει ατιμώρητο. Το μίσος των σουνιτών μουσουλμάνων μένει ατιμώρητο γιατί έτσι θέλει το Council on Foreign Relations. Τα κηρύγματα μίσους των «Κοσμοπολιτών» κατά της Πατρίδας και της θρησκείας δεν τιμωρούνται., ούτε το μίσος της πουστιάς κατά των στρέιτ.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το Υπουργείο Εσωτερικών ΜΕΘΟΔΕΥΕΙ την αντικατάσταση του Πληθυσμού των ΕΛΛΗΝΩΝ με ΞΕΝΟΥΣ!


Διαβάσαμε το υπ. αριθ. 318/11-4-2011 έγγραφο της Γενικής Γραμματείας Πληθυσμού και Κοινωνικής Συνοχής του Υπουργείου Εσωτερικών προς το Υπουργείο Εξωτερικών, με θέμα «Εθνική Στρατηγική για την κοινωνική ένταξη των υπηκόων τρίτων χωρών από 2011 έως 2015» και φρίξαμε! Σας μεταφέρουμε αυτολεξεί:

«Η χώρα θα χρειασθεί και νέους μετανάστες προκειμένου να αντιμετωπισθεί το επερχόμενο φαινόμενο γήρανσης του πληθυσμού. Tο εθνικό συμφέρον επιτάσσει να συνεχισθεί η νόμιμη μετανάστευση!!!» (σελ.8)

http://www.makeleio.gr/?p=162105

Ανώνυμος είπε...

μια πολυ καλη απαντηση της χα για τον ρολο των κομμουνιστων σημερα

http://ethnikismos.net/2014/09/10/%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%BF%CE%BA%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B1-%CF%83%CE%BA%CF%85%CE%BB%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%83%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%B1-%CE%B3%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%B9%CE%B6%CE%BF%CF%85-2/

Ανώνυμος είπε...

Να μας κάνεις μια λίστα τι επιτρέπεται με το καινούριο νόμο να λέμε και τι απαγορεύεται. Πχ.το πουστη να τον λες πουστη ξέρω ότι απαγορεύεται τώρα, το λαθροπιθηκο πώς θα τον λέμε από δω και πέρα;
Νίκος Πειραιάς

Ανώνυμος είπε...

Να μας κάνεις μια λίστα τι επιτρέπεται με το καινούριο νόμο να λέμε και τι απαγορεύεται. Πχ.το πουστη να τον λες πουστη ξέρω ότι απαγορεύεται τώρα, το λαθροπιθηκο πώς θα τον λέμε από δω και πέρα;
Νίκος Πειραιάς

Ανώνυμος είπε...

Πρόσφατα, "ευπαθείς" που αλωνίζουν στο "προοδευτικό" ελλαδιστάν ελεύθερα, κλέψαν το αυτοκινητο μου μπροστά στο σπίτι μου. Όταν πήγα στην αστυνομία να το δηλώσω και είπα ότι έχω βάσιμες υποψίες για το ποιοι "βρωμά" το έκαναν, η απάντηση ήταν ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!
Δηλαδή οοοολο το παρασιτο-γυφταριό που μας έχει κουβαληθεί από βουλγαρία, αλβανία, σκόπια, τουρκία κτλ,μπορεί να ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΠΑΡΑΣΙΤΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝΤΑΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ, ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΒΟΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΥΝΗΣΗ ΓΙΑ... ΡΑΤΣΙΣΜΟ!
Αφου λοιπόν ΕΠΙΣΗΜΩΣ Η (ΑΝΘ)ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΕΣΜΟΘΕΤΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΚΟΠΡΙΤΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ, ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ;