8/5/20

Ενώ ο (Χαζός) τηλεθεατής υπό τη επήρεια του ΑΛΑΦΟΥΖΟΛ θαυμάζει τον ΜΠΡΑΒΟΚΟΥΛΙ και την «αποτελεσματική διακυβέρνηση», κάποιοι ΩΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑΖΩΡΑΙΟΙ , ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ. Δουλειές με φούντες,

Ενώ ο (Χαζός) τηλεθεατής υπό τη επήρεια του ΑΛΑΦΟΥΖΟΛ θαυμάζει τον ΜΠΡΑΒΟΚΟΥΛΙ και την «αποτελεσματική διακυβέρνηση», κάποιοι ΩΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑΖΩΡΑΙΟΙ , ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ. Δουλειές με φούντες.
Καπηλεύονται τον Φόβο της πανδημίας .
Με πράξεις Νομοθετικού Περιεχόμενου, κάνουν ότι θέλουν χωρίς φραγμούς λεηλατώντας το δημόσιο χρήμα με απ ευθείας αναθέσεις.
 Με την τελευταία Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (1η Μαίου) η Γερμανική Fraport Greece, που διαχειρίζεται τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας, ανάμεσα στα οποία τα αεροδρόμια των δημοφιλέστερων τουριστικών προορισμών πήρε μπόνους έξι μήνες αναστολή των υποχρεώσεών της προς το Δημόσιο.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Oτι γινοταν το 40 με τα μουσαντενια χρηματα των γερμανων κατακτητων γινεται και τωρα με την γερμανικη τριμερης επιτροπη,τι δεν καταλαβαινεις γιδι???

Βουρ στο Νταβλά με τα Κουλούρια

  ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΚ9 ΜΗ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ! ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ  ΤΟΥΣ ΛΟΑΤΚΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΑΤΚΙ ΦΑΣΙΣΜΟ ΜΑΥΡΙΖΟΥΜΕ  ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ  ΤΩΝ ΕΚΔΟΤ...