22/11/20

Ο Εφιαλτάκης και οι Μπακαλογιατροί του, ευθύνονται για τον κακό χαμό με τις «εντατικές» και τους πολλούς θανάτους

 Πρώτα-πρώτα φταίει το ότι δεν υπάρχει «εγκεκριμένη θεραπεία».  

Εγκεκριμένη από την Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων στην οποία υπακούουν οι  Μπαλογιατροί και οι Πολιτικάντηδες . 

Τα «πρωτόκολλα» είναι «πειραματικά» και γίνονται στα νοσοκομεία. Για αυτό και ο «συνωστισμός». «Πειραματικά πρωτόκολλα», όμως σημαίνει μαντζούνια. Δεν υπάρχει θεραπεία και για αυτό πεθαίνει ο κόσμος.

 Κανονικά, αν σκεπτόντουσαν ελεύθερα και ανεξάρτητα και μόνο σαν γιατροί,  το 70% των νοσηλευόμενων έπρεπε να έχει έναν ορό  στο  σπίτι του, και παίρνει  υδροξυχλωροκίνη  και Ζηθρομάξ και να έχει το «μανταλάκι»   για να μετράει το οξυγόνο, και να επικοινωνεί με το νοσοκομείο από το σπίτι.

Το 30% μόνο έπρεπε να νοσηλεύεται επειδή χρειάζεται κάτι παραπάνω και μπορεί να χρειαστεί να διασωληνωθούν  με τον αναπνευστήρα.  

Χθες πάντως, η Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων ενέκρινε , τη θεραπεία συνθετικών μονοκλωνικών αντισωμάτων κατά της Covid-19 από την εταιρεία βιοτεχνολογίας Regeneron, η οποία χρησιμοποιήθηκε για τη θεραπεία του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

¨Άρα τώρα υπάρχει φάρμακο.

 Και αντί να μας πρήζουν οι Πολιτικάντηδες με το εμβόλιο της Οξφόρδης και το εμβόλιο του όμαιμου με τον Εφιαλτάκη  Σαλονικιού, θα έπρεπε να έχουν ήδη επιδείξει  «Πατριωτισμό» και να εχουν  εξασφαλίσει μερικές χιλιάδες δόσεις , συνθετικών μονοκλωνικών αντισωμάτων.

Και το φάρμακο πρέπει να είναι  δωρεάν, για τους φορολογουμενους. 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποιος είναι ο Σαλονικιος και το εμβόλιο του; Σε είχα ξαναρωτησει!

Ανώνυμος είπε...

Επίσης από την Ρωσία υπάρχει κανένα φάρμακο εκτός από το εμβόλιο; Αλλά υποθέτω εκεί εγκρίνουν το Ζιθρομαξ με την υδροξυχλωροκινη!

Ανώνυμος είπε...

Οι πολιτικαντηδες το κάνουν αυτό για να γλιτώνουν συντάξεις! Καλύτερα να είχαν το θάρρος να πουν στον κοσμάκη ότι αναστέλλουν την πληρωμή συντάξεων για έξι μήνες π.χ. αντί να αφήνουν εν ψυχρώ τον κόσμο να πεθαίνει στα νοσοκομεία! Που να έβλεπες και να "καμαρωνες" σήμερα το πρωί τον "υπουργό" Βρουτση στον Αυτιά! Ο οποίος Αυτιας σχεδόν ποτέ δεν έχει θέσει τα σωστά και "επικίνδυνα" για τους πολιτικαντηδες ερωτήματα! Προσπαθεί απλώς να κάνει δήθεν "δύσκολες" και ερωτήσεις αλλά ουσία, μηδέν!

Ανώνυμος είπε...

Ο Σαλονικιός είναι ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας PFIZER Αλμπέρτος Μπουρλά.
Γέννημα θρέμμα Εβραίος Θεσσαλονικιός που σπούδασε κτηνιατρική στο Α.Π.Θ.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή εμάς τους Έλληνες και γενικά τους ανθρώπους των άλλων φυλών και εθνων μάς θεωρούν κατώτερα όντα, σαν ζώα!

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...