17/5/20

Η ΚΟΝΤΗ ήταν ένα χολερικό κομμούνι και μετά ανακάλυψε τις ΕΓΕΣ και τρούπωσε ως πρασινοφρουρού και κομματόσκυλο το Νοέμβριο του 1982, ως Εισηγήτρια στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Και τη διόρισε ο Ανθύπατος Τζέφρυ

Ήταν μέλος του ΚΚΕ και σύνεδρος. Συντρόφισσα Ολκής . Κόκκινο Παλιοτόμαρο. Αρνησίπατρις. 
Μετά, για το συμφέρον της , παράτησε την Κόκκινη ιδεολογία, και ανακάλυψε τις ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΕΓΕΣ. Και τρούπωσε ως πρασινοφρουρού και κομματόσκυλο το Νοέμβριο του 1982, ως Εισηγήτρια στο Συμβούλιο της Επικρατείας. 
Δεν εκπροσωπεί τους καλούς Έλληνες. Αλλά μόνο τους "μαυραγορίτες".
Είναι διορισμένη με «κοπτάτσια» από τη μισελληνική κατοχική Χούντα που λεηλατεί, ξεπουλάει, διαλύει, καταστρέφει και εξισλαμίζει την Ελλάδα.
 Και την διόρισαν επειδή είναι κουμουνίστρια, και διεθνίστρια του Σόρος, και εξετίμησε τις υπηρεσίες της ο Ανθύπατος , με τη υπόθεση του Ρώσου Βασιλιά των Μπιντκόιν.

5 σχόλια:

soulis είπε...

Ετσι ακριβως.
Και ηταν και εισηγητρια της αποφασης που απαγορευει την κατεδαφιση των γαμημενων κομμουνιστοΠροσφυγικων της Λ.Αλεξανδρας.
Θα τα φαμε στην μαπα για παντα γιατι καποια στιγμη τα κομμουνια θα τα καθιερωσουν σαν τοπο "μνημης" οπως το Σκοπευτηριο
Λεπτομερεια θα μου πει καποιος αλλα και αυτο το εκανε σαν φορο τιμης στο κομμουνιστικο της παρελθον.

Ανώνυμος είπε...

«Οία η μορφή τοιάδε και η ψυχή».

Πώς παραμορφώνουν το πρόσωπο μιας θηλυκιάς ο μισανδρισμός, το τζιβιτζιλίκι, οι μαυρομαγικές τελετές και τα μασωνικά τελετουργικά.

Ανώνυμος είπε...

Η ΠτΔ αγνόησε προχθές την Ημέρα της Οικογένειας, δεν ξέχασε όμως σήμερα τους Τρανσέξουαλ.
«Στην Ελλάδα της υπογεννητικότητας, της ραγδαίας μείωσης του πληθυσμού, που η οικογένεια υπήρξε βασικό συστατικό της ελληνικής κοινωνίας και συνδετικό κρίκος, η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου δεν ένιωσε την ανάγκη να πεί ούτε δυό λέξεις.
Σήμερα όμως Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ομοφοβίας, Αμφιφοβίας και Τρανσφοβίας, η ΠτΔ βρήκε την λαλιά της και προέβη σε μακροσκελή δήλωση συμπαράστασης».
https://www.otavoice.gr/roi-eidiseon-geniki/2020/05/i-ptd-agnoise-proxthes-tin-imera-tis-oikogeneias-den-ksexase-omos-simera-tous-transeksoual/?fbclid=IwAR1baxCOAYB47MSoWqUGqWpKyV3bTPX1po-U310FFbF-yqJdtJmLGrGDNHE#.XsFO-973EM0.facebook

Όμοιος ομοιώ αεί πελάζει.

Ανώνυμος είπε...

«Όμοιος ομοιώ αεί πελάζει.»

Την Κατίνα του Κιναιδοβουλευτισμού των γραικύλων την απασχολεί το τζιβιτζιλίκι και ο σοδομισμός.

Στην αντίπερα πλευρά ο Χομεϊνί του Ιράν ενθυμήθη την Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας και έγραψε το εξής:
«H γύμνια και η εκμετάλλευση των γυναικών για την ευχαρίστηση των ανδρών οδήγησε στην καταστροφή οικογενειών και την αποδυνάμωση του θεμελίου της οικογένειας στη Δύση. Όταν η οικογένεια εξασθενεί και καταστρέφεται σε μια κοινωνία, η διαφθορά γίνεται θεσμός σε αυτή την κοινωνία».
https://twitter.com/rooshv/status/1261482217471164417

Ανώνυμος είπε...

Όσο σοβαρό είναι να λες την πλήρως υποταγμένη στον Pyatt "κομμούνι", άλλο τόσο θα ήταν να πει κάποιος εσένα "πρασινοφρουρό". Κι εσύ "χολερικό κομμούνι" δεν ήσουν το 1977;
Διαβάζω, πως ο πατήρ Σακελλαρόπουλος ήταν πιστός χουνταίος. Και η θυγατέρα του από φαινομενικά άλλο πόστο υπηρέτησε τους Αμερικανούς, από αυτούς προωθήθηκε, από αυτούς παίρνει εντολές και σε αυτούς λογοδοτεί. Από την πραγματική εξουσία των ΗΠΑ, όχι από τον παρία των "ελεφάντων".