9/4/20

Ο ΑΘΕΑΤΟΣ και ο ΟΡΑΤΟΣ επί της ΓΗΣ ΕΧΘΡΟΣ. Η ΛΕΓΕΩΝ

Ο εικονιζόμενος είναι ο Δρ Άντονι Φαούτσι, ο διασημότερος σήμερα γιατρός στις ΗΠΑ που έχει αναλάβει να «ξελασπώσει» την Αμερική από τον κορωνοϊό.
 Είναι το πρόσωπο της μάχης των ΗΠΑ ενάντια στον κορωνοϊό. Θα μπορούσε να τον χαρακτηρίσει κανείς, (σύμφωνα με την εφημερίδα των Αριστερών Συντακτών, ως τον «Αμερικανό Σωτήρη Τσιόδρα». 

Ως επικεφαλής λοιμωξιολόγος στα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας κατά τη διάρκεια της επιδημίας του HVI/AIDS το 1980, ο δρ Φαούτσι είχε βρεθεί ξανά στο παρελθόν αντιμέτωπος με συγκρούσεις. Έχει δει το ομοίωμά του να καίγεται, και έχει ακούσει διαδηλωτές να τον αποκαλούν «δολοφόνο».
 Ο Δρ Άντονι Φαούτσι, κατά τη διάρκεια των πέντε δεκαετιών που εργάζεται ως ιατρικός ερευνητής, έχει επαινεθεί (από το Βαθύ κράτος) και ως ο πιο διάσημος γιατρός στην Αμερική και ο άνθρωπος του οποίου «η συμπόνια και η ηρεμία βοήθησαν τις ΗΠΑ να κάνουν τα κατά τα άλλα αδύνατα βήματα στην αντιμετώπιση μιας κρίσης δημόσιας υγείας».
 Γεννημένος στο Μπρούκλιν την παραμονή Χριστουγέννων του 1940 .είναι παιδί μιας οικογένειας (περιπλανώμενων) μεταναστών, (αλλά φαρμακοποιών) , που μπάρκαραν για το Αμέρικα από την Ιταλία..

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...



Νωρίς στον τάφο μπήκατε
Χέστες, απολειφάδια
Σαύρες σας τρώνε την ψυχή
Και το μυαλό κουνάβια.

Απάτη-κοροϊδοϊός
Μασονική κολόνια
Χύσια-ειδήσεις σας κερνούν
Και σας γλεντούν τελώνια.

Ζόμπι ψοφήστε άμεσα
Τ’ αρχίδια μη μου σπάτε
Χαρτιά υγείας είσαστε
Στον καμπινέ θα πάτε.

18 Μαΐου 1792. Ο διαμελισμός της Πολωνολιθουανίας που διέσωσε την Οθωμανική Αυτοκρατορία

Η Γερμανίδα που κυβερνούσε τους Ρώσους άκουσε το Λονδίνο αλλά και το μάθημα από τη Γαλλική «Επανάσταση» και εγκατέλειψε τους Έλληνες και την...