19/11/20

Το Πουστριλέ Γραικυλιστάν είναι υπέρ της Προδοτικής Κόκκινης Συμφωνίας των Ψαράδων με την ΣΝΟΦ και το 60% γουστάρει τεχνοκρατική Χούντα και το 71% την Πουστιά

 

Το Φιλελεύθερο Γερμανικό Ίδρυμα Φρίντριχ Νάουμαν προέλαβε  την  ΚΑΠΑ για να καταγράψει την απήχηση των Φιλελευθέρων ιδεών στην Ελλάδα.

Το 25% των φιλοπουστριλέ  Φιλελευθέρων  και Προοδευτικών τηλεθεατών απάντησε ότι ήταν μια καλή συμφωνία και το  33% ότι ήταν μια  συμφωνία με αρκετούς συμβιβασμούς αλλά έπρεπε να γίνει. Το2018 τα ποσοστά ήταν από 18% και 24%. Σε δυο χρόνια ένα 7% βλέπει την προδοτική συμφωνία σαν καλή και το 9% σαν καλό συμβιβασμό.  Επομένως η  πλειοψηφία των Φιλελευθερων και μασκολατρών  Ελλήνων θεωρεί  πλέον  ότι η Συμφωνία των Πρεσπών ήταν καλός και  αναγκαίος συμβιβασμός. Το  42% επιμένει Ελληνικά.

Το 92% των ερωτηθέντων τηρούν τους νόμους και τους κανονισμούς του κράτους ακόμη κι αν πιστεύουν ότι είναι λάθος. Άρα οι Φιλελέ διαφωνούν με τον Κουτσούμπα αλλά το  64% θεωρούν ότι τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν πρέπει να περιορίζονται σε περιόδους κρίσης, οπότε βλέπουν θετικά τον Κουτούμπα ως αγωνιστή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Το 75% θεωρούν ότι η Ελλάδα θα έχει καλύτερο μέλλον εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης . Το 62% θέλουν την κεντρική πολιτική κατεύθυνση της χώρας πλήρως ανεξάρτητη από τη θρησκεία. Το 71% πιστεύουν ότι η ομοφυλοφιλία πρέπει να είναι αποδεκτή από την κοινωνία και 90% ότι οι ομοφυλόφιλοι να έχουν ίσα δικαιώματα με όλους. 71% τάσσονται κατά της θανατικής ποινής. Το 64% θεωρούν ότι τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν πρέπει να περιορίζονται σε περιόδους κρίσης

Οι περισσότεροι Φιλελέδες τηλεθεατές που ρωτήθηκαν,  θεωρούν ότι η πολιτική δεν μπορεί να δώσει λύσεις, ούτε στα μεγάλα προβλήματα της χώρας (57%) ούτε στα σημαντικά προβλήματα της οικογένειας (69%). Ως αποτέλεσμα, οι Ψεκασμένοι  προτιμούν έναν (φασίστα) τεχνοκράτη (60%) σε μια υπουργική θέση παρά έναν εκλεγμένο (δημοκρατικά) πολιτικό (35%).

 

 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πού να δεις Σπύρο τους πουστριλέ που θέλουν να κάνουν εμβόλια στον κόσμο

Ανώνυμος είπε...

Μήπως μπλέξανε τους αριστερούς με τους φιλελέ, στην δημοσκόπιση ; Γιατί στην Ελλάδα, δεν είναι ξεκαθαρισμένο το τοπίο και υπάρχει μεγάλη κινητικότητα, ανάλογα με την...ρευστότητα (του χρήματος)!

aviator είπε...

Γνωριζετε δλδ ότι η πάλη των τάξεων παραμένει ιστορικά αδικαίωτη, ενώ η διεθνής καπιταλιστική μεθοδολογία, σαμποτάρει την πρωτοβουλία της κολχόζνικης ιδιοκτησίας, με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένας σεχταρισμός που αποπροσανατολίζει τις μάζες και τις αφήνει σε ένα τέλμα ιδεολογικής σύγχυσης με ανεπανόρθωτες συνέπειες, ανεπανόρθωτες συνέπειες επαναλαμβάνω, στην ανάπτυξη του κινήματος της εργατικής τάξης και της αποδέσμευσής της από τα ιμπεριαλιστικά δεσμά.

Η 20η Απριλίου στην Ιστορία

H 20η Απριλίου είναι η 111η ημέρα του δίσεκτου 2024 κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Υπολείπονται 255 ημέρες μέχρι τη λήξη του έτους.   491 ....