12/2/16

Βαθύ σκοτάδι

Με βάση μη εποχικά διορθωμένα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, το ελληνικό ΑΕΠ συρρικνώθηκε το 2015 κατά 2% έναντι του 2014. Τους τελευταίους τρεις μήνες του 2015, η ύφεση διαμορφώθηκε στο 0,6% έναντι του γ΄ τριμήνου του ίδιου έτους Στην Ευρωζώνη, υπήρξε ανάπτυξη 0,3% έναντι του γ΄ τριμήνου του 2015 .Για το σύνολο του 2015, το ΑΕΠ της Ευρωζώνης ενισχύθηκε κατά 1,5% και της Ε.Ε. κατά 1,8%.
Η Εύα, η ωραία σοσιαλίστρια, καταγγέλλει ότι ο «καλός» Μοσκοβισί, της είπε ότι «η Επιτροπή δεν ζήτησε ποτέ από την Ελλάδα να τροποποιήσει τη νομοθεσία της για τον ΦΠΑ που εφαρμόζεται στην ιδιωτική εκπαίδευση» και το κορίτσι κατάλαβε οτι η υπερφορολόγηση των Ελλήνων είναι αποκλειστική ευθύνη της ανικανότητας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ενώ όταν φορολογούσαν οι σοσιαλ-ληστες και ο χονδρός φίλος της έφταιγαν οι άλλοι. Oι δεξιοί.
Και ύστερα πήγε για ψώνια .
Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ζητάει πρόσθετα μέτρα 8-9 δις μέχρι το 2019 και Περικοπή των συντάξεων που είναι πολύ«γενναιόδωρες». Γενναία μείωση των υφιστάμενων συντάξεων, για να βγει το πρωτογενές πλεόνασμα 3,5%του ΑΕΠ.

ΥΓ. Η «αξιολόγηση» θα κλείσει μέχρι το Πάσχα των Καθολικών

4 σχόλια:

ΠΑΠαρης ΚΛΑΣΙΔΟΚΩΣΤΑΣ είπε...

http://radiofragmata.espivblogs.net/?page_id=4478

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά σηκωθείτε να βγούμε στους δρόμους...

Ανώνυμος είπε...

η μονη σωτηρια μας είναι η εξοδος από την ΕΕ κ το ΕΥΡΩ.
οσο πιο γρηγορα τοσο το καλυτερο.

Ανώνυμος είπε...

αυτη τη φορα εμεις οι ελληνες θα κραταμε τα κονσερβοκουτια τα πριονια τα τσεκουρια και οχι οι εαμοβουλγαροι......

ΕΑΜΟΜΠΟΥΛΓΚΑΡΟΚΤΟΝΟΙ

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...