15/7/17

Οι σύντροφοι του Άξελ και της συνταξιούχου Θάνου στο πλευρό της σ. Ηριάννας

FREE Ηριάννα ρε! FREE Ηριάννα!


Ο σ. Νίκος Φίλης της Αυγής ήταν παρών στη συγκέντρωση αλληλεγγύης για την συντρόφισσα «Ηριάννα» , την νέα ηρωΐδα του ΣΥΡΙΖΑ, που πραγματοποιήθηκε χθες στην πλατεία Συντάγματος, από τους συντρόφους του Άξελ και της συνταξιούχου πρόεδρου του Αρείου Πάγου, αλλά και από «οργανώσεις της αριστεράς» και «συλλογικότητες του αντιεξουσιαστικού χώρου».
Όλο το σκυλόσογο δηλαδή.
Τη Δευτέρα, αναμένεται να εκδικαστεί στο Εφετείο η αίτηση αναστολής που έχει καταθέσει η Ηριάννα, και θα αποφασιστεί εάν θα ανασταλεί η πρωτόδικη ποινή, σε 13χρονη κάθειρξη για τρομοκρατία, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεση στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο.

Υπέρ της Ηριάννας εργάζεται και η άμισθη συνταξιούχος.

Το «ανταρτοδικείο» του ΣΥΡΙΖΑ έτσι και αλλιώς έβγαλε απαλλακτικές αποφάσεις. Η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Β. Αθήνας, βρήκε «εντελώς ανεπαρκή» τα αποδεικτικά στοιχεία. και η ΟΠΛΑ , η νεολέρα του ΣΥΡΙΖΑ, μας κάλεσε όλους και όλες, «να ενώσουμε τη φωνή μας με τη φωνή του Αξελ, της Βασιλικής και της 29χρονης Ηριάννας, υποψήφιας διδάκτορα του Πανεπιστημίου Αθηνών, που είχε συλληφθεί με την κατηγορία για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία πυρήνων της φωτιάς».

Χθες τα μεσάνυχτα , άλλοι σύντροφοι του Άξελ ,της Βασιλικής και της 29χρονης Ηριάννας, επιτέθηκαν στα ΜΑΤ στη συμβολή των οδών Πατησίων και Τοσίτσα, εκτοξεύοντας βόμβες μολότοφ, πέτρες και φωτοβολίδες. Την ίδια ώρα, άλλα 15 άτομα πέταξαν μπουκάλια στη διμοιρία των ΜΑΤ στην Χαριλάου Τρικούπη.

ΥΓ. Εδώ ρε ήταν Αθώος ο Μπελογιάννης για την Ηριάννα θα συζητάμε. Προτείνω να μπει στη θέση της ο Φίλης. Αντ΄ αυτής.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χατζάρα, γιατί δεν βάζεις καμμιά φωτογραφία της Ηριάννας, για να δούμε τα προσόντα της;

Ανώνυμος είπε...

Tι Ηριάννα, τι πουτ@ν@...

Ένα πορνείο είναι οι αστο-αριστεράτζες...

ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ είπε...

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 04333 ] [ 2017.07.13 00:00 ]

Η ΜΕΤΑΞΥ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΡΝΙΘΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑΣ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟΝ ΤΣΟΥΠΡΑ - ΝΕΑ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΘΑΝΟΥ

http://enhmerwths.pa-sy-a.gr/2017/07/13/00-00/pa-sy-a_enhmerwths_2017-07-13_00-00.htm#plohgos_03

ΘΗΣΕΥΣ είπε...

"ΘΗΣΕΥΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00012 ] - [ 2014.01.08 00:00 ]

Η ΤΡΙΜΟΡΦΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΛΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΣΣΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΣΣΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΩΣ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΝΤΑΜΕΙΨΕΙ ΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΟΛΩΝ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΤΩΝ ΑΠΟΔΟΜΗΤΙΚΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΗΨΙΩΝ ΤΗΣ «ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΡΘΟΤΗΤΑΣ» ΤΟΥ «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΜΑΡΞΙΣΜΟΥ» ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΟΣΟΣΙΑΛΟΦΕΜΙΝΙΣΜΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

http://thiseus.pa-sy-a.gr/2014/01/08/00-00/pa-sy-a_thiseus_2014-01-08_00-00.htm#plohgos_05