24/10/20

Η ΕΚΚΟΛΑΠΤΟΜΕΝΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ του ΙΟΥΔΑΙΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΣ ΤΟΥ

 

Μεταξύ ΑΘΗΝΩΝ και ΑΓΚΥΡΑΣ δεν υπάρχει αντιπαράθεση αλλά αγαστή συνεργασία και συμπαιγνία σε βάρος τους Ελληνικού Λαού που πρέπει να εκλάβει τη  την  ΠΡΟΔΟΣΙΑ του ΙΟΥΔΑΙΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΣ ΤΟΥ, ως ΝΙΚΗ της Ψύχραιμης Αυτοπεποίθησης, και ως αποφυγή του «χειρότερου».

Αν υπήρχε έστω και ίχνος αντιπαλότητας οι ΣΥΡΙΖΟΦΙΛΕΛΕ  θα είχαν καταγγείλει το πρακτικό της Μαδρίτης.

Επειδή δεν το κάνουν σημαίνει ότι το τηλε-ριάλιτι  που βλέπουμε  στις μικρές οθόνες είναι ένα σκηνοθετημένο  επικοινωνιακό ψευδο-γεγονός, στην μακρά πορεία εφαρμογής των (μυστικών) Συμφωνιών της Μαδρίτης. 

«Βόμβα» δεν είναι η δήλωση του Τούρκου πρώην Επιτελάρχη, ότι «η Τουρκία και  το Αζερμπαϊτζάν πρέπει να γίνουν ένα κράτος». «Βόμβα» είναι   ότι το Ψωροελαδιστάν εντάσσεται από την  αριστεροφιλελέ ΨωροΑλίτ και το  ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΤΟΞΟ ΜΠΡΑΒΟΚΟΥΛΙ- Τσιπρόφσκι ως  αυτόνομη περιοχή στην Νέο-Οθωμανική Αυτοκρατορία.  

Ήδη μια ομάδα πανεπιστημιακών της Ανοιχτής Κοινωνίας με διασυνδέσεις στον τύπο και με σχέσεις σε ολόκληρο το πολιτικό σύστημα, λειτουργούν συντονισμένα ώστε με "επιχειρήματα" να πείσουν την ελληνική κοινή γνώμη να αποδεχθεί ως φυσιολογική  την κατάκτηση του Αιγαίου από την Τουρκία.

Ο ΥΙΟΣ της ΑΔΕΛΦΗΣ του έχει  ήδη λάβει ΦΙΡΜΑΝΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ,  εκτός από τον Σόρος και από τον Σουλτάν Ταγίπ.


ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΧΑΤΖΑΡΑΣ

 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...



https://www.militaire.gr/enas-apokalyptikos-chartis-poy-thetei-ameilikta-erotimata-kai-ekthetei-politikes-igesies-se-ellada-kypro/

Ανώνυμος είπε...

Έχουν πολλά κοινά οι νέοι Ανδρέας και αντιΑνδρέας.
Έχουν φερετζέ τις γυναίκες τους που τους έχουν σήκω κάτσε.
Τέτοιους διορίζουν τύπους της παντόφλας.
Και ο πρόσφατα φυλακισμένος χιτλερίσκος της κακιάς ώρας και αυτός της παντόφλας είναι..

Ανώνυμος είπε...

Σάβ Οκτ 24, 07:30:00 μ.μ.
Τσου μωρη Λιτσα που ηρθες στου Χατζαρα να πεις κι εσυ......
Απογαμηδι του ερωτα

Ανώνυμος είπε...

Για τις δικαστινες της Στοας πρέπει να πεις! Εκεί να δεις τί παντόφλα πέφτει! Μασονικη βεβαίως - βεβαίως! Και στα δικαστήρια που τις έχουν να δικάζουν τον ελληνικό λαό! Γι'αυτα πρέπει να πεις! Κι άσε τον... Μιχαλολια!