27/10/20

Κοροϊδοϊός

 

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε ένα «ασυμπτωματικό κρούσμα» και έναν υγιή, είναι ότι  ο υγιής δεν έχει κάνει ακόμα το τέστ.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και καθομαι γω ολομοναχος οξω απ' το τσαντηρι μου και συλλογιεμαι.

Αμα τους πλερωσω λεει τους περιβαλλοντοντολογους του κωλου, πιο πολλους φορους μου παρουν και την γιδα, θα χαμηλωσουν την θερμοκρασια της Γης λεει κατα 2 βαθμους γιατι τωρα λεει η Γη παραζεσταινεται.
Ρε εδω οι λουστροι, με τον κινεζογιο και δεν μπορουν να μοιρασουν σε δυο γουμαρια αχερο και θα χαμηλωσουν την θερμοκρασια της Γης;
Ρε τα λαμογια του κερατα.


Μωρηηηηη Κουλιτσαααααα!
Κλεισε μωρη τα τσοντοκαναλα που θες να δεις και το GNTM μη σε παρει ο διαλος, βρωμιαρα!




Γιουφτος συλλογισμενος.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σωστό!

Τα σωματεία των δασκάλων έχουν λυσσάξει να γίνονται τεστ στα σχολεία. Προτιμούν να πληρώνονται από το σπίτι όταν δεν έχει διακοπές Χριστουγέννων (αγάπης) , Πάσχα (eastern bunny fest) και καλοκαιριουυυυυυυυυυ....

Ανώνυμος είπε...

Κοροϊδοϊός ο θαυματουργός.

Θαύμα!
Πτώση 98% στα κρούσματα κοινής γρίπης(influenza) παγκοσμίως δια το σωτήριον 2020!
https://www.dailymail.co.uk/health/article-8875201/Has-Covid-killed-flu.html?ito=social-twitter_mailonline&__twitter_impression=true

«Στην Αυστραλία, καταγράφηκαν μόλις 14 θετικά κρούσματα γρίπης τον Απρίλιο, σε σύγκριση με 367 τον ίδιο μήνα το 2019 - μείωση 96%.
Μέχρι τον Ιούνιο, συνήθως το αποκορύφωμα της εποχής της γρίπης, δεν υπήρχαν. Στην πραγματικότητα, η Αυστραλία δεν έχει αναφέρει θετική υπόθεση στον ΠΟΥ από τον Ιούλιο.
Στη Χιλή, μόλις 12 κρούσματα γρίπης εντοπίστηκαν μεταξύ Απριλίου και Οκτωβρίου. Υπήρχαν σχεδόν 7.000 κατά την ίδια περίοδο το 2019».
«Στο Ηνωμένο Βασίλειο, η εποχή της γρίπης μόλις ξεκινά. Αλλά από τότε που το Covid-19 άρχισε να εξαπλώνεται τον Μάρτιο, μόλις 767 περιπτώσεις έχουν αναφερθεί στον ΠΟΥ σε σύγκριση με σχεδόν 7.000 από τον Μάρτιο έως τον Οκτώβριο του περασμένου έτους».

Φυσικά, οι τηλε-ειδικοί σανοπώλες το αποδίδουν στα «μέτρα προστασίας»(τυραννίας) και στις μάσκες(τη μεγαλύτερη ανακάλυψη μετά τον τροχό).
Παρ'όλο που το 100% των σοβαρών μελετών που γίνονται εδώ και δεκαετίες αποδεικνύουν σταθερά οτι οι μάσκες δεν περιορίζουν τις μεταδιδόμενες ιώσεις.
Και παρ'όλα τα δεκάδες παραδείγματα της επακόλουθης αύξησης των "κρουσμάτων"(τρομάρα τους) μετά την αυταρχική, υποχρεωτική επιβολή φιμωτροφορίας:

https://swprs.org/face-masks-evidence/

Ανώνυμος είπε...

Σπύρο,
παρακαλώ πολύ ανάρτησε το κάτωθι γράφημα στο μπλογκ μόνιμα, ώστε να το βλέπουν οι SKAIτόψυχοι σανοφάγοι μασκοραγιάδες.
Δυσαναλογία επιβεβαιωμένων κρουσμάτων με θανάτους στο 1ο και στο 2ο -μυστηριώδες- κύμα:

https://twitter.com/NickHudsonCT/status/1321144465910890499/photo/1

Ανώνυμος είπε...

25/10, πολυκατάστημα στη Σουηδία:
https://twitter.com/jhnhellstrom/status/1320461322912518144

«Ο Σεπτέμβριος του 2020 ήταν ο λιγότερο θανατηφόρος μήνας στη σουηδική ιστορία, όσον αφορά τον αριθμό των θανάτων ανά 100.000 κατοίκους. Και δεν εννοώ τον λιγότερο θανατηφόρο Σεπτέμβριο, εννοώ τον λιγότερο θανατηφόρο μήνα»:
https://twitter.com/FatEmperor/status/1320032072925315075

Οι μασκοραγιάδες ας φάνε τα χνώτα τους, τα μικρόβιά τους, το σανό του Πορδαλιά και των Πορδοξιολόγων και ας ξαναψηφίσουν τον αφορισμένο ψυχάκια αδελφογιό.

Ανώνυμος είπε...

Η ΑσΙα αΝτΙμΕτΏπΙσΕ σΩσΤά τΟν Covid εΠεΙδή όΛοΙ φΟρΟύΝ μΑσΚεΣ!
Οι ΑσΙάΤεΣ λΑτΡεύΟυΝ τΙς ΜάΣκΕς!!
πΑνΤα!

Εν τω μεταξύ στην Ασία:
https://twitter.com/DaFeid/status/1321093323206086657

"Η Κίνα το αντιμετώπισε σωστά επειδή έχει απλώς την καλύτερη κυβέρνηση και είχε τον σκληρότερο εγκλεισμό. Ζήτω η καραντίνα! Ζήτω η δικτατορία!»

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...