14/4/20

Το βλακόμετρο χτύπησε «ταβάνι».

Τσιπροκούληδες . Στη δημοσκόπηση της MRB το 69% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ γουστάρει τον Κούλις. 

Το 62, 4% των χαζών τηλεθεατών, ψηφίζει Νίκη Ροκφέλλερ-Μπίλντεμπργκ και το 69% έχει θετική γνώμη για τον Ομπερστουρμφύρερ. 

Έχω δυο ερωτήματα για γκάλλοπ . 1), εάν οι τηλεθεατές γνωρίζουν την «Τριμερή Επιτροπή» που ίδρυσε ο κ. Ρκοκφέλλερ και 2) εάν πιστεύουν ότι «η Τριμερής Επιτροπή είναι ΜΚΟ ή Φιλανθρωπικό Ίδρυμα»! 

ΥΓ.Το βλακόμετρο λόγω Κορωνοϊού, χτύπησε «ταβάνι».

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σπύρο
το εγχώριο σύστημα προπαγάνδας χτίζει με μεθοδικότητα και θέρμη το πολιτικό προφίλ της Μπίλντερμπεργκ υπουργίνας αθεΐλας και σεξοδιαπαιδαγώγησης αρχής γενομένης από την αγόρευσή της στην "Κουλή των Γραικύλων" υπερ των πρωκτικών «γάμων». Δεν είναι τυχαίο οτι επελέγη να αγορεύσει για το συγκεκριμένο ζήτημα. Την απασχολεί προσωπικά το ζήτημα. Η φυσιογνωμία δεν ξεγελάει.
Έχω τη διαίσθηση οτι το υπερεθνικό βαθύ κράτος "δικαίου" την προετοιμάζει -«μετα βαΐων και κλάδων»- για πρώτη πρωθυπουργίνα των φεμινιστών νεοελληνέζων.
Επομένως, τούτο το θαυμαστό βαλκανικό κράτος, μετά τον γκέϊ εθνάρχη θα αποκτήσει και γκέϊ εθνάρχισσα.

Ανώνυμος είπε...

Και τα δύο κόμματα έχουν "σκληρή" ατζέντα Σόρος. Το να έχουν θετική άποψη οι ζαίοι για τον Τσιπροτάκη είναι αναμενόμενο. Όμως οι δημοσκοπήσεις μόνο αξιόπιστες δεν είναι. Στο δημοψήφισμα του '15 μας έλεγαν, πως γίνεται μάχη ψήφο-ψήφο. Αναλόγως με το ποιός παραγγέλνει την δημοσκόπηση, προσαρμόζονται και οι γκαλοπατζήδες. Ο πελάτης...

Ανώνυμος είπε...

Αυτο το MRB σημαινει .....ΜαRεΒα;