19/5/20

19 Μαΐου .2017 Ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας της Μεσαίας Τάξης.

Στις 19 Μαίου 2017, στο Αθηναϊκό Κιναιδοβούλιο, 152 Γερμανοτσολιάδες Εαμοβούλγαροι και η Τασία είπαν ΝΑΙ , για το Τέταρτο μνημόνιο και στις δεσμεύσεις έναντι των δανειστών μέχρι το 2023. Η Αριστερά,  και όχι για πρώτη φορά, συμφώνησε τη νύφη να την πληρώσουν οι πολλοί και οι φτωχότεροι. Αυτή ήταν η ουσία. 
ΜΥΡΙΖΑ και Ημιανεξάρτητοι ψήφισαν πανηγυρίζοντας την καταστροφή της μεσαίας Τάξης. 
Ο Τσιπρόφσκι είχε ζητήσει να τηρηθούν οι υποσχεθείς των δανειστών για το χρέος και το ΜΡΑΒΟΚΟΥΛΙ είχε προβλέψει ότι θα ζούμε (εμείς) σε αποικία λιτότητας. 
Η Αγγλογαλλική Κατοχή , στην Αθήνα και τον Πειραιά κράτησε ακριβώς 36 μήνες. (15/27 Φεβρουαρίου 1854, με 16/28 Φεβρουαρίου του 1857). Κατά την Αγγλογαλλική Κατοχή μας επιβλήθηκαν δυο κυβερνήσεις δωσίλογων συνεργατών των Αρχών Κατοχής. Οι Κυβερνήσεις των Εθνοπροδοτών Αλέξανδρου Μαυροκορδάτου και Δημητρίου Βούλγαρη. (Αγγλοτσολιάς ήταν και ο Ρουφιανογιάννης). 
Η τριπλή Γερμανοιταλοβουλαρικη Κατοχή ,το 1941, κράτησε 29 μήνες και η Γερμανοβουλγαρική 13. Κατά την Γερμανοιταλοβουλαρικη και τη Γερμανοβουλγαρική Κατοχή είχαμε τρείς κυβερνήσεις δωσίλογων. 
-Η ΕΑΜοκρατία κράτησε μόνο 5 μήνες. 

Η Νέα Κατοχή, συνεχίζεται για 132 μήνες και θα συνεχίζεται τουλάχιστον μέχρι το 2023. 
Η πλάκα είναι ότι στη Νέα Κατοχή οι κυβερνήσεις των δωσίλογων συνεργατών των Αρχών Κατοχής έχουν εκλεγεί με την «ψήφο του λαού». 7 διαδοχικές κατοχικές Κυβερνήσεις μαυραγοριτών του ΔΝΤ. (Κυβερνήσεις των δοσιλόγων και εθνοπροδοτών Παπανδρεου, Παπαδήμιου, Σαμαρά-Βενιζέλου- Κουρέλη, Σαμαρά-Βενιζέλου, Τσιπρά-Τασίας-Λαφαζάνη-Κωνσταντοπούλου-ΑΝΕΛ, Τσιπρά-Τζώνυ Γουώκερ, ΜΠΡΑΒΟΚΟΥΛΙ-ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ).

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Οι κυβερνήσεις εξελέγησαν με την ψήφο του λαού χωρίς εισαγωγικά εκτός αν έχεις συγκεκριμένα στοιχεία ότι το αποτέλεσμα αλλοιώθηκε από την Singular σε βαθμό που να βγει κάτι τελείως διαφρετικό, δηλαδή ότι θα είχαμε κυβέρνηση Χρυσής Αυγής για παράδειγμα.

Είναι κακό την σαπίλα της Δημοκρατίας να την ξεπλένεις λέγοντας ότι δεν έχουμε Δημοκρατία όπως συνηθίζουν όλα τα ρεμάλια και τα κομματόσκυλα του Δημοκρατικού Τόξου.