22/9/14

Ο Μπεν ο φελλός δεν έχει πρόβλημα τζιχαντιστών

Το ξεκαθάρισε : «Δεν έχουμε πρόβλημα τζιχαντιστών μαχητών στην Ελλάδα», ειπε ο Μπεν ο φελλός μετά τη συνάντηση που είχε με τον γ.γ. του ΟΗΕ, Μπαν Κι Μουν.

«Η Ελλάδα μετέχει στη διεθνή κινητoποίηση κατά του λεγόμενου Ισλαμικού Κράτους, η Ελλάδα σέβεται και εκτελεί τις αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας, της ΕΕ, του ΝΑΤΟ στα θέματα αυτά. Δεν έχουμε πρόβλημα τζιχαντιστών μαχητών στην Ελλάδα, αλλά υπάρχει στην ευρύτερη περιοχή μας», δήλωσε ο αναπληρωτής πρωθυπουργός , προσθέτοντας ότι η χώρα μας συμμετέχει «στη διεθνή συνεργασία ανταλλαγής πληροφοριών». Σε ερώτηση εάν οι ελληνικές αρχές έλαβαν σχετικά στοιχεία από τη CIA ο κ. Βενιζέλος διευκρίνισε ότι «δεν έχουμε καμία τέτοια συγκεκριμένη ενημέρωση», αλλά σημείωσε πως «έχει πολύ στενή συνεργασία και με την αμερικανική διοίκηση και με όλες τις συμμαχικές μας χώρες». ξεκαθάρισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, σε δηλώσεις του ερωτηθείς σχετικά με ρεπορτάζ που κάνουν λόγο για διασυνδέσεις επτά ατόμων ελληνικής καταγωγής με τζιχαντιστές.

ΥΓ.Έχει τουλάχιστον 2.000.000 Σουνίτες από τους οποίους τουλάχιστον οι 800.000 είναι σαλαφιστες βαχαμπίτες αλλά δεν έχει "τζιχαντιστες". Ωραίος ο φελλός. 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

KYΡΙΕ ΧΑΤΖΑΡΑ ME TH Π Λ Α Σ Τ Ο Γ Ρ Α Φ Ι Α,ΠΑΠΟΥΛΙΑ,ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ???

O Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν έστειλε μηνυμα με τον Ρώσο υφυπουργό Εξωτερικών Σεργκέϊ Ριαμπκόφ προς τους πολίτες της Δύσης ότι «οι πολιτικές τους ελίτ έχουν χάσει τα αυγά και τα Πασχάλια»

ΜΟΣΧΑ. Ο Ρώσος υφυπουργό Εξωτερικών Σεργκέϊ Ριαμπκόφ , δήλωσε  στο TASS ,  ότι «οι δυτικές πολιτικές ελίτ που κάνουν συνεχώς δηλώσεις σχετικ...