23/11/20

Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ «ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ και ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ τους ΑΘΕΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ».

 

Η παράσταση των Χριστιανομάχων Φιλελέ του Ιδρύματος  Φρίντριχ Νάουμαν για την Ελευθερία και των ΑΘΕΩΝ της ευρωπαϊκής αριστεράς με τίτλο « Οι ΦΙΛΕΛΕ  ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ  και αντιπαλεύουν τους ΑΘΕΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ», απέδωσε πολύ λίγα. Άδειο το Ταμείο.

Οι Αφοι Οβριόπουλοι Εφιαλτάκης Τσιπρόφσκι και Σια, τραγούδησαν πρίμο σεγκόντο,  στου φεγγαριού τη γειτονιά με μια  γλυκιά διπλοπενιά, για την «Παναγιά», αλλά στον βρόντο. 

Ο ψευτο-καυγάς ΕΚΜ ΣΥΡΙΖΑ και ΕΚΜ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ , δεν μπορεί να κρύψει το ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΤΙΚΟ  ΜΕΤΩΠΟ. Και την ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ . Ούτε ο Εφιαλτάκης,  ούτε ο  Τσιπρόφσκι, είπαν στον Ταγίπ ότι ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΟΚ .

Οι  συντηρητικοί, οι σιωπηλοί, οι αθόρυβοι νοικοκυραίοι δεν εξαγοράζονται με ένα λάιτ σόου.

 Και δεν ξεχνούν , τον λαθροεποικισμό, τον Μηταράκη, την υποστήριξη στην Προδοτική Συμφωνία των Ψαράδων,  την ξεφτίλα με το  «Ορούτς Ρείς» και το Καστελόριζο,  την απαγόρευση των εθνικών επετείων, το κλείσιμο των εκκλησιών και το καθεστώς «ετεροδικίας» προς το ΚΚΕ και τα ειδικά προνόμια προς την Αριστερά.

Έσσεται το πλήρωμα του χρόνου. Θα έρθει η ημέρα,  ότε Φοίβος πάλιν ελεύσσεται και ες αεί έσσεται.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αλλά παλεύουμε όλοι μαζί να σας εμβολιάσουμε για να κάνουμε την Μεγάλη Επανεκκίνιση του Κλάους Σουάμπ(Σβάμπ)

Ανώνυμος είπε...

Ουτε ξεχνουν, οι πλαιμπαιοι, σιωπηλοι νοικοκραιοι, την ξeβρακωτη "δικαιοσυνη" με την πελατζα στο χερι, που φυλακισε με καθειρξη καμια 40ρια αθωους νοματαιους γιατι ετσι τους ειπαν να κανουν οι αθεατοι.
Κι οταν ερθει το πληρωμα του χρονου τουτη την φορα θα πεσει λεπιδι κανονικο.

Αυτο που δεν εκανε ο κυρ-Γιωργης δηλ. και τους αφησε να λακησουν.

Ανώνυμος είπε...

Σωστός. Σωστότατος.