13/7/17

Οι «Ρουφιάνοι» του Πρώτου Θέματος

Η τηλε-δημοσιογραφία του Κώλου. Δείχνουν ένα βίντεο , που δεν υποστηρίζει το «αφήγημα» της κάθε πατσαβούρας και όσα μας λένε τόσες ημέρες. Κανείς δεν γρονθοκοπεί το θύμα, που πέφτει πάνω στο σταθμευμένο  αυτοκίνητο και μετά
στο έδαφος όπου δέχεται μερικές "κλωτσιές", από ...καλοκαιρινά παπούτσια.  
Το ..."ντοκουμέντο" δημιουργεί περισσότερα ερωτηματικά για τα αίτια θανάτου του αμερικανού μοντελίστ, αλλά και απορίες για την ποιότητα και την αξιοπιστία του έργου του ιατροδικαστή.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή τι θέλεις να πεις Χατζάρα; Ότι ο αφροαμερικανός έπαθε εγκεφαλική αιμορραγία από την πρόσκρουσή του στο αυτοκίνητο και όχι από τις κλωτσιές που έφαγε στο κεφάλι; Μήπως είσαι λίγο προκατειλημμένος υπέρ των Σέρβων;

Ανώνυμος είπε...

Πάντα σε τέτοια περιστατικά όπως και με την κοπελιά στο Βόλο με τον επιχειρηματία, κάτι δεν κάθεται καλά από την αρχή, δεν δένει η ιστορία. Τί πιστεύεις ότι έχει γίνει; Για να είναι στο κόλπο ο ιατροδικαστής πρέπει να είναι κάτι πολύ χοντρό. Αλλά ο αράπης πόσο σημαντικός μπορεί να ήταν και για ποιον; Να δούμε οι Αμερικάνοι τί θα κάνουν.

Taleban είπε...

η συμορια των εγληματιων,δεν θα σωθει απο τα σχολοια των μλπογγς.τα γεγονοτα ειναι ενφανη.δολοφονοι,δεν μας νοιαζει η εθνικοτητα.