17/9/14

ΜΟΣΧΑ:Δικαιοσύνη για όλους

Ένας Εβραίος Ολιγαρχικός στη Ρωσία
θα εισπράξει τα επίχειρα της κακίας του

Το διεθνές ιουδαϊκό σύστημα παραπληροφόρησης λύσσαξε από χθες επειδή «ο Πούτιν συνέλαβε έναν ακόμα Εβραίο δισεκατομμυριούχο», επειδή ο εισαγγελέας που ερευνά την υπόθεση της εξαγοράς της πετρελαϊκής Bashneft από τον όμιλο Sistema του Βλαντιμίρ Γεβτουσένκοβ,(γαμπρό του τέως δήμαρχου Μόσχας Λουσκώφ), διέταξε να τεθεί σε κατ' οίκον περιορισμό διότι προέκυψαν ενδείξεις ότι  «ο πρόεδρος της Sistema εμπλέκεται στη νομιμοποίηση περιουσιακών στοιχείων που έχουν αποκτηθεί με παράνομο τρόπο» , και οτι ενεχεται σε «ξέπλυμα μαύρου χρήματος».
 Νωρίτερα, είχε απαγορευτεί με δικαστική εντολή η πώληση των μετοχών που κατείχε η Sistema εξαιτίας έρευνας που βρισκόταν σε εξέλιξη.
 
Οι Εβραϊκές πηγές, και τα ελληνικά ΜΜΕ που τις αντιγράφουν και που απαιτούν «ειδική δωσιδικία» για τους Εβραίους απατεώνες, που πρέπει να έχουν το ακαταδίωκτο, γράφουν για «επιχειρηματίες στη Μόσχα βλέπουν πολιτικά κίνητρα πίσω από την υπόθεση, και που μιλάνε για «δεύτερη υπόθεση Yukos», και σε λίγο για νέο «Ολοκαύτωμα».
Προφανως η δικαιοσύνη δεν πρέπει να είναι τυφλή αλλά να προσέχει τη θεησκίαμκαι την εθνική καταγωγή των εβραίων Ολιγαρχικών που είναι πάντα και μόνο …αθώοι.
Η ρωσική προεδρία, διά του εκπροσώπου του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πέσκοφ, απέρριψε ως «απολύτως αναληθή και παράλογη την προσπάθεια να αποδοθεί πολιτικός χαρακτήρας στην υπόθεση».

Ρωσικό Νιετ στην Νεα αμερικανική συμμαχία

Η Μόσχα έλαβε αποστάσεις από τη Νεα συμμαχία των προθύμων που προσπαθεί να οικοδομήσει η Ουάσιγκτον για να πολεμήσει την ΙΚΙΛ. Ο πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών της Ρωσικής Δούμας Αλεξέι Πουσκώφ δήλωσε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες σφάλουν εάν ελπίζουν ότι θα έχουν την βοήθεια της Ρωσίας στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, εν μέσω της πολιτικής των κυρώσεων και ενώ η Ουάσιγκτον προσπαθεί να απομονώσει τη Μόσχα. 
  Ο κ. Πουσκώφ καταδίκασε την «παράξενη λογική» της Ουάσιγκτον λέγοντας ότι
« ο εξασθενημένος παγκόσμιος ηγεμόνας, που αδυνατεί να αντιδράσει σε όλες τις διεθνείς προκλήσεις, χρειάζεται τώρα, στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, την υποστήριξή μας στον αγώνα κατά του λεγόμενου Ισλαμικού Κράτους στη Μέση Ανατολή. Οι ΗΠΑ, οι Βρυξέλλες και οι ευρωπαϊκές πρωτεύουσες θα πρέπει να αποφασίσουν τι θέλουν από τη Ρωσία. Δηλαδή είτε η Ρωσία είναι μια κάνει μια χώρα που ... προσπαθούν να την μετατρέψουν σε κράτος- παρία είτε είναι μια χώρα με την οποία θα πρέπει να συνεργάζονται για να ελέγχουν τις εξαιρετικά δύσκολες διαδικασίες στις διάφορες περιοχές του κόσμου».
Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών έχει ήδη πει ότι οι σχεδιαζόμενες αεροπορικές επιδρομές των ΗΠΑ κατά της ΙΚΙΛ εντός του εδάφους της Συρίας, χωρίς την έγκριση της Δαμασκού, θα ήταν «κατάφωρη παραβίαση» του διεθνούς δικαίου και μια «πράξη επιθετικότητας».

ΥΓ. Και αν είσαι Ιουδαίος τη φυλακή σου θα την πας.

1 σχόλιο:

soulis είπε...

Kαι η Χουκλενα με την σφουγγαριστρα στο κεφαλι απο το δελτιο του Αντ1 οταν ειχε αποφυλακισθει το εβραικο κωλοπαιδο της Κομσομολ που βρεθηκε δισεκαταμυριουχος σε μια βραδυα ειχε πει οτι τωρα στο προσωπο του Χοντορκοβσκι θα βρουν τον εκφραστη τους ολα τα ηθικα στοιχεια της Ρωσιας που αντιστεκονται στον Πουτιν