17/5/20

Μένουμε Καθαροί

Τώρα ξέρουμε. Μένουμε Καθαροί . Πηγαίνουμε στις Εκκλησίες μόνο των Αξίων. Κανείς Χριστιανός δεν μαγαρίζεται εισερχόμενος στις εκκλησίες που έχει μολύνει ο ιός της μασονίας, του Εβραιοσατανισμού, και της Τουρκολαγνείας. 
Πρώτα να γίνει ευχέλαιο , να φύγουν τα δαιμόνια, της φάρας των Παλιανθρώπων του ΣΥΡΙΖώνυμου Μασόνου και μετά είσοδος σε αυτές τις Εκκλησίες, έστω και για κερί. 

ΥΓ. Θα προσέξατε φαντάζομαι ότι ο μασόνος ΣΥΡΙΖώνυμος δεν είπε τίποτα για την φυλάκιση από τον ΝΑΤΟκομμουνιστη Τζουκλάνοβιτς, του Επισκόπου Βούδας και Νίκσιτς Ιωαννίκειου και οκτώ ιερέων της Σερβικής Ορθοδόξου Εκκλησίας .

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

..ούτε εγώ θα πατήσω στις εκκλησιές των κιοτήδων...πρώτα ευχέλαιο.

Ούτε για τους δύο απαχθέντες μητροπολίτες, του Χαλεπίου Ελληνορθόδοξου Παύλου Yazigi (ο μικρότερος αδελφός του Πατριάρχη Αντιοχείας και πάσης Ανατολής Ιωάννη) και του Συρορθόδοξου Επίσκοπου Γιοχάνα Ιμπραήμ είπε τίποτα...

...ενώ ο Ορμπάν τον ξεφτιλίζει με 30.000 δολάρια "για την αναστήλωση των εκκλησιών που λεηλατήθηκαν στην Λέσβο από "εμπλουτιστές" του Ισλάμ, τονίζοντας την σημασία της προστασίας της Χριστιανικής κληρονομιάς αλλά και τις συνέπειες της παράνομης μετανάστευσης".

Κωνσταντίνος
Κομνηνός

Ανώνυμος είπε...

Μένουμε ραγιάδες
Μένουμε μ@λ@κες
Μένουμε Σόρος
Μένολυμε Σύριζα
Μένουμε ΚΚΕ
Μένουμε Αφγανοί
Μένουμε Πακιστανοί

Μετά από μια δεκαετία εμφανούς παρακμής και για τον πιο αδαή το βασικό μέλημα του Ραγιά είναι μην τον πουν αριστερό. Δεν βλέπι την ώρα να υποβάλει την φορολογική δήλωση και ταυτόχρονα είναι χριστιανός εθνικιστής αντιπαγκοσμιοποιητής και τέτοια φαιδρά.

Η δημοκρατία έπρεπε να τελιώσει πριν τελειώσει η Ελλάδα, τώρα είναι αργά, περαστικά στους Ραγιάδες.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...