9/5/20

Το τέλος του Πολέμου

Λόγω της ημέρας, μερικοί, (αντισοβιετικοί), λένε ότι «η τότε ΕΣΣΔ υπήρξε για δύο χρόνια σύμμαχος της ναζιστικής Γερμανίας» και θυμούνται , το σύμφωνο Ρίμπεντροπ Μολότοφ! 
Και αυτή είναι μια « Λάθος Πραγματικότητα». Είναι μόνο το (μεγάλο) δέντρο. 
Ο Στάλιν συμμάχησε με τον Χίτλερ το 1939. Ο Στάλιν συμμάχησε με τους ΑΘΕΑΤΟΥΣ τραπεζίτες που ήθελαν να γίνει ο Πόλεμος, για να βγουν από την Κρίση του 1929
Χωρίς το σύμφωνο Ρίμπεντροπ –Μολότοφ δεν θα είχε γίνει ο Παγκόσμιος Πόλεμος, και δεν θα είχαν αγοράσει μπιρ -παρά τον κόσμο με το σχέδιο Μάσαλ οι Τραπεζίτες. 
Τα εξηγώ όλα στη ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πρώτα συμμαχησαν οι δυτικοί με τους ναζί.
Βλέπε συνθήκη Μονάχου 30 Σεπτεμβρίου 1938.

Δεν απολογούμαι για τον Στάλιν, αλλά πιθανόν να προσπαθούσε να κερδίσει χρόνο, διαβλεποντας το αναπόφευκτο της εισβολής.
Αναπόφευκτο γιατί η ναζιστική ιδεολογία διακινούνταν καιρό, περί κατώτερης φυλής Σλαβου που έπρεπε να γενοκτονηθει, που θα δούλευε ως σκλαβος στον Άρειο Γερμανό φεουδαρχη, περί ζωτικου χώρου στα ανατολικά κλπ. Δεν νομίζω αυτά να στρέφονταν εναντίον των δυτικών συμφεροντων.

Οι ένοπλες δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας απελευθέρωσαν το χωριό Μπουργκοβάτκα στην περιοχή του Χάρκοβο και προχωράει

 Στον Χάρτη της Γκούγκλ, βλέπετε τη γραμμή των Συνόρων, το χωριό Μπουργκοβάτκα και την απόσταση του από το Κέντρο του Χάρκοβο. (60,7 χλμ). «...