20/11/20

Ο Χριστιανομάχος Εφιαλτάκης

 

Ο Διεθνής Φιλελευθερισμός  θέλει  την κεντρική πολιτική κατεύθυνση της  Ελλάδας πλήρως ανεξάρτητη από τη θρησκεία.

Αυτό το καθήκον, έχει αναλάβει έναντι των «διεθνών» ο Εφιαλτάκης  Στόχος τους είναι το άρθρο 3, του Συντάγματος  που μιλάει για την  «Επικρατούσα θρησκεία στην Ελλάδα», που  είναι «η θρησκεία της Aνατολικής Oρθόδοξης Εκκλησίας του Xριστού». Δεν θέλουν να υπάρχει επικρατούσα θρησκεία. Για αυτό και οι αγορεύσεις. Κλείνουν τις εκκλησίες και κυνηγάνε τους ιερείς   ενώ αφήνου ελεύθερους και ασύδοτους του μουσουλμάνους.

Ο όπου γης και Πατρις  Εφιαλτάκης,  έχει αντιχριστιανικό συμβόλαιο. Είναι υποχρεωμένος να είναι Χριστιανομάχος και αυτή είναι η μεγαλύτερη ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ σε βάρος των χαζών χριστιανών που τον ψήφισαν, επειδή δήλωσε στον Τζερώνυμο ότι είναι Χριστιανός. 

Ο Διεθνής Φιλελευθερισμός  θέλει  την κεντρική πολιτική κατεύθυνση της  Ελλάδας πλήρως ανεξάρτητη από τη θρησκεία. ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

λογαριάζει χωρις τον ξενοδοχο ομως. Δεν εχει καταλαβει πσο μικρός και ανύπαρκτος είναι και τα βάζει με το Χριστο. Ε νομοτελειακά θα χασει ο αφορισμένος.
Ειναι τοσο αλαζονας και καβαλημενος αυτος ο ανθρωπάκος που δεν εχει αντιληφθεί που βαδίζει και την εχει δει βασιλικότερος του Βασιλέως.
Το τελος του λοιπον θα ειναι πολύ θλιβερό και φριχτό. Αυτο να το θυμάσαι.
Εμεις σαν Ορθόδοξοι Χριστιανοί, ενα οπλο εχουμε. Σωστη πνευματικη μυστηριακή ζωή και προσευχή. Λοιπον, αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας κι εμεις, και πράττουμε ανάλογα. ΑΛλιως θα μας πάρει η μπάλα στο τέλος μαζί με τον εφιαλτάκη.
Δεν υπαρχουν αλλα περιθωρια για χλιαρότητες με τον Χριστο. Ή ειμαστε εκει, ή δεν είμαστε και είμαστε με τους βλαμμένους. Αποφασίζουμε που θελουμε να ειμαστε, και παμε.

Ανώνυμος είπε...

Τον έχει δεί ποτέ κανένας στην Εκκλησία νωρίς χωρίς κάμερες;
Τον έχει ποτέ κανείς να εξομολογείτε;
Τον έχει ποτέ κανείς - είτε αυτόν είτε τους άλλους αριστερούς αρχηγούς της
"""""""δεξιάς""""""""νουδου να Κοινωνούν Των Αχράντων Μυστηρίων;

Ελεος με το δούλεμα, πως είναι Χριστιανοί οι κουμουνιστές ηγέτες της νουδου.

Ανώνυμος είπε...

Ρομαντικό το σχόλιό σου και τυπικά - χριστιανικά σωστό! Αλλά ουσιαστικά είναι πέρα για πέρα λάθος, θα μου επιτρέψεις να σου πω! Η ορθόδοξη πνευματική, μυστηριακή ζωή και η προσευχή είναι προς όφελος του εαυτού σου αλλά βεβαίως και της ανθρωπότητας! Αλλά ο Κουλης έχει διεθνείς πλάτες, έχει μαζί του την ντόπια και διεθνή μασονια, έχει δίπλα του τους "κόκκινους" τραπεζίτες που τού δίνουν λεφτά όποτε θελήσει! Έχει δυστυχώς όμως και τους χαζούς ελληνες χριστιανούς, όπως σωστά λέει ο Χατζαρας, που τον ψήφισαν και τώρα παρακαλούν να τούς βάλει τα παιδιά σε μια θεσούλα! Και επομένως πρέπει να είναι πολύ ισχυρή η προσευχή κάποιου και αυτός ο κάποιος πρέπει να είναι πολύ πιστός και θερμός Χριστιανος ώστε οι προσευχές του να πιάσουν! Αλλά οι προσευχές από μόνες τους δεν είναι αρκετές! Άλλα πράγματα χρειάζονται που ο σημερινός ελληνικός λα, (γ) ος δεν είναι διατεθειμένος να κάνει!!!

Ανώνυμος είπε...

Τελικά όλοι οι 300 μία φάρα είναι. Κλίκα, συντεχνία, ιμιτασιόν μαφία. Λες καμμιά φορά, μη τους απαξιώνεις έτσι. Μα αν γνωρίζεις πρόσωπα και πράματα, από τα χαμηλά σκαλιά, και τους βλέπεις μέσα στη Βουλή, φτύνεις στον κόρφο σου. Αυτό που λέει κι ο Κηλαηδόνης : Γ@μώ τους άσχετους. Κι αν ξεπέσει και κανένας της προκοπής μέσ' την σφηγκοφωλιά, τον τρώνε λάχανο ή αναχωρεί συντόμως γι' άλλους επίγειους παραδείσους...

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...