30/10/20

Κάτω η Χούντα του Γουρλομάτη Εφιάλτη

 Κάτω η διεθνιστική Χούντα του Περιούσιου Γουρλομάτη Εφιάλτη

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χατζαρα, ξέρεις τί κάνει ο γουρλοματης; Έχει βάλει την ΔΕΗ, μέσω του Χατζηδάκη, να αναθέτει σε δικηγορικα γραφεία να τηλεφωνούν σε πολίτες και να τους απειλούν για μικρο οφειλές της τάξης των 200-300 ευρώ ότι θα τους κόψουν το ρεύμα! Γνωρίζεις κανέναν συνδικαλιστή εκεί μέσα να τον ρωτήσεις για το θέμα; Εμείς γνωρίζουμε συγκεκριμένα ονόματα πολιτών που έχουν στοχοποιηθει και συγκεκριμένο δικηγορικό γραφείο που έχει αναλάβει την "δουλειά"!

Ανώνυμος είπε...

Προσοχη γιατι εκβιαστικα τηλεφωνηματα αυτου του τυπου μπορει να ΜΗΝ προερχονατι απ την ΔΕΗ αλλα απο κλεφτολαμογια.
Ιδιως αν απαιτουν να πληρωθουν οι λογαριασμοι αμμεσα μεσω Western Union.
Ειναι απατη που την κανουν και σε αλλες χωρες.

Ανώνυμος είπε...

Όχι, η συγκεκριμένη κίνηση της ΔΕΗ δεν είναι απάτη διότι μέσα στον φάκελο με τον λογαριασμό που αποστέλλουν στους πολίτες, σε ορισμένους βάζουν και ένα μικρό ενημερωτικό έντυπο που αναφέρει ότι έχουν στείλει τον φάκελο της οφειλής σε δικηγορικό γραφείο για εξωδικαστικη επίλυση της διαφοράς! Επομένως είναι αλήθεια! Στοχοποιουν κάποιους πολίτες που τους έχουν σταμπάρει για διάφορους λόγους (επειδή αντιδρούν στα κυβερνητικά μέτρα ή για άλλους λόγους) και τους απειλούν μέσω "δικηγόρων" και για μικρές ή ελάχιστες οφειλές! Μιλάμε για αλητεία όταν η ΔΕΗ φτάνει σε τέτοιο σημείο να απειλεί ανθρώπους για 200-300 ευρώ και μάλιστα σε τόσο δύσκολες οικονομικά εποχές.

Ανώνυμος είπε...

Και γενικώς αυτή η κυβέρνηση δυστυχώς στοχοποιει πολίτες όχι μόνο μέσω ΔΕΗ αλλά και με άλλους τρόπους και για διάφορους λόγους, όπως έγραψε άλλωστε πρόσφατα και η εφημερίδα "δημοκρατια" σε πρωτοσέλιδο της, νομίζω με αφορμή τις παρελάσεις! Μιλάμε για πρωτόγνωρες και απαράδεκτες καταστάσεις που παραπέμπουν σε σκληρή Χούντα και καθόλου δεν συνάδουν με το πνεύμα ενός δημοκρατικού και ευρωπαϊκού κόμματος όπως θέλει να λέει ότι είναι η Ν. Δ.! Κι αυτό αφορά κυρίως τους ψηφοφόρους, στελέχη, πρώην πρωθυπουργους της Ν. Δ., κ.τ.λ. για να λάβουν σοβαρά υπόψη τους που οδηγεί τα πράγματα ο κ. Μητσοτάκης!

Ανώνυμος είπε...

Και αφήστε το τί συμβαίνει και αν συμβαίνει σε άλλες χώρες! Κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσει να μας ενδιαφέρει τί συμβαίνει αλλού! Εμείς πρέπει να νοιαζόμαστε για το τί συμβαίνει στην Ελλάδα και το πώς συμπεριφερονται οι "κυβερνήσεις" στους λίγους, αξιοπρεπείς, ανενταχτους κομματικά και τίμιους ελληνες πολίτες! Καταλάβατε;

Ανώνυμος είπε...

Μαλακιασμενο στις ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ συμβαινουν κι ερχονται και σ' εμας.
Ξεκινα απ την 11η Σεπ 2001 και ψαξε.

Ανώνυμος είπε...

Τί σχέση έχει η ΔΕΗ με την 11 Σεπτεμβρίου 2001;Πες τώρα στον Μητσοτεσκου να μαζέψει την ΔΕΗ κι άσε τα υπόλοιπα. Τις ασυναρτησίες σου στην στοα, όχι εδώ.

Ανώνυμος είπε...

Κι αν θες να βρίζεις, να βρίζεις στην στοα! Όχι εδώ!

28 Μαρτίου 1957. Οι Άγγλοι απελευθέρωσαν τον «αλλαγμένο» Μακάριο που είχε κάνει συμφωνία μαζί τους

  Το "κλειδί" για να καταλάβουμε τι έγινε, ηταν το πρωτοσέλιδο του πρακτορείου των Κόκκα Μητσοτάκη, που τόνιζε: "χωρίς να δεσ...