21/11/20

Οι ΖΗΤΩ-Εφιαλτάκηδες ανήκουν σε δυο συνομοταξίες. Των Ακραιφνών Βλακών αφενός και των ‘Εμμίσθων Παλιάνθρωπων αφετέρου.

 

Η Νέα Δημοκρατία είναι η Δεξιά τάση του Ενιαίου Κοινωνικού Μετώπου εισαγωγής Λαθραίων και των  δικαιωμάτων  των Ομοφυλόφιλων.  

-Οι Αδελφοί  Εφιαλτάκης και Τσιπρόφσκι  τσακώνονται αλλά συμφωνούν ότι η Προδοτική Συμφωνία των Ψαράδων ήταν καλός και  αναγκαίος συμβιβασμός, συμφωνούν στον Νέοπατριωτισμό, και πιστεύουν ότι η ομοφυλοφιλία πρέπει να είναι αποδεκτή από την κοινωνία. Ίδιοι είναι .

 -Οι Αφοί Εφιαλτάκης και Τσιπρόφσκι τσακώνονται για την επίταξη των Κλινικών αλλά συμφωνούν στην αθρόα εισαγωγή Λαθραίων

-Οι Αφοί Εφιαλτάκης και Τσιπρόφσκι μπορεί να τσακώνονται για την επίταξη των Κλινικών αλλά συμφωνούν στα  βασικά. Ροζ πολτός και γαλάζιοπολτός  χτυπημένοι  στο μιξερ.

 

 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά τώρα το κατάλαβες ότι είναι "αδέλφια" Χαβαναγκιλα; Επίσης έκανες ένα λάθος μάλλον από βιασύνη. Είναι Ενωτικό και όχι Ενιαίο Κοινωνικο Μέτωπο! Και το σωστό είναι: "εξαδελφια" και όχι "αδέλφια" Χαβαναγκιλα!

Ανώνυμος είπε...

Ο νεοπατριωτισμος είναι έννοια που εισήγαγε στο ΥΠΕΞ ο γνωστός και μη εξαιρετέος Άλεξ Ρόντος, τις 'χρυσές' εποχές του Γιωργάκη.

Ανώνυμος είπε...

Μπορώ να πω μετά βεβαιότητας που πλησιάζει το 100% ότι αυτοί που γνωρίζω και κατ' ανάγκη συναναστρέφομαι ανήκουν στην 1η κατηγορία και πως έχουν την τάση να ενημερώνονται από μέσα τύπου πορδο σαλταρίσματος.

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...