26/11/20

Μέγα το των Ρουφιάνων Κράτος

 Ο «Ιόνιος» Βουλευτής Κέρκυρας , κ. Δημήτρης Μπιάγκης, δήλωσε ότι οι Κερκυραίοι δεν είναι Έλληνες. Η δήλωση του,  για « 5 Έλληνες αξιωματικούς και 213  επίλεκτους και γενναίους Κερκυραίους οπλίτες», αποτελεί πράξη εσχάτης προδοσίας  Αλλά ουδείς ανησύχησε. Ούτε ο Πρόεδρος της Βουλής, ούτε η Φώφη ούτε καν  ο κ. Βελόπουλος. Μέγα το των Ρουφιάνων Κράτος.

Με αφορμή την εγκληματική επιχείρηση Παπάγου-Άγγλων στη Σαγιάδα , το ΑΠΕ-ΜΠΕ μετέδωσε τηλεγράφημα που ανέφερε ότι ,   «Η συγκεκριμένη επιχείρηση πέτυχε τον στόχο της.  Αποστολή του Λόχου Λαντζίδη στις 24 Νοεμβρίου 1940 υπήρξε η καθυστέρηση της προέλασης των φασιστικών δυνάμεων του Μουσολίνι». 

Προέλαση των φασιστικών δυνάμεων του Μουσολίνι στις 24 Νοεμβρίου 1940;;;;;

 Και ουδείς θέλησε  να μάθει ποιος αρχισυντάκτης και ποιος συντάκτης ευθύνεται για αν τους «επιβραβεύσει». 

Μέγα το των Ρουφιάνων Κράτος.

Από χθες σας αποκάλυψα με τα επίσημα επιδημιολογικά στοιχεία της Αλβανίας σ,ε σύγκριση με την Σεβερνοματσεντόνιγια ότι περισσότεροι από 800 Αλβανοί με Κορωνοϊό νοσηλεύονται σε ελληνικά νοσοκομεία και ουδείς ανησύχησε . 

Ούτε καν  ο κ. Βελόπουλος .

Μέγα το των Ρουφιάνων Κράτος

 

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τώρα το κατάλαβες;

  29/3/23 Η 29η Μαρτίου στην Ιστορία Η 29η Μαρτίου είναι η 88η ημέρα του  Γρηγοριανού ημερολόγιου. Απομένουν 277 μέρες μέχρι το τέλος του έτ...