1/4/20

Κωλοδημοσιογραφία

Ο κ. Τσιόδρας, ανακοίνωσε ότι τις τελευταίες 24 ώρες αναφέρθηκε μόνον ένας θάνατος από τον Κορωνοϊό . Ο τίτλος για αυτή την είδηση ήταν: «Κορωνοϊός: Στους 50 οι νεκροί στην Ελλάδα» και «Τσιόδρας: Στους 50 οι νεκροί στην Ελλάδα».
Τη Δευτέρα ανακοινώθηκε ότι  καταγράφηκαν 95 νέα κρούσματα.Την Τρίτη είχαν επιβεβαιωθεί  82  νέα κρούσματα αλλά σήμερα  ήταν  81. για αυτό τους φόρεσαν σομπρέρο από το κρουαζιερόπλοιο.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αφού υπάρχει ο ιός (((Σπυράκο))).....γιατί ζορίζεσαι έτσι;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Κυρ Σπύρο

μπορείς να δεις το παρακάτω βίντεο(6 λεπτα, αγγλόφωνο) και να μας πεις τί συμπεραίνεις;
Όταν εκφωνούσες το δελτίο στην Ερτ, κάνατε κι εσείς τέτοια ταχυδακτυλουργικά/μαγικά;
Επίσης, ας το παρακολουθήσουν και όσοι ελάχιστοι ακόμα πιστεύουν οτι τα κατεστημένα ΜΜΕ(μέσα μαζικού εμετού) διατηρούν ψήγματα αξιοπιστίας:

Climate Change Makes Book Change Colors
https://www.youtube.com/watch?v=6ytmB_t9mIk




Ανώνυμος είπε...

From HEIL GAP (or mind the GAP)
Ο ιός επιστρέφει στην Κίνα, παρά τις καλύτερες προθέσεις της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας για να φανεί ότι η Κίνα κατάφερε να νικήσει τον ιό.
Η Κίνα δεν είναι πλέον σταθερή. Ο νομός Jia στην κεντρική επαρχία Χενάν της Κίνας δήλωσε την Τετάρτη ότι είχε απαγορεύσει ουσιαστικά ουσιαστικά όλες τις εξερχόμενες μετακινήσεις ανθρώπων μετά από αρκετές περιπτώσεις μόλυνσης από κοροναϊό στην περιοχή".
Κανείς δεν μπορεί να ταξιδέψει έξω από το νομό Jia χωρίς τη δέουσα εξουσιοδότηση, (ο νομός έχει πληθυσμό περίπου 600.000 κατοίκων).
Επιπλέον, οι κάτοικοι δεν επιτρέπεται να εγκαταλείπουν τα σπίτια τους για εργασία εκτός εάν έχουν την άδεια να το κάνουν.

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...