20/10/20

Γιάννης Λαγός: «Μια οφειλόμενη απάντηση στο Δικαστήριο του Βουνού»

«Η εμπάθεια της εντολοδόχου Λεπενιώτη, που μόνο σαν πρόεδρος ενός δίκαιου δικαστηρίου δεν λειτουργεί, την οδηγεί σε διαρκή σφάλματα που την εκθέτουν ανεπανόρθωτα. Τελευταία της μεγάλη γκάφα είναι το ότι προσπαθεί απεγνωσμένα να αποδείξει ότι έχω παραβιάσει τους περιοριστικούς όρους το 2015, γιατί έτσι της είπε κάποιος Καμπαγιάννης. 
Η Λεπενιώτη για άλλη μια φορά βιάστηκε και δεν είδε καν το βούλευμα με αριθμό 1031/2019, στο οποίο αναφέρεται σαφέστατα ότι ουδέποτε παραβίασα περιοριστικούς όρους. Κατανοώ το μίσος της απέναντι στο πρόσωπό μου, γιατί της έχω υποσχεθεί ότι το δικαστικό έγκλημα που έχει διαπράξει από κοινού με τους άλλους επίορκους δικαστές Ντόκο και Τσουλφόγλου (και όλο το παραδικαστικό), θα το ξεσκεπάσω, και η υπόθεση έχει ήδη πάρει το δρόμο για τα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια. 
Τίποτα δεν είναι ικανό να με κάνει να φοβηθώ και υπόσχομαι ότι θα υπάρξει δικαίωση για 67 αθώους, οι οποίοι άδικα τιμωρήθηκαν. 
Ο φάκελος που έχω σχηματίσει για την υπόθεση συνεχώς διογκώνεται από τους ερασιτεχνικούς και εκδικητικούς χειρισμούς της κας Λεπενιώτη. 
Κυρία «Πρόεδρε» θα ήσασταν για γέλια, αν δεν ήσασταν για κλάματα»

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στον Γιάννη Λαγό διότι, με αφορμή την δική του υπόθεση, ήρθε στην επιφάνεια για ακόμα μία φορά το Μεγα Ζήτημα της.... "ποιότητας" των ελληνων δικαστών και της ελλαδικης "δικαιοσύνης" γενικότερα! Μίας "δικαιοσύνης" που έχει φτιαχτεί από αιώνες στα μέτρα των πολιτικών επιγονων των δολοφόνων του Αειμνήστου Εθνάρχη Ιωάννη Καποδίστρια! Η ελλαδικη (ψευτο) - δικαιοσύνη είναι" νοθευμένη", οι περισσότερες αποφάσεις που βγάζουν κάποιοι δικαστές δεν αποδίδουν πραγματική δικαιοσύνη. Οι "λειτουργοί" αυτής της δικαιοσύνης δουλεύουν με έναν "περίεργο", μυστικοπαθη τρόπο και στο τέλος της ημέρας καταφέρνουν να υπηρετούν το Ψέμα αντί την καθαρή και την ανόθευτη Αλήθεια! Είναι πραγματικά απίστευτο πώς αυτή η χώρα, η Ελλάδα, που υπήρξε Η ΑΡΧΗ και το λίκνο της δημοκρατιας, κατάντησε να έχει μία τέτοια δικαιοσύνη! Απίστευτο κι όμως.... μασονικο!

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που δεν πρόλαβε να κάνει πράξη ο Ιωάννης Καποδίστριας, το θέσπισε στη Δικαιοσύνη ο Αγαμέμνων Κουτσόγιωργας! Τον Σεπτέμβριο του 1988 ψηφίζεται ο νόμος 1756/1988, ο οποίος στο άρθρο 40, § 7 προβλέπει το ασυμβίβαστο μασόνου και δικαστή:

«7. Απαγορεύεται η συμμετοχή δικαστικού λειτουργού σε ιδρύματα ή ενώσεις και γενικά σε οργανώσεις που έχουν κρυφούς σκοπούς ή δραστηριότητες ή που επιβάλλουν στα μέλη τους μυστικότητα.»

Ανώνυμος είπε...

Χατζαρα, γιατί δεν δημοσιεύεις το σχόλιό μας για τον... Αγαμεμνωνα; Δεν σου αρέσει η πολυφωνία;

Ημέρες του 49. Ο Ζαχαριάδης έριξε το Σύνθημα "ΟΛΟΙ ΣΤ ΑΡΜΑΤΑ". Η Εξόντωση των Κ/Σ στα Τζουμέρκα. Ο ΠΠ (Πφούστης Παύλος) και η Φρίκη σε Άργος Ναύπλιο

  Ο Τσιφλικάς της Ευβοιας πράκτωρ σερ Νόελ Μπέηκερ σε ειδική αποστολή στο Βελιγράδι