18/11/20

Μπάπα το καρπούζι με τις επιδημιολογικές στατιστικές του Εφιαλτάκη

 Όλες οι στατιστικές που επικαλούνται  ο Εφιαλτάκης οι υπουργοί και ο κομπάρσοι του θιάσου που εμφανίζεται στα σήριαλ των οκτώ στα βωθροκάναλα  και  που παριστάνουν τους επιστήμονες,  είναι ΜΑΠΑ. Για τα σκουπίδια. Μπακάλικοι Λογαριασμοί. Τρεις στο λάδι , τρεις το ξύδι .

Οι κανονικές επιδημιολογικές στατιστικές σε όλο τον κόσμο αφορούν στον λεγόμενο «νόμιμο πληθυσμό» , κάθε χώρας. Οι μπακαλογιατροί του Εφιαλτάκη όμως  προσθέτουν κρούσματα από τον νόμιμο και  τον παράνομο πληθυσμό. Δηλαδή προσθέτουν 2 μήλα και 2 πατάτες και βρίσκουν 5.

 Οι μπακαλογιατροί του Εφιαλτάκη, αφού προσθέσουν όλους τους όπου γης και Πατρίς  μετά διαιρούν το άθροισμα με διαιρέτη τους νόμιμους κατοίκους που είναι οι  λιγότεροι, για να αυξάνουν τα ποσοστά. Κόλπο ντε Φάβα.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ημέρες προδοσίας.23 Απριλίου 1941. Ο προδότης Βασιλιάς και ο πράκτωρ Τσουδερός μαζί με την Αργυρώνητη ΨωροΑλίτ δραπέτευσαν από την Αθήνα και τέθηκαν υπό την Προστασία της Αυτοκρατορίας

Η νέα «μάχη των Θερμοπυλών» δεν έγινε .Οι Προδότες το έβαλαν για μια ακόμα φορά στα Πόδια και άφησαν τον λαό και την Πατρίδα να πληρώσουν τη...