23/11/20

Εκτός από νυχτεριδόσουπες αλα ΜπλακΡοκ, στο Γουχάν φτιάχνουν και ιούς

Το βιολογικό εργαστήριο στη Γουχάν που επισήμως δημιουργήθηκε σε συνεργασία του κινεζικού με το γαλλικό κράτος και εποπτεύεται «αποκλειστικά» από τις κινεζικές αρχές,. είναι «κινέζικο» και εργάζεται μεταξύ άλλων για την «κινεζική» «Γκλάξο», (Glaxo), που εντελώς κατά δαιμονική σύμπτωση είναι και ο βασικός μέτοχος της «Πφίζερ» , (Pfizer) που βρήκε το «καλό εμβόλιο», αλλά και με την «AstraZeneca», που είχε το εμβόλιο της Οξφόρδης στο οποίο επένδυσε ο Γουρκομάτης Εφιαλτάκης και οι Λοιμωξιολόγοι του .

 H «Γκλάξο», «Πφίζερ» , συνδέονται με τα συμφέροντα της Μπλάκ Ροκ , («BlackRock») που είναι ο μεγαλύτερος διαχειριστής περιουσιακών στοιχείων στον κόσμο. Διαχειρίζεται 8 τρισεκατομμύρια δολάρια και δραστηριοποιείται σε 30 χώρες και έχει πελάτες σε 100 χώρες. 
Λόγω της δύναμής της, και του μεγάλου μεγέθους και του πεδίου δραστηριοτήτων της, έχει ονομαστεί η μεγαλύτερη σκιώδης τράπεζα. Ανάμεσα σε αυτούς που δενειναι στην σκιά αλλά στο φως είναι ο Τζώρτζ και το ίδρυμα της Ανοιχτής Κοινωνίας. 
Ανάμεσα στους πελάτες του Σόρος και της Μπλάκ Ροκ ειν αι η γερμανική «Winterthur» που έκτισε το κινέζικο εργαστήριο που κατά σύμπτωση αγοράστηκε από τη γερμανική «Allianz» που κατά σύμπτωση την έχει ο κολοσσός «Vanguard» που κατά σύμπτωση είναι μέτοχος της Black Rock που κατά σύμπτωση είναι και μεγαλομέτοχος της Microsoft και του Μπίλ  Γκέιτς που κατά σύμπτωση είναι κα αυτός μέτοχος της Pfizer και σήμερα πρώτος χρηματοδότης του ΠΟΥ, που μας αφηγήθηκε το Παραμύθι της Χαλιμάς για μια νυχτερίδα που την έφαγε ένα φίδι που το έφαγε ένας κινέζος και μολύνθηκε ολόκληρος ο κόσμος.

 Οι παντογνώστες ρουφιάνοι που ειδοποιούν τα καρακόλια ότι ένας παπάς άφησε δυο χριστιανούς να μπουν στην εκκλησία και ότι «Χριστιανοί φιλούσαν τις εικόνες στην Υδρα» διαψεύδουν την πραγματικότητα και μας διαβεβαιώνουν ότι η Glaxo, δεν έχει καμία σχέση με το συγκεκριμένο βιολογικό εργαστήριο. 
Μας βεβαιώνουν και ότι ο Σόρος έχει αποσυρθεί πλήρως από την BlackRock kai δεν διαθέτει πλέον ούτε μία μετοχή. 
Όπως μας ενημερώνουν οι Ρουφιάνοι , «πειράματα με τον κορονοϊό γινόντουσαν σε πολλά εργαστήρια, εδώ και τουλάχιστον μια πενταετία», και «δημιουργούσαν σοβαρές ανησυχίες που είχαν δημοσιοποιηθεί πολύ πριν το ξέσπασμα της πανδημίας». «Το γεγονός ότι ο κορονοϊός εχει ξεφύγει από κάποιο εργαστήριο όπως αυτό της Γιουχάν, δεν μπορεί να αποκλειστεί. 
Η θεωρία όμως ότι η Black Rock κρύβεται πίσω από αυτές τις έρευνες δεν έχει απολύτως καμία βάση». 

Πάντως όλοι εσείς οι ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ πρέπει να ξέρετε ότι η Black Rock, « ως καταπιστευματικός επενδυτής, υποστηρίζει την υγιή εταιρική διακυβέρνηση και τις βιώσιμες επιχειρηματικές πρακτικές» και χτίζει «το μέλλον των εναλλακτικών λύσεων, συνεργαζόμενοι με συμβούλους και επενδυτές που επιδιώκουν να χτίσουν ανθεκτικά χαρτοφυλάκια σε ταραγμένους καιρούς», διότι η πανδημία έχει αποκαλύψει τα προϋπάρχοντα προβλήματα. Η Black Rock, συγκεντρώσε μερικούς από τους κορυφαίους στοχαστές του κόσμου για να βρουν απαντήσεις «στο πώς θα μπορούσαμε να οικοδομήσουμε ένα πιο περιεκτικό και ασφαλές σύστημα αποταμίευσης». Δηλαδή «μεγάλη επανεκκίνηση» που λέει και το φερέφωνο ο Εφιαλτάκης. 

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΧΑΤΖΑΡΑΣ

 ΥΓ1. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) ανακοίνωσε το πλάνο για τη διερεύνηση της προέλευσης της πανδημίας COVID-19. Η μελέτη θα ξεκινήσει στη Γουχάν - την πόλη όπου εντοπίστηκε για πρώτη φορά ο νέος κορονοϊός - και στη συνέχεια επεκτάθηκε στην Κίνα και στην υπόλοιπη υφήλιο.

ΥΓ2.Το «Θανατηφόρο» εμβόλιο της Οξφόρδης,  στο οποίο επένδυσε τα λεφτά μας ο Γουρλομάτης  Εφιαλτάκης,  χωρίς την έγκριση της Βουλής,  παρά τα ψέματα του Μαγιόρκα-ίνη έχει  αποτελεσματικότητα μόνο  62%.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

“Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η βρετανική φαρμακευτική εταιρεία, η αποτελεσματικότητα του εμβολίου μπορεί να φθάσει το 90%, όταν η πρώτη του από τις δύο δόσεις χορηγηθεί στο ήμισυ.”
Δηλαδή όσο λιγότερο τόσο πιό αποτελεσματικό;
Ε, τότε να μην το κάνουμε καθόλου να είναι 1000% αποτελεσματικό!!!
[Σκράπες στα μαθηματικά οι "ειδικοί"]

Κατά τ' άλλα στην νέα σοβιετία σε χωριό με λιγότερους από 300 κατοίκους έξω από την Σπάρτη πήγαν ανήλικα αγόρια με τα ποδήλατα στο γήπεδο του χωριού να παίξουν ποδόσφαιρο και βρέθηκε ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ να πάρει τηλέφωνο την αστυνομία στην Σπάρτη και ήρθαν και τα οδήγησαν με τα ποδήλατα 5 χιλιόμετρα στην Σπάρτη! Ειδοποιήθηκε και ο εισαγγελέας!!!

Τα παιδιά απ τα ψηλά βουνά είπε...

Οι γέροι βρίσκονται σε παρακρουση
....Το βλέπουμε κι απ' τους δικούς μας..

Ανακοίνωση Παναθηναϊκού AKTOR για τη χθεσινή διαιτησία: «Γίναμε μάρτυρες μιας καταδρομικής επιχείρησης»

Ο Παναθηναϊκός έχει 116 χρόνια ιστορίας, μεγαλύτερη ίσως και από κάποια κράτη. Δείξτε επιτέλους τον απαιτούμενο σεβασμό     Ανακοίνωση κ...