25/11/20

Το πολύ βαθύ και ισχυρό ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ των ΑΘΗΝΩΝ εμπλέκεται στο φονικό των Σπετσών

 

Ο 22χρονος Βασίλης Γ. Μπάφας, υιός του καθηγητής του Μετσοβείου Πολυτεχνείου, Γιώργου Μπάφα , μέσω του δικηγόρου του, καθηγητή της Νομικής Σχολής Αθηνών, Χρήστου Μυλωνόπουλου,   αρνείται ότι ήταν αυτός που σκότωσε με στιλέτο τον 26χρονο Σπετσιώτη Γ.Θ το βράδυ του περασμένου Σαββάτου. 
 Το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος, χτυπιέται ότι ο σπουδασμένος στο Ανατολικό Βερολίνο Γιώργος Μπάφας δεν είναι και δεν υπήρξε ποτέ, στέλεχος ή πολιτευτής του.

Αυτό που πρέπει να διερευνηθεί εις βάθος είναι σε ποιο βαθμό και έκταση οι επιχειρηματικές δραστηριότητες τους δολοφόνου των Σπετσών ήταν «Επαναστικές», σύμφωνα με το «Λενινιστικό δόγμα» και σε ποια έκταση επωφελείτο, η «Κόκκινη Εταιρεία» του Κυρίου με το χρυσό Ρόλεξ .

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μαλλον θα προκειται για ...εγκληματικη οργανωση κατα Ιουντηθ, γιατι οπως διαβαζω στην πολυτελη κομμουνιστικη επαυλη βρεθηκαν καραμπινες, στιλετα και πιστολια. (Κασιδιαρη μ' ακους;)

https://www.newsit.gr/egklhma/spetses-o-kaygas-sti-vila-prin-apo-ti-dolofonia-tou-26xronou-pseydomartyres-empleksan-to-gio-mou/3147688/

Εκτος και προκειται για εμποριο και χρηση ναρκωτικων (Μπαφων που λεμε και μεις οι γιουφτοι) με τακτικα διαλλειματα περηφανων αλλαξοκωλιων μεταξυ θυτη και θυματος στην πολυτελη επαυλη με θεα τον Αργολικο Κολπο.
Αλλα και παλι κατα Σια, Μαρα, Νικη, Νικο, κλπ, παλι σε εγκληματικη οργανωση πεφτουμε.

Οποτε μηδεν απο μηδεν μηδεν, μηδεν εις το ....πηλικιον.






Γιουφτος Πιστοποιημενος Καθηγητης Εφαρμοσμενων Μαθηματικων Πολυτεχνειου, τιγκα στον Μπαφο.

Ανώνυμος είπε...

Παίξε μπάλλα αγόρι μου ! Πέθανε κι ο Μαραντόνα...

Ανώνυμος είπε...

Με τοσο μπαφο που ειχε ρουφηξει στα νειατα του, επομενο ηταν να μην αντεξει η καρδια.

Ανώνυμος είπε...

Σχετικά με τον καθηγητή Μπαφα, ενα πορτραίτο σταλιν και ένα λένιν δώρο στο κκε, και την υπόθεση ανάθεσης αποχετευτικου έργου στην Κύπρο πολλά αποκαλυπτικα εδω:

https://sxolianews.blogspot.com/2019/11/blog-post_3.html