24/2/16

Υπόθεση Μαυρίκου-Ακρόπολης

Ακούω για εκβιασμούς σε βάρος ΔΕΚΟ, τραπεζικών ιδρυμάτων και επιχειρηματιών. και την… κορυφή του παγόβουνου κλπ. Δεν τους ξέρω ούτε τον πολύ-εκδότη Παναγιώτη Μαυρίκο ούτε τους λεγόμενους «δημοσιογράφους», Παναγιώτη Μουσσά και Χρήστο Φράγκο.
Ο Παναγιώτης Μαυρίκος ήταν υπάλληλος της ΔΕΗ και ύστερα «ρεπόρτερ» του ΤΗΛΕΑΣΤΥ του Καρατζαφέρη. Το 2006, επί Ρουσόπουλου, συνέλαβε το λαμπερό επιχειρηματικό σχέδιο ,να αγοράσει παλιούς και ιστορικούς τίτλους εφημερίδων, που είχαν δικαίωμα στις κρατικές διαφημίσεις και στους ισολογισμούς και θα τις ξαναέβγαζε με ελάχιστο κόστος και υποτυπώδη ύλη, και ελάχιστο τιράζ και θα τσέπωνε το χρήμα από την κρατική διαφήμιση που του έδινε η ΝΔ. Α.Ε.
Έτσι λοιπόν, από το 2007 και μετά, ο πολύ εκδότης έβγαλε τη νέα «Ακρόπολις» , τις νέες «24 ‘Ωρες» και τη νέα «Επικαιρότητα».
 Σε μια (γενναία) κίνηση αναγνώρισης του έργου που έχει προσφέρει ο Μαυρίκος, ο τότε Υπουργός Υγείας Δημήτρης Αβραμόπουλος διόρισε το 2007 το «γαλάζιο παιδί», αντιπρόεδρο στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής.
Το 2008 ο όμιλος Μαυρίκου έλαβε 150.000 ευρώ από κρατική διαφήμιση. Από τους ισολογισμούς δεν ξέρω να σας πω.
Παράλληλα, η «δίψα του αναγνωστικού κοινού» έφερε την free press «Αθηναϊκή» και τον «Ελληνικό Βορρά» στη Θεσσαλονίκη.
  Ο Μαυρίκος που είναι Πειραιώτης και δηλώνει Ολυμπιακός, έβγαλε και την «Αθλητική Ημέρα», μέσω της οποίας επιτίθεται συνεχώς στον Βαγγέλη Μαρινάκη Και το Φεβρουάριο του 2015 ιδρύσε ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑ με τον εμπνευσμένο τίτλο «ΔΕΞΙΑ».
Το γεγονός ότι φωνάζουν από το Μπομπολιστάν, βάζει πολλά ερωτηματικά στην υπόθεση. Θα περιμένουμε να καταλάβουμε τι έγινε.
Και τελικά, κυρίως, άν οι «εκβιαζόμενοι» είχαν λερωμένη και πόσο τη φωλεά τους. 
 Υπομονή.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εγω παλι ακουσα σε δελτιο ειδήσεων ότι για καποια χρηματα που ειχε τσεπωσει ειχαν κοπει παραστατικα, τιμολογια.
δε κανω το συνηγορο του δεξιου , δεν μου αρεσει κ η φατσα του. τωρα αν μονο αυτος ειναι εκβιαστης δεν γνωριζω.
ας θυμηθουμε δηλαδή,
εκεινος ο χοντρουλης με τα γυαλακια που μαζευει τα γκομενακια κ λικνίζονται στη τηλεοραση,ο οποιος εκοβε βολτες ανα την ευρωπη με 5,5μυρια στη παντελονα τι είναι κ που τα βρηκε;!!!!!!! χεχεχε
να μην ξεχνιομαστε.

Ανώνυμος είπε...

Mα όλοι που πιάστηκαν έπαιζαν υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ.

Ανώνυμος είπε...

Αυτός ο Μαυριλος ήταν ένας έγκριτος εκβιαστής του ΣΥΡΙΖΑ.
Στις δημοσκοπήσεις της Ακρόπολις
έβγαζε πρώτο τον Αμποτ...

Ανώνυμος είπε...

ακομη μια μεγαλη δημοσιογραφικη επιτυχια απο την διασημη SCHOOL OF KLANON MPOYRDES οπωs λενε στο lastrada...

Ανώνυμος είπε...

Κυριε Σπυρο,

Μην ξανακανετε το διο λαθος που κανατε με τον Καρατζαφυρερ. Ο δημοσιογραφικος χψρος στηριζεται στον εκβιασμο. Γι αυτο πληρωνουν καποιους απο εσας καλα.....Τα ξερεις αυτα. Συνεπως ασε το Μαυρικο να πει προς τα εκει που βαδιζε: Στο ΔΙΑΟΛΟ!

Ανώνυμος είπε...

Ξέχασες να πεις ότι ήταν φουλ αμερικανόφιλος, το κόμμα "ΔΕΞΙΑ" θα ήταν το φιλοαμερικανικό κόμμα στην Ελλάδα, το έλεγαν και οι φυλλάδες του, λες και τα άλλα κόμματα της βουλής δεν είναι (στην Έλλαδα η made in USA, η made in GERMANY, η made in ISRAEL, η made in FRANCE θα είναι); Με την δάδα για να θυμίζει την ΝΔ στο ξεκίνημα της.