29/10/20

Κάτω η διεθνιστική Χούντα του Περιούσιου Γουρλομάτη Εφιάλτη

Κάτω η διεθνιστική Χούντα του Περιούσιου Γουρλομάτη Εφιάλτη

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μην λησμονας τον ιουδαιο παρλαπιπα καραγκιοζη της οπεν σοσαετι

τον ψευτοφιλοσοφο της πλακας που βαραει το ταμπουρλο και τα καραγκιοζακια χορευουν



μπενι αρνι λεβι


(και το λουρι της μανας)

Ανώνυμος είπε...

Ποιος είναι αυτός; Μπορείς να γίνεις λίγο πιο σαφής;

Ανώνυμος είπε...

Ο αλγερινος Μπερναρντ-Αρνι Λεβι (Bernard-Henri Lévy)* ειναι ενας σκατοεβραιος τον οποιον οι υπολοιποι εβραιοι ιδιως της Γαλλιας εχουν βαφτισει "φιλοσοφο και ακδημαϊκο", ο οποιος δεν λειπει απ οπου υπαρχει ή προκειται να υπαρξει μια ανθρωπινη καταστροφη.

Πως στο γιουφτοχωριο μου λεμε ..."οπου γαμος και γιορτη η Βασιλω πρωτη";

Ετσι και με δαυτονε.
Αυτο το λαμογιο, ο ...."φιλοσοφος" τα βλεπει ΟΛΑ στραβα και πρεπει να επιδιωρθωθουν οπως θα υποδειξει αυτος, (ΠΑΝΤΑ με το αζημιωτο φυσικα) εκτος απ το οτι συμβαινει στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ του πατριδα, το ...ισραηλ.

Ετσι, με την βοηθεια του' εβραϊκης ιδιοκτησιας διεθνους πορνοτυπου γραπτου και ηλεκτρονικου αλλα ΚΑΙ των αργυριων βλεπουμε το λαμογιο "φιλοσοφο-συγγραφεα-δημοσιογραφο" και βαλε, να αφηνει τις κουτσιλιες του παντου. Τον εχουμε δει στο Μπαγκλαντες, στον πολεμο της Γιουγκοσλαβιας υπερ του Εθνοκαθαρισματος των Σερβων Χριστιανων απο τους ΝΑΤΟ/Κλιντον/Ολμπραϊτ και κομπανυ, στο Πακισταν, στο Νταρφουρ, στην Γεωργια, στην Λιβυη, στην Συρια, στο Κουρδισταν και αλλου, να απαιτει ως "φιλοσοφος, δικαιος και καλος ανθρωπος" την ενοπλη ανατροπη μιας κυβερνησης ή ενος καθεστωτος που ο εβραιος Λεβι και οι ομοιδεατες του παγκοσμιοι εγκληματιες ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ.
Βεβαια δεν θα τον δεις πουθενα στο ισραηλ να κατηγορει το καθεστως των εβραιων κυβερνωντων εγκληματιων που εθνοκαθαριζουν καθημερινα τον υποδουλο λαο της Παλαιστινης.
Αυτα με το λαμογιο.

* (Αν ειναι και πρακτορας των μυστικων υπηρεσιων της τρομοκρατικης γιαφκας γνωστης και ως.... ισραηλ, μη με ρωτατε για δε ξερω).



Γιουφτος εν ερωτικη απελπισια

Συμεών Ερέμιν. Δημοσιογράφος. Πολεμικός ανταποκριής της Ιζβέστια. Τον σκότωσαν τη στιγμή που έκανε στένταπ

Οι δολοφόνοι του Ζελένσκι που ειναι στην σωστή πλευρά της Ιστορίας μαζί με τη ΛΟΑΤΚΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  και το Μητσοτάκι, μόλις τον εντόπισαν, ...