18/6/16

ΣΙΓΟΥΡΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ..ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΜΕΓΑΛΟ!

Ρωτήστε και τον φαρμακοποιό της γειτονιά σας!


Έμποροι φαρμάκων μεταπουλάνε φθηνά στην ελεύθερη αγορά αλλά κυρίως σε άλλες χώρες ακριβά φάρμακα που τα έχουν τσάμπα μέσω της Συνταγογράφησης. Το κύκλωμα περιλαμβάνει γιατρούς που γράφουν τα φάρμακα, φαρμακοποιούς που τα «πουλάνε», και τις φαρμακαποθήκες που τα ξαναπουλάνε.
Και ζούσαν Εκείνοι, καλά και εμείς χειρότερα.
Και μετά από πολλά εκατομμύρια συνελήφθη ο ιδρυτής της εθελοντικής οργάνωσης «Φαρμακοποιοί του Κόσμου» και ιδιοκτήτης φαρμακείων Λουκάς Τζανής που ήταν πρώην προοδευτικός δήμαρχος Κερατσινίου.
Ο προπάππος του, Νίκος Τζανής, άφησε τη Σύμη, (τόπο καταγωγής του αειμνήστου Γ. Γεννηματά), για να αναζητήσει καλύτερη τύχη στο Κερατσίνι .Την ίδια εποχή και ο πατέρας της μητέρας του, ο Λουκάς Αλιφραγκής, τεχνίτης μαρμαρογλύπτης, ήρθε στην ίδια γειτονιά αφήνοντας το δικό του νησί, τη Σαντορίνη. για να πραγματοποιήσει τα δικά του όνειρα. Άνθρωποι απλοί, εργατικοί, τίμιοι, δημοκρατικοί , διψασμένοι για πρόοδο. Οι ίδιες αξίες πέρασαν και στις επόμενες γενιές των μεγάλων οικογενειών που δημιούργησαν. Ο πατέρας του Νίκος ,(Α' Μηχανικός Ε.Ν και συνδικαλιστής στη ΠΕΜΕΝ με ενεργό δράση στην Εθνική Αντίσταση) και η μητέρα του Άννα, δασκάλα, (με επίσης συμμετοχή στην Αντίσταση ΕΘΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ).

Ο Λουκάς Τζανής γεννήθηκε στο Κερατσίνι το Νοέμβριο 1963. Ενεργός συνδικαλιστής στα φοιτητικά του χρόνια, πρώτος σε σταυρούς προτίμησης και μέχρι την αποφοίτηση του από το Πανεπιστήμιο - μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου φοιτητών Φαρμακευτικής Αθηνών. Το 1987, πήρε το πτυχίο της Φαρμακευτικής και από το 1989 άνοιξε Φαρμακείο .
Σαν Φαρμακοποιός ήταν έξι χρόνια αιρετό μέλος του Δ.Σ. του Φαρμακευτικού Συλλόγου, εννέα χρόνια αιρετό μέλος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου και εκλέκτορας Πειραιά.Έξι χρόνια μέλος στο πενταμελές Ανώτατο Φαρμακευτικό Πειθαρχικό Συμβούλιο εκπροσωπώντας 11.000 Φαρμακοποιούς Πανελλαδικά.

Με βάση της αρχές της Εθνικής Αντίστασης που του έμαθαν οι αντιστασιακοί γονείς του και η συνδικαλιστική του δράση, έστησε την κομπίνα με τέσσερεις γιατρούς συμβεβλημένους με τον ΕΟΠΥΥ, που έκοβαν μαϊμού” συνταγές, στο όνομα 8 ασφαλισμένων-δικαιούχων καθώς «εν αγνοία των ασφαλισμένων, χρησιμοποιούσαν τον Α.Μ.Κ.Α. τους και συνταγογραφούσαν φάρμακα».

Στη συνέχεια , παρέδιδαν τις συνταγές στον 53χρονο συλληφθέντα, ο οποίος τις εκτελούσε στο φαρμακείο του, και αποζημιωνόταν από τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ.
Τα τελευταία 2-3 χρόνια είναι πάνω από 1.200 οι συνταγές .
Ο πρώην δήμαρχος Κερατσινίου καρπωνόταν μαζί με τους επίορκους γιατρούς που εξαπατούσαν το Δημόσιο, και τις εισφορές των φαρμάκων που ο ίδιος ο πρώην δήμαρχος τα αποθήκευε σε αποθήκη και τα μεταπωλούσε ξανά στο εμπόριο. Κατά την εισβολή των ανδρών της Οικονομικής Αστυνομίας στην αποθήκη του πρώην δημάρχου εντοπίστηκαν πάνω από 3.700 κουτιά με διάφορα φάρμακα, ψυχοφάρμακα, αντικαταθλιπτικά κλπ. Ο ίδιος, σύμφωνα με τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., υποστήριξε ότι, «ήθελε να χαρίσει τα φάρμακα σε Σύρους πρόσφυγες».

Έπιασαν έναν από τους πολλούς από κάρφωμα. Αλλά ούτε τους εξαγωγείς βρήκαν ούτε την έκταση της διαφθοράς προσδιόρισαν. Και οι προοδευτικοί που «παραστράτησαν» θα πέσουν στα ..μαλακά σαν τον οφσόρ Καρατζατούμπα.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

και όμως, αν γυρίσεις τα διάφορα σάιτ να δεις τα σχόλια περί υποχρεωτικών συναλλαγών με πιστωτική κάρτα, θα δεις οχετό θετικών σχολίων τα οποία εξηγούν πόσο θα βοηθήσει αυτό να καταπολεμηθεί η φοροδιαφυγή. θα μου πεις είναι βαλτοί τής Κουμουνδούρου, ΟΧΙ, είναι 93% νεοτουρκικό τόξο. γίνεται ρεμούλα εκατοντάδων εκατομμυρίων από λαμόγια κάθε είδους και ο μέσος ψηφοφόρος ασχολείται με τις αποδέιξεις που δεν θα κόψει ο υπερήλικας κουλουράς με καρκίνο.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ ότι οι αθέατοι την κάνανε τη δουλειά, αλλά για μια ακόμη φορά χρησιμοποίησαν έναν "εθνικιστή" με μούσκουλα και IQ ραδικιού...

Όσο ο "εθνικιστικός" χώρος κυριαρχείται από διάφορους φουσκωτούς με IQ ραδικιού, αυτά θα συνεχίζουν να συμβαίνουν... Οι Εβραίοι θα συνεχίζουν να σας πιάνουν κώτσους...

Ανώνυμος είπε...

μην θλιβεσθαι ειμαστε ολοι συνφυλακισμενοι σε εναν πλανητη κατεργο,ποιος ξερει τι πουσταραδες εχουμε υπαρξει ολοι μας σε προηγουμενες ζωες και τωρα ξανα μανα εδω τιμωρια φυλάκα και πηξημο,και πηδημα εν δυο κατω εν δυο κατω,και το συνθημα πουτανα κοκα κολα εσυ τα κανεις ολα...

Ανώνυμος είπε...

Λαμπυριζούσης και σελαγιζούσης της σελήνης παρά την αποθήκην του φαρμακείου εωράκαμεν τους ληστάς. Κράζων δε “σταθήτε ρε πούστηδες, γαμώ το σταυρό σας” και απαντησάντων "Κλάστε μας τα αρχίδια”, απέδρασαν.

102 χρόνια από την Μικρασιατική Προδοσία. Στις 18 Απριλίου 1922 συνήλθε και πάλι η Εθνοσυνέλευση και συζήτησε το «Εθνικό Θέμα»

Ένα εντελώς λάθος σχόλιο "εγκύρων" "Αθηναϊκών  Κύκλων" από το "ΕΜΠΡΟΣ" που "εξέφραζε" τον  μεταρρυθμ...