14/5/20

Αν υπήρχε στοιχειωδώς ανεξάρτητη δικαιοσύνη αυτόν τον Ρουφιανοκαθηγητή που εμφάνισαν απόψε τα βωθροκάναλα θα τον είχε καταδικάσει με την Αυτόφωρη διαδικασία και θα ήδη στην ΦΥΛΑΚΗ.

Στο αεροπλάνο, ρε καθάρματα, ο αέρας ανακυκλώνεται.. Αναπνέεις ότι εκπνέουν οι άλλοι. Αν είναι μέσα ένας «ασυμπτωματικός» θα κωλύσουν ΟΛΟΙ.
Ο επίκουρος καθηγητής Υγιεινής και Επιδημιολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών Γκίκας Μαγιορκίνης είπε στο βωθροκάναλο του εισαγγελάτου : «Εάν ο κλιματισμός φέρνει αέρα από το περιβάλλον μέσα, δεν υπάρχει κίνδυνος. Κίνδυνος δημιουργείται, αν ο κλιματισμός χρησιμοποιεί τον αέρα που βρίσκεται μέσα στο χώρο».

Στο αεροπλάνο όμως που « ο κλιματισμός χρησιμοποιεί τον αέρα που βρίσκεται μέσα στο χώρο». Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κατσε για να το καταλαβω.

Ειπε ο καθηγητης: "Εάν ο κλιματισμός φέρνει αέρα από το περιβάλλον μέσα στο αεροπλανο, δεν υπάρχει κίνδυνος".

Και ρωταει αλλος που δεν ειναι καθηγητης.
Καλα ρε μαλακα, στα 40.000 ποδια (περιπου 12 χιλιομετρα υψος, μεσα στην Στρατοσφαιρα) που συνηθως πετανε τα αεροπλανα, ΠΟΥ θα βρεθει ο αερας απο ....το περιβαλλον, που ολα απ' οξω ειναι παγωμενα, για να τον φερει μεσα το κλιματιστικο;

Κι επειδη εισαι εντελως ανιδεος κ. αποτετοιε μου, διοτι αν δεν ησουν θα το βουλωνες και δε θα 'λεγες μαλακιες, χαθηκε να πεις οτι τα κλιματιστικα των αεροπλανων πρεπει ναχουν ισχυρα και αποτελεσματικα φιλτρα με υπεριωδεις ακτινες ωστε να εγκλωβιζονται και να απομονωνονται οτιδηποτε μικροβια ωθουνται να περασουν μεσα απο αυτα διοτι ο αερας πρεπει να αποστειρωνεται και καθαριζεται και κατοπιν να ξανα-εισερχεται Ο ΙΔΙΟΣ ΑΕΡΑΣ ΚΑΘΑΡΟΣ ΠΛΕΟΝ, στην καμπινα του αεροσκαφους;


Γιουφτος ναι, μαλακας οχι.

ΥΓ
Να της αφιερωσω κι ενα, για την επιστροφη της.
https://www.youtube.com/watch?v=_cFhVSDNSgE

ΥΓ 2
Τοπε και τοκανε.
Θα γυρισω κι η Γη θα τρεμει.