25/2/16

Ἕλλην ἐκ Πύρρας καὶ Δευκαλίωνος

Απευθυνόμενος προς όλους τους ενοχλημένους περί όσων αναφέρω κατά καιρούς διά τα της φυλής είτε και της θρησκείας των αμπραχαμιτών παραθέτω απόσπασμα διευκρινιστικόν εκ των ιερών βιβλίων της συγκεκριμένης πολυσχιδούς εν λόγω θρησκείας των Άμπραχαμ, Μοσέ, Τζούντα – Γιακόμπ, Σαούλ – Μουχάμεντ, (δηλαδή τών Abraham, Mose, Juda – Jacob, Saul – Muhammed):
Ματθ. 1,2 «Αβραάμ εγέννησε τόν Ισαάκ, Ισαάκ δέ εγέννησε τόν Ιακώβ, Ιακώβ δέ εγέννησε τόν Ιούδαν και τούς αδελφούς αυτού...»
Τά περί δέ των Ελλήνων: «Γίνονται δε εκ Πύρρας και Δευκαλίωνος, ως φησιν Απολλόδωρος, παίδες Έλλην μέν πρώτος, όν εκ Διός ένιοι γεγενήσθαι λέγουσι, δεύτερος δέ ο Αμφικτύων, ο μετά Κραναόν βασιλεύσας τής Αττικής, θυγάτηρ δέ Πρωτογένεια.»
Σηκώνεται η τής κάρας ημών τρίξ, ακούοντες περί τουρκοσαουδαράβων επενδυτών εν Ελλάδι!
Ουδεμία θετική προοπτική αναμένεται, αλλά άλωσις τής Ελληνικής Οικονομίας και ως εκ τούτου στραγγαλισμός τού έθνους τών Ελλήνων και επιβολής τού ισλαμοφασισμού. Ας όψονται οι απανταχού συριζοκουκουέδες διεθνισταί αλλά και οι τού Κυριάκου, διότι το τέλος τού σαθρού πολιτικού γίγνεσθαι καταρρέει.
Ο Δούρειος Ίππος (τών ισλαμιστών) ευρίσκεται εις το κέντρον τής πρωτευούσης!

Γεώργιος Δ. Κανελλόπουλος

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πως πάει ρε Γιώργη η επιστράτευση; Εμφανίστηκε κανένας επίστρατος;

Ανώνυμος είπε...

Ακόμα συνεχίζεις να αντιστέκεσαι στον Χριστό;
Τότε γιατί φίλτατε έχουν τόση λύσσα οι αντίχριστοι που μας κυβερνάνε εναντίον της ορθοδοξίας; Διάβαζε μαγαρίσματα που μας έφεραν εδω:
-ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ
-γάμοι ομοφυλοφιλοφίλων
-άμβλυνση γενική ανακλαστικών κοινωνίας σε θέματα διαστροφής
-μένει ακόμα ο θρησκευτικός γάμος ομοφυλοφίλων, η υιοθέτηση παιδιών και η αποδοχή παιδερα-νεκροφι-ζωοφιλο ως "αποδεκτές αποκλίσεις" προσωπικότητας.
-υπερ-προβολή και υπερ-αντιπροσώπευση ανάδειξη πουστοπερσόνων σε μμε
-πλήθος κινουμένων σχεδίων που αναφέρονται σε ΝΗΠΙΑ με μηνύματα μαγείας (wicca μάγισσες), επικλήσεις σε φανταστικούς φίλους "νεραϊδονονούς, καλικαντζάρους,τζούτζου, ξιμπάλμπα, πόκεμον=μεταφράζεται σε δαίμονες τσέπης", και σε εφήβους πρακτοριλίκια-μυστικοί πράκτορες κλπ.
-συνεχής έξαψη φαντασίας παιδιών => απώλεια επαφής με πραγματικότητα, παθολογικές προσωπικότητες
-πλήρης προπαγάνδα για καταναλωτικές αξίες, συνεχής επιδίωξη καλοπέρασης-εύκολου πλουτισμού, τζόγου-στοιχημάτων, μπάλας-χουλιγκανισμού, τραγουδιών-χορών-σκυλάδικων, πορνείας-αχαλίνωτης σεξουαλικής ελευθεριότητας, συνεχή κατακλυσμό από σεξουαλικά ερεθίσματα, απάτης-μαντειών-γητειών-αστρολογίας, ανέδειας-επιτηδειότητας-κλεψιάς-τεμπελιάς-ωχαδελφισμού-ρουφιανιάς-ατομικισμού, λογοκρισία-αστυνόμευση σκέψης με πολιτική ορθότητα-κρετινοποίηση.
-έριδες-διχασμοί κοινωνίας σε συνεχείς αντιπαλότητες,δεξιοί-αριστεροί, απώλεια δημοσίου διαλόγου για κοινά.

Και στο καπάκι ενώ ακόμα δεν συνήλθαμε από τον "νόμο" για γάμους ανωμάλων, ψηφίσανε πάλι νέα φετβά. ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΆΖΟΥΝ ΕΞΌΔΙΟ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. Δεν πα'να ζητά να τον φάνε τα σκυλιά και τα όρνια όπως οι βουδιστές, να κάνουν μυτιές τις στάχτες του, να τον κάψουν και να γίνει η σποδός φωσφορικό λίπασμα για λαχανάκια βρυξελών, ΟΧΙ!! ΟΙ ΙΕΡΕΊΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ. Λες και η ορθοδοξία είναι αλά καρτ και ο καθένας κάνει ό,τι του κατεβάσει η γκλάβα του, επιλέγοντας και απορρίπτοντας ό,τι δεν γουστάρει.
Η Εκκλησία είναι το μοναδικό αναμμένο φανάρι σήμερα, στον ζόφο που μας περιβάλλει. Αντιπάλους έχει πολλούς δεν χρειάζεται και άλλους.
Η Ελλάς χρειάζεται αγωνιστές-ήρωες, επομένως κάτσε εκεί που είσαι.

Εκτός και αν αλλάξεις.

Ανώνυμος είπε...

Τα αντίστοιχα θα λέγανε και οι μουσουλμάνοι για το δικό τους το μοναδικό αναμμένο φανάρι φίλε 12:21. Και πολλοί άλλοι τα λένε που δεν έχουν καμία σχέση με τη σέκτα που σου έχει κάψει το μυαλό. Τη σέκτα που μας έκατσε κι εμάς στο σβέρκο τόσους αιώνες φέρνοντας στην Ελλάδα όλη τη διεφθαρμένη σαβούρα των Βαλκανίων και της ανατολής και εξαφανίζοντας σχεδόν τους αυτόχθονες Έλληνες.

Ανώνυμος είπε...

Αρκετά πλέον ωρέ με το παπαδαριό αρκετά με τα τουρκοπροσκυνημένα΄. Κρατάμε τα κείμενα των αρχικών Ορθόδοξων που φέρουν την αρχαία σοφία εντός τους. Αρκετά γιατί μπορεί να κρατούν το ποίμνιο που είναι αγράμματο αλλά το παρακράτησαν καιπάει να ψοφήσει. Τα ίδια μιά ζωή τα ίδια αλλά προσοχή 04.22 γιατί τα ίδια πάνε να πούν και κάποια πρώην δωδεκαθεουλιάρικα φυτά της Κνε.ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥΛΙΑΡΙΚΑ ΠΡΩΗΝ ΦΥΤΑ ΤΗΣΚΝΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΟΛΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

Από τη Σουηδία, αντίσταση...

Άσε...

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...