24/10/20

Το Κράτος Αριστερού Δικαίου και οι Υποβολείς του

 

Βαρέθηκα να ακούω τους ρουφιανοπαπαγάλους, να λένε αυτές τις ημέρες στα βορθοκάναλα, ότι «έτσι δουλεύει η δικαιοσύνη». 

«Δικαιοσύνη», όμως, δεν υπάρχει, όταν την απόφαση πριν την Μανδάμ Κομισάριο του Λαού,  και πριν την προσυπογράψουν οι διεφθαρμένοι Ανταρτοδίκες, την  ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός, Αυτό απλά είναι Χούντα.

Και οι ετυμηγορίες  του ΜΠΡΑΒΟΚΟΥΛΙ, τις οποίες απλά ανέγνωσαν   οι διεφθαρμένοι είχαν υποβολέα. Κάποιον ΔΑΒΙΔ, που επισκέφθηκε τον ΜΠΡΑΒΟΚΟΥΛΙ  και του είπε τι πρέπει να αποφασίσει.

Υποβολείς όμως, υπάρχουν στο ΘΕΑΤΡΟ και όχι στα πραγματικά ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

οι ακατανομαστοι διαταζουν πρωθυπουργους και αυτοι μεσω υπουργων δικαιοσυνης δικαστες που ειναι και δικοι τους

αλλωστε ποιος τους πληρωνει τις μισθαρες?

εγω η ο θεος με το μανα μηπως?

αν ο υπουργος οικονομικων δεν δωσει εντολη καθε μηνα χρημα δεν πεφτει στις δικαστικες μηχανες οποιουδηποτε καθεστωτος στη γη


φαιδρα καθεστωτα δηλαδη


τα υπολοιπα ειναι παπαγαλια του καθεστωτος που λαλουν το παραμυθι οι παπαγαλοι του


μην λησμανομε οτι η δημοκρατια για να εχει την αποδοχη αυτη απο το ποπολο ταιζει τον περισσοτερο κοσμο σε πληθος και εμμισθα αξιωματα και θεσεις απο οποιοδηποτε αλλο καθεστως επι γης ...

ειναι το πιο κοστοβορο και ακριβο πολιτευμα η δημοκρατια επι γης για αυτο και ειναι αποδεκτο γιατι ταιζει παρα παρα πολλους πρετορες

και στο τελευταιο κατσικοχωρι της ελλαδα υπαρχει εμισθη δημοκρατικη θεση στο κρατικο φαγοποτι ....

ας μειωναν τις παροχες και το κοστος της και τις τρομερες φορολογιες που βαζει η δημοκρατια και θα σου λεγα αν ο οχλος θα το υποστηριζε το καθεστως αυτο....


χωρια οτι οι δικαστες ειναι μιλημενοι ειναι και επιλεγμενοι δικοι μας

ειναι και ιδεολογικα δικοι μας ωστε να υπηρετουν με τις αποφασεις τους και τα ιδεολογικα προταγματα του καθεστωτος βλεπε λαθρονομοι και ολη η διεθνιστικη ατζεντα φεμινιστικη ομοφυλοφιλοι κλπ επιλογες του καθεστωτος που ντυνονται με την ψευτο εγκυροτητα δικαστηριων του....

και φυσικα ειναι οι πλεον καλοπληρωμενοι δημοσιοι υπαλληλοι για ευνοητους λογους απο το καθεστως ....

οι ανοητοι στο ποπολο θεωρουν οτι τα δικαστηρια ειναι κατι σπουδαιο κατι σαν τις εντολες του μωυση δηλαδη

και τρωνε αμασητα τα αφηγηματα που τους ταιζει το καθεστως βαζοντας και δικαστες στο κολπο τους.

ειναι απλο στην περιπτωση της χ.α εχουμε κλασικη πρακτικη αναλογη των κουρδικων κομματων στη τουρκια

και εκει οι φυλακισεις γινονται με δικαστες και δικους τους φυσικα νομους
ιδια πραγματα ειναι

οπως στην ευρωπη φυλακιζουν για το μισος, τους εθνοφυλετιστες
οταν θες να εξοντωσεις κατασκευαζεις οτι εγκλημα θες και επιτα το σερβιρεις στη μαζικη προπαγανδα για να το αποδεχτει ψυχικα το ποπολο.


για αυτο στις ηπα σκοτωνονται στο ανωτατο δικαστηριο ποσοι θα ειναι δικοι μας και ποσοι των αλλων αλλωστε...


στο ελλαδα δεν υπαρχουν τετοια θεματα ολα γινονται στα κρυφα και αλλωστε ολοι ειναι δικοι μας οι δικαστες

οτι πει το αφεντικο ειναι ολοι τους καθεστωτικοι οπου φυσα ο ανεμος των κυβερνωντων με καθε καθεστως τα δικαστακια

Ανώνυμος είπε...

Σωστό το σχόλιο σου! Σωστότατο!!! Αλλά πρέπει να βάλεις σε αυτό και την.... μασοναρια!!! Υπάρχει πολλή από δαυτη στα.... δικαστακια!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τελικά δεν μάθαμε ποιός έβαλε τον Ρουπακιά να σκοτώσει τον Φύσσα. Ένας , δύο, τρείς, και οι εικοσιεπτά ; Και ποιός λόγος υπήρχε, ενώ η Χ.Α. ανέβαινε δημοψηφικά, να πά να σκοτώσει τον άνθρωπο, πράγμα που θα λειτουργούσε 1000%, κατά της δημοτικότητας της Χ.Α. και των μελών της ; Όποιος έχει μάθει κάτι, ας μας πεί και σε μας, που τα αγνοούμε.

Ανώνυμος είπε...

στον/την ανων. Σάβ Οκτ 24, 09:50:00 π.μ.

Ορθα και σωστα των οσων μας περιγραφεις.
Οι εβραιοι εχουν αλωσει ολη την "πολιτισμενη δυση". Πριν μερικα χρονια επισκεπτομενος την Αυστρια συνεληφθει "δικαστηκε και κατεδικαστηκε" απο καποιο δικαστηριο μαϊμου, σε καπου 3 χρονια φυλακη ο φημισμενος Ιστορικος Ντεϊβιντ Ιρβινγκ με την κατηγορια της.....αρνησης του κωλοκαυτωματος.

Εχουμε καταληξει στο οτι μπορεις να αρνηθεις την Αρχη Του Ιδιου Του Θεου να αρνηθεις το οτιδηποτε αλλα οχι να αρνηθεις τα ψευδη των εβραιων.
Ειναι οι ιδιοι παγκοσμιοι εγκληματιες και Εθνοκαθαριστες του Υποδουλου Παλαιστινιακου Λαου, που κατασυκοφαντησαν οσο κανεις μεσω των ελληνοφωνων αργυρονητων ρουφιανων τους ενα εκλεγμενο πολιτικο κομμα απ τον Ελληνικο Λαο και τους εβαλαν φυλακη χωρις ΟΥΔΕΜΙΑ κατηγορια.
Χωρις να θελω να απογοητευσω τον κο Λαγο ο οποιος διακυρρητει οτι θα τους παει στα Ευρωπαϊκα δικαστηρια του λεω οτι ΟΛΑ στην Ευρωπη ειναι καπελωμενα απ τους απογονους των Χριστοκτονων και περιπτωση δικαιωσης του ειναι πολυ πενιχρη.

Ενα εδαφιον απο τα Πρωτοκολλα των Σοφων της Σιων (το 19ο) ανεγνωσθει, προς αποδειξη των οσων γινονται στην πατριδα μας σημερα αλλα και παγκοσμιως, μεσα στην Βουλη Των Ελληνων απ τον Πατριωτη, Ελληνοψυχο βουλευτη και σημερινο Πολιτικο κρατουμενο κον Ηλια Κασιδιαρη.

https://www.youtube.com/watch?v=ljcfb5WkCDs&feature=emb_title

και το κερασακι στην τουρτα......
https://www.youtube.com/watch?v=Vx7y483OJqk&feature=emb_title


Γιουφτος στα χαρακωματα