16/11/20

Ο Κορωνοϊός στη Γειτονιά μας

Στη Σεβερνομακεντόνιγια, το Υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε ότι τις τελευταίες 24 ώρες πραγματοποιήθηκαν 2655 τεστ και επιβεβαιώθηκαν 990 νέα κρούσματα. Η Θετικότητα είναι 37,29%. Στο ίδιο διάστημα 24 ασθενείς πέθαναν λόγω της λοίμωξης . Όλοι οι ασθενείς πέθαναν σε νοσοκομείο. Ο συνολικός αριθμός των θανάτων είναι 1.305 και ο αριθμός των ενεργών κρουσμάτων είναι 18.381. Τις τελευταίες 24 ώρες στα νοσοκομεία για τον Κορωνοιό περιθάλπονται: 701 ασθενείς. Η SDSM απάντησε στις επικρίσεις του ΕΜΕΟ-ΔΚΜΕΕ που ζήτησε την παραίτηση του Υπουργού Υγείας, Βένκο Φιλίπσε και τόνισε ότι οι θάνατοι δεν είναι στατιστικά στοιχεία για την αντιπολίτευση του Μίτσκοσκι. 

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία από το Σερβικό Υπουργείο Υγείας , 20 ασθενείς πέθαναν λόγω της λοίμωξης από τον Κορωνοϊό την Κυριακή, αυξάνοντας τον συνολικό αριθμό των θανάτων σε 1.009. Το ποσοστό θνησιμότητας σε σχέση με τον συνολικό αριθμό των μολυσμένων εξακολουθεί να μειώνεται και σήμερα είναι 1,19% . Από τα 11.527 δείγματα που αναλύθηκαν , η λοίμωξη από τον Κορωνοϊό επιβεβαιώθηκε σε 3.482 άτομα. Η Θετικότητα είναι 30,27% . 
Η Κυριακή ήταν η πέμπτη συνεχόμενη ημέρα που καταγράφηκαν στην Σερβία πάνω από 3.000 νέα κρούσματα εντός 24 ωρών. Το ρεκόρ ήταν τα 3.822 του Σάββατου. Υπάρχουν 3.874 ασθενείς που υποβάλλονται σε θεραπεία σε νοσοκομεία σε ολόκληρη τη Σερβία την Κυριακή, από τους οποίους 164 ήταν σε αναπνευστήρες. Η υγεία του νοσηλευόμενου Σέρβου Πατριάρχη Ειρηναίου είναι καλή καθώς όλα τα συμπτώματα των καρδιακών προβλημάτων υποχώρησαν δήλωσε ο Επίσκοπος Στέφανος, επικεφαλής του ιδιαίτερου Γραφείου του Πατριάρχη. Η κυβέρνηση της Σερβίας, σε έκτακτη συνεδρίαση χθες, υιοθέτησε νέα πιο περιοριστικά μέτρα σχετικά με την πρόληψη της εξάπλωσης του κορωνοϊού , αλλά δεν απαγόρευσε τις μετακινήσεις. Η κυβέρνηση της Σερβίας αποφάσισε να περιορίσει τη λειτουργία εστιατορίων, καφέ, νυχτερινών κέντρων, εστιατορίων, καθώς και εμπορικών κέντρων, καταστημάτων, από τις 9 το βράδυ έως τις 5 το πρωί. Εξαιρέθηκαν από το μέτρο τα φαρμακεία, η παράδοση τροφίμων, και τα Βενζινάδικα. «Θα παρακολουθούμε την εφαρμογή και την αποτελεσματικότητα αυτών των μέτρων και το επόμενο μέτρο θα μπορούσε να είναι η απαγόρευση της κυκλοφορίας», δήλωσε η πρωθυπουργός της Σερβίας Άννα Μπρνάμπιτς σε συνέντευξη Τύπου. 

Στην Αλβανία, νέο ρεκόρ κρουσμάτων ημέρας. Από τα 2.501 τεστ επιβεβαιώθηκαν 597 νέα κρούσματα . Τα 171 από τα Τίρανα. Η Θετικότητα είναι 23,9%. Λόγω της Λοίμωξης πέθαναν 11 ασθενείς . Το σύνολο των θυμάτων του Κορωνοϊού είναι 623. 393 ασθενείς νοσηλεύονται σε 3 νοσοκομεία στα Τίρανα. Ο αριθμός των ενεργών κρουσμάτων είναι 14.318. Η υπουργός Υγείας της Αλβανίας Ογκέρτα Μαναστιρλίου χαρακτήρισε την κατάσταση με την πανδημία κρίσιμη και λεπτή. 

 Στο Μαυροβούνιο, έξι ασθενείς έχασαν τη ζωή τους τις τελευταίες 24 ώρες από τις επιπτώσεις της λοίμωξης από τον Κορωνοϊό ο μεγαλύτερος από τους οποίους ήταν 82 ετών και ο νεότερος 38 ετών .Στο ίδιο διάστημα επιβεβαιώθηκαν 491 νέα κρούσματα της λοίμωξης, από τα 1.378 τεστ που έγιναν. Συνολικά 391 άνθρωποι έχουν πεθάνει από λοίμωξη στο Μαυροβούνιο από την αρχή του έτους. Υπάρχουν 9.400 ενεργά κρούσματα. 

 Στο (αλβανικό) Κοσσυφοπέδιο, τις τελευταίες 24 ώρες καταγράφηκαν 13 νεκροί, και 501 νέα κρούσματα. Πραγματοποιήθηκαν 1.361 τεστ. Η Θετικότητα είναι 36,9%. 

Στη Βουλγαρία η Θετικότητα των τεστ για κορονοϊό ήταν 39%. Το τελευταίο 24ωρο από τα 6 450 τεστ, επιβεβαιώθηκαν 2 498 νέα κρούσματα λοίμωξης κορωνοϊό . Τα 811 εντοπίστηκαν στην Σόφια 811 . Σε νοσοκομείο βρίσκονται 5 166 ασθενείς από τους οποίους 295 σε ΜΕΘ . Το τελευταίο 24ωρο έχασαν την ζωή τους 36 ασθενείς που έπασχαν από τη λοίμωξη . Το τελευταίο 24ωρο μολύνθηκαν , 68 μέλη του ιατρικού προσωπικού. Ο υπουργός Υγείας Κωσταντίν Άγγελοβ μετά από επίσκεψη σε νοσοκομείο του Σούμεν δήλωσε ότι ,«είναι ανησυχητικό το γεγονός πως οι άνθρωποι μαζικά παίρνουν αντιβιοτικά ως μέσο αυτοθεραπείας ή ακόμα χειρότερα πρόληψης για τον κορονοϊό». Ο Βούλγαρος υπουργός είπε ότι, « αυτό μπορεί να έχει πολύ κακές επιπτώσεις γιατί ο ιός θα αποκτήσει ανοσία στα φάρμακα και θα γίνει ανεξέλεγκτος. Απ’ την άλλη συνεχίζει να μας ανησυχεί και το φαινόμενο πολλοί άνθρωποι να μην πιστεύουν πως ο ιός υπάρχει και να μην τηρούν τα μέτρα». «Τα πρώτα εμβόλια Pfizer θα φτάσουν στην Βουλγαρία όπως φαίνεται τον Δεκέμβριο αλλά θα είναι διαθέσιμα για το κοινό 3 μήνες αργότερα», δήλωσε ο γιατρός Ρούμεν Χίτσεβ, Βούλγαρος από το επιτελείο κρίσεων του υπουργείου Υγείας των ΗΠΑ. 

 Το Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας της Ρεπούμπλικα Σέρπσκα ανακοινώσε ότι την Κυριακή έγιναν 822 τεστ από το οποία ο κορωνοϊός επιβεβαιώθηκε σε 191 άτομα. Επίσης αναφέρθηκαν και 16 θάνατοι, ασθενών που έπασχαν από τη λοίμωξη . 
Ο Πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς δήλωσε ότι τα σύνορα με τη Ρεπούμπλικα Σέρπσκα δεν θα κλείσουν ανεξάρτητα από την κατάσταση με την Πανδημία Το Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας της Ομοσπονδίας ανακοίνωσε ότι τις τελευταίες 24 ώρες από την ανάλυση 1.443 δειγμάτων, επιβεβαιώθηκαν 864 νέα κρούσματα. Η θετικότητα είναι 60% . Στο ίδιο διάστημα αναφέρθηκαν 22 θάνατοι ασθενών. Μεταξύ αυτών και ο Υποψήφιος δήμαρχο του Τράβνικ από το SDA Μίρσαντ Πέκο που πέθανε στο Νοσοκομείο του Τράβνικ λόγω των συνεπειών του κορωνοϊού. Δύο γυναίκες ηλικίας 69 και 67 ετών και ένας 65χρονος άνδρας έχασαν τη ζωή τους στο Μπρτσκο λόγω των συνεπειών της λοίμωξης από τον Κορωνοϊό.
Στη Ρουμανία, τις τελευταίες 24 ώρες αναφέρθηκαν 7.096 νέα κρούσματα της λοίμωξης από τον κορωνοϊό και 113 θάνατοι που σχετίζονται με τη λοίμωξη . Από την έναρξη της πανδημίας, έχουν καταγραφεί 8.926 θάνατοι ασθενών. , 1169 ασθενείς βρίσκονται σε ΜΕΘ.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

L'erreur à l'époque c'était l'entraîneur RACHID MAKHLOUFI. grand joueur c'est vrai mais nul comme entraîneur. À l'époque ce même Makhloufi à écarté les meilleurs joueur du championnat d'Algérie :HADFI, GAMOUH et d'autres. D'ailleurs le fameux ATTOUGA l'a ci bien dit, je n'ai peur de personnes sauf de gamouh qui reste pour moi ma bête noir. Si GAMOUH ne sera pas aligné au match retour je ferai pleuré 10000 spectateurs.Finalement ATTOUGA À FAIT PLEURÉ TOUS LES ALGÉRIENS. CHETALI L'ENTRAINEUR TUNISIEN ETAIT PLUS INTELLIGENT QUE MAKHLOUFI ET PLUS REALISTE. POUR MOI MAKHLOUFI ETAIT UN BON JOUEUR MAIS UN MAUVAIS ENTRAÎNEUR.

Ανώνυμος είπε...

Ε μπάρμπα-Σπυρο αν θες να μαθαίνεις αλήθειες για την ψ.επ. κοβιντ ακου το κανάλι του Ρον Πολ στο γιουτιουμπ.

Άκου τι είπε το άτομο που εμένα μου ξεμπλοκαρε τον εγκέφαλο. Αφού λένε ότι ασθενείς του κοβιντ που αναρρώνουν, άρα έχουν αντισωματα για τον ιό, ξανακολλανε, τότε γιατί τσιριζουν ότι ολοι πρέπει να κανουν εμβόλια; Απλό και καθαρό. Αν η ανοσία των αντισωμάτων δεν λειτουργεί, τότε δεν δουλεύει και το εμβόλιο.
Απλα είναι για γέλια οι σιωνιστες, από τα τόσα ψέματα που έχουν πει, έχασαν τον λογαριασμό και δεν ξέρουν που πάνε τα 4.
Το χοντρό παιχνίδι γίνεται στην οικονομία. Ζιγκ χαιλ στο ψηφιακό γιουροντολαρ.

Ανώνυμος είπε...

Εσύ τώρα τί παριστάνεις που γράφεις στα γαλλικά; Γιατί δεν γράφεις ελληνικά; Θέλεις να κρύψεις κάτι; Θα μας τρελανετε τελείως ορισμένοι;

Το 2+2=5 ένα ΠΟΛΙΤΙΚΌ ΑΞΙΩΜΑ της ΣΤΟΑΣ

  Το «αξίωμα» 2+2=5 το διατύπωσε ο μασόνος και βαθύς γνώστης της «Αληθείας» Εμμανουέλ Ζοζέφ Σιεγές , (περισσότερο γνωστός ως Αββάς Σιεγές), ...