18/2/16

Φερέφωνο της Άγκυρας η Μέρκελ

Η Μόσχα την ξεφτίλισε την Δωροθέα. Την έκραξαν ως Φερέφωνο του Ερντογάν.

Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα, δήλωσε σήμερα ότι , «οι δηλώσεις σχετικά με την επιβολή ζώνης απαγόρευσης πτήσεων στη Βόρεια Συρία που έγιναν από τη Γερμανίδα καγκελάριο, δεν εκφράζουν μια δική της ιδέα. Η ιδέα της δεν είναι καινούργια, αλλά έχει υποβληθεί από την Τουρκία».
Η ρωσίδα διπλωμάτης τόνισε ακόμα ότι , «Κανείς δεν έχε ακυρώσει την κυριαρχία της Συρίας» και ότι η πρόταση αυτή , «θα πρέπει να υποβληθεί προς την κυβέρνηση με της Δαμασκού.
Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών είπε ακόμα ότι «η εισαγωγή ζώνης απαγόρευσης πτήσεων στη Συρία θα οδηγήσει μόνο στην επανάληψη του «Λιβυκού σενάριου», το οποίο «Κανείς δεν θέλει». «Η διεθνής κοινότητα έχει ήδη βιώσει αυτή την ιδέα», είπε, και πρόσθεσε ότι «Το αποτέλεσμα είναι ορατό όχι μόνο στη Λιβύη, αλλά και πολύ πέρα από τα σύνορα της Λιβύης .. στην Ευρώπη» Η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, δήλωσε για λογαρισμό της Τουρκίας ότι «οι επιθέσεις που πραγματοποιούνται από τη Ρωσία και την κυβέρνηση της Συρίας δεν ήταν σύμφωνες με το ψήφισμα που εγκρίθηκε από το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ το Δεκέμβριο και τις προσπάθειες για τη μείωση της βίας»
και πρόσθεσε είπε ότι θα ήταν καλό «αν ο Άσαντ, με τους συμμάχους του και τα μέλη του αντι-ισλαμικού συνασπισμού κατέληγαν σε συμφωνία που να εξασφαλίζει τη δημιουργία ενός είδους ζώνης απαγόρευσης πτήσεων για την προστασία των αμάχων από τις αεροπορικές επιθέσεις στην περιοχή ανάμεσα στο Χαλέπι και στα τουρκικά σύνορα».

ΥΓ. Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν έχουν στηρίξει την πρόταση για τη ζώνη απαγόρευσης πτήσεων στη Συρία

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΤΑΞΤΕ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ



Τόσκας: Σιγά μην πάμε τους λαθρομετανάστες σε ακριβές περιοχές - Μόνο οι λαϊκές περιοχές θα γίνουν γκέτο! ΒΙΝΤΕΟ



Με σποραδικές δηλώσεις σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές διαρρέει το σχέδιο των συριζαίων για τη μόνιμη εγκατάσταση λαθρομεταναστών στη χώρα και μαζί του αποκαλύπτεται ο πραγματικός ρατσισμός τους σε βάρος των Ελλήνων.

Ο αναπληρωτής υπουργός ΠΡΟΠΟ, Ν. Τόσκας, ξεκάθαρα παραδέχτηκε ότι είναι ανεδαφικές οι προτάσεις της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας και δεν είναι δυνατόν να υλοποιηθούν, τουλάχιστον όσον αφορά τη Θέρμη, διότι «είναι ακριβή περιοχή»!

Ο δήθεν συμπονετικός, ανθρωπιστής και αντιρατσιστής υπουργός απορρίπτει τη Θέρμη γιατί είναι «ακριβή περιοχή» και προφανώς κατοικία πολλών ημέτερων της κομματικής νομενκλατούρας. Είναι απολύτως ξεκάθαρο - και οι διάφοροι κυβερνητικοί παρατρεχάμενοι το γνωρίζουν καλά - ότι, παρά τα όσα δηλώνουν, η όποια εγκατάσταση λαθρομεταναστών εγκυμονεί κινδύνους και σαφέστατα θα υποβαθμίσει τη γύρω περιοχή. Θεωρεί λοιπόν εντελώς κατάλληλη την περιοχή των Διαβατών, που έτσι κι αλλιώς είναι υποβαθμισμένη, αποκαλύπτοντας πόσο υποκριτικό είναι το ενδιαφέρον τους για τον απλό λαό.

Σαφέστατα προκύπτει επίσης ότι όλοι αυτοί που πρόκειται να εγκατασταθούν, έρχονται για να μείνουν. Αν πράγματι η μετεγκατάσταση ήταν προσωρινή, η «ακριβή» ή η «απομακρυσμένη» περιοχή δεν θα αποτελούσε σοβαρό κώλυμα. Επιχειρείται η αντικατάσταση πληθυσμού και η εισαγωγή φτηνών εργατικών χεριών, που έχει νόημα μόνο αν βρίσκονται σε συγκεκριμένες περιοχές των αστικών κέντρων


Σε καμιά περίπτωση φυσικά δε υποστηρίζουμε την εκδικητική εγκατάσταση λαθροεισβολέων ούτε στη Θέρμη, ούτε στα Διαβατά, ούτε πουθενά αλλού στην Ελλάδα. Αν υπήρχε έστω και η παραμικρή δόση ειλικρίνειας και ανθρωπισμού στους μαρξιστές νεοταξίτες, θα προσπαθούσαν οι συγκεκριμένες εγκαταστάσεις να γίνουν στην Τουρκία, και αφού ταυτοποιηθούν οι πρόσφυγες, να προωθούνται στην Ευρώπη. Με αυτόν τον τρόπο και η χώρα θα απέφευγε το δυσβάστακτο βάρος της εισβολής και πολλές ψυχές θα γλίτωναν το θάνατο προσπαθώντας να διαβούν το Αιγαίο, ενώ θα ήταν περιττή οποιαδήποτε παραχώρηση Εθνικής κυριαρχίας στα ανατολικά μας σύνορα.

Ο σκοπός τους όμως δεν έχει να κάνει σε τίποτα με τον ανθρωπισμό και φυσικά ουδόλως εξυπηρετείται με τη λειτουργία των συγκεκριμένων κέντρων στην Τουρκία. Αυτός είναι ο λόγος που οι πολιτικές τους καταγγέλλονται ως προδοτικές, αφού στρέφονται σαφέστατα ενάντια στους Έλληνες. Αδιαφορούν για τις ζωές που χάνονται στη θάλασσα και φροντίζουν μόνο την ικανοποίηση των επικυριάρχων τους.

Να είναι σίγουροι ότι θα μας βρουν απέναντί τους. Θα καταγγέλλουμε τις προδοτικές πολιτικές τους, τον δήθεν ανθρωπισμό τους και τον επιλεκτικό ρατσισμό τους σε βάρος των Ελλήνων


http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/toskas-siga-mhn-pame-tous-lathrometanastes-se-akribes-perioches-mono-oi-lai

Katalina Karatzatoumpa είπε...

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΟΦΣΟΡ ΚΟΛΛΑΓΟΝΑ !

Ανώνυμος είπε...

....Και το ανθεκτικον ΚΑΛΤΣΟΝ-ΚΥΛΟΤΑ Η ΘΕΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΞΕΡΕΙ....

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...