29/11/20

Έργα και ημέρες ΕΦΙΑΛΤΑΚΗ

ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΦΟΝΙΑΣ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΜΙΝΙΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΦΘΑΝΟΝΤΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΜΕ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. 

Τα καρακόλια της Κυανέρυθρης Χούντας ΕΦΙΑΛΤΑΚΗ, συλλαμβάνουν τους Χριστιανούς και τους «αρνητές του Κορωνοϊού»

ΥΓ. (Πάτρα) ο Άγιος Ανδρέας κλεισμένος με κορδόνι στην περίμετρο.Τα τζαμιά που εγκαινίασαν τα ανθελληνικά καθάρματα ανοιχτά κανονικά.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έτσι είναι Σπύρο
Η σαπίλα και το βρωμερό ψεύδος έχουν πάρει την εξουσία όχι μόνο σ’ αυτή τη χώρα αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη. Βρυχώνται μέσα στις αίθουσες της κυβέρνησης, μέσα από ντουντούκες και μεγάφωνα, μέσα από τις στήλες των κιτρινο-φυλλάδων, μέσα από τις οθόνες των τηλεοράσεων. Ανοίγουν το φρικτό τους στόμα, και από μέσα βγαίνει η μπόχα της μόλυνσης και της σήψης, μια μπόχα που διώχνει τόσους και τόσους νέους από τη χώρα, ενώ για κείνους που είναι αναγκασμένοι να μείνουν, η χώρα γίνεται φυλακή – ένα φοβερό μπουντρούμι, ένα απέραντο στρατόπεδο συγκέντρωσης αθώων γονατισμένων Ελλήνων.
Μια ματωμένη Γαζα της Μαρτυρικής και υπόδουλης Παλαιστίνης
Αλλοίμονο όμως, οι απόγονοι των Χριστοκτόνων έχουν έρθει ΚΑΙ εδώ.
Και τώρα ξεπέζεψαν στον Ιερό τούτο βράχο της ΝΑ Ευρώπης και οικοδόμησαν ένα φρικτό καθεστώς.
Ξεκινώντας από εδώ οι μιαροί, θέλουν να διαλύσουν τον Ελληνισμό, το Ελληνικό Φως και στην συνέχεια να κατακτήσουν τον κόσμο μέσα απ’ τα σκοτάδια τους, τελειώνοντας τα τελευταία κεφάλαια των Πρωτοκόλλων τους γιατί αυτές είναι οι προαιώνιες προθέσεις τους.
Οι σκουπιδιάρηδες του κόσμου και προδότες κάθε ανθρώπινης αξίας, τα εσαεί ανθρώπινα σκουπίδια θέλουν να γίνουν οι …αφέντες της Γης και της Θάλασσας.
Παντού να δοξάζονται και να λατρεύονται τα δύσμορφα είδωλά τους.
Να προσπαθούν απεγνωσμένα και να πασχίζουν, ώστε η ασκήμια της Βαβέλ τους να παραμερίσει την ομορφιά του Παρθενώνα και να θαυμάζεται σαν να είναι η νέα ομορφιά.
Κι εκεί που οι άνθρωποι ακόμα γελάνε μαζί τους, οι ίδιοι αύριο θα βρίσκονται ενώπιον εκείνου που Σταύρωσαν 2020 χρόνια πριν και θα Του ζητούν έλεος. Είναι αποφασισμένοι να ενσκήψουν στον κόσμο, για να τον ταπεινώσουν και να τον καταστρέψουν με έναν πόλεμο χωρίς μπόμπες αλλά με δολοφονίες, τρομοκρατία, ιούς, τοκογλυφία και απάτες – όπως ταπεινώνουν και καταστρέφουν σήμερα τη χώρα που διαφεντεύουν. Την Πατρίδα μας, που από πάνω της ο ουρανός σκοτείνιασε και ο Θεός απέστρεψε θυμωμένος το πρόσωπό του.

Έπεσε η νύχτα στην πατρίδα μας.
Άνθρωποι διαβολικοί μαζι με τους συνοδοιπόρους τους διασχίζουν περιπολώντας τις επαρχίες της με πολυτελή αυτοκίνητα, με αεροπλάνα, και ιδιωτικά “τζέτς” ακολουθούμενοι και προστατευόμενοι από τους ένοπλους πραίτωρές τους. Ταξιδεύουν παντού.
Πάνε σε αγορές, σε συνεδριάσεις και σε βοθροκάναλα διαδίδοντας την απάτη και τα ψέμματά τους.
Παντού, όπου κι αν βρεθούν οι ίδιοι και τα αργυρώνητα τσιράκια τους, σβήνει το φως της λογικής και όλα σκοτεινιάζουν.
Είναι οι ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΙ.


Γιούφτος ο Κυνικός

Ανώνυμος είπε...

Όπου και να ρωτήσεις στον δρόμο, ένα πράγμα ακούς. Βρωμοκυβερνηση την αποκαλεί ο ένας, παλιοκυβερνηση ο άλλος, μέχρι και για την στοα έχουν γίνει κουβέντες. Είναι η χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολιτευσης μαζί με εκείνη του Τσιπρα. Ο Τσιπροκουλης, αν είχε φιλότιμο, θα έκανε εκλογές και θα έφευγε. Αλλά το φιλότιμο είναι άγνωστη λέξη στην φυλή του όπως φαίνεται. Θέλει λεφτά; Ας του δώσει λεφτά ο... "μπάρμπας από την... Κορώνη" και να σηκωθεί να φύγει. Γιατί βασανίζουν έτσι τον ελληνικό λαό τα τελευταία πέντε χρόνια; Σε τί τούς έφταιξε ο λαός; Μπορεί να έχουν ελαττώματα οι Έλληνες αλλά έχουν και προτερήματα. Όλες οι φυλές του κόσμου άλλωστε έχουν ελαττώματα και προτερήματα. Έρχεται ο ένας, ο Τσιπρα και κλείνει τις τράπεζες και καταστρέφει για πάντα την λαϊκή αποταμίευση. Έρχεται ο άλλος και κλείνει όλη την χώρα, κλείνει τα μαγαζιά, φέρνει τον ιό από το albania, δεν φέρνει φάρμακα κι ο κόσμος πεθαίνει. Δεν υπάρχει κάποιος, δεν εμφανίζεται έστω ένας αληθινός ηγέτης να τους στείλει στον Αγύριστο; Εσείς, στην στοα, δεν τους μαζεύετε επιτέλους; Τί θέλετε από τον ελληνικό λαό που σάς ανέχεται και σάς πληρώνει;

aviator είπε...

Τζον Σουίντον...«Διανοούμενες πόρνες» και "ανεξάρτητος Τύπος ....
2017-09-14 19:26:31

Φωτογραφία για Τζον Σουίντον...«Διανοούμενες πόρνες» και ανεξάρτητος Τύπος ....
O Τζον Σουΐντον (1830 – 1901), πρώην αρχισυντάκτης των New York Times, στην αποχαιρετιστήρια δεξίωση που έγινε προς τιμήν του πριν βγει στη σύνταξη.

Κάποιος από τους παρευρισκόμενους έκανε πρόποση για τον ανεξάρτητο Τύπο, και ο Σουΐντον διέκοψε και συμπλήρωσε :

«Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα, σε αυτή τη περίοδο της ανθρώπινης ιστορίας που να αποκαλείται ανεξάρτητος Τύπος.

Το γνωρίζετε και το γνωρίζω.

Ούτε ένας ανάμεσά σας θα τολμούσε να εκστομίσει μια έντιμη γνώμη.

Και αν τολμούσατε να την εκφράσετε γνωρίζετε εκ των προτέρων ότι ποτέ δεν θα εμφανιζόταν τυπωμένη στο χαρτί.

Πληρωνόμαστε αρκετά ώστε να κρατάμε την τίμια άποψή μας, έξω από την εφημερίδα για την οποία γράφω.

Εσείς επίσης παίρνετε ικανοποιητικούς μισθούς για παρόμοιες υπηρεσίες.

Και αν κάποιος τολμούσε ή ήταν τόσο τρελός ώστε να γράψει την τίμια γνώμη του, θα βρισκόταν πολύ σύντομα στο δρόμο..

Είναι δουλειά και καθήκον κάθε δημοσιογράφου να καταστρέφει την αλήθεια, να ψεύδεται, να διαστρεβλώνει, να εξυβρίζει, να κολακεύει γονυπετής το Μαμωνά και να πουλάει τη Πατρίδα του για τον άρτο τον επιούσιο..

Είμαστε υποτελείς.

Όργανα των πλουσίων που βρίσκονται στο παρασκήνιο.

Είμαστε καραγκιόζηδες. Αυτοί οι άνθρωποι κινούν τα νήματα και εμείς χορεύουμε στο ρυθμό τους.Ο χρόνος, η ζωής μας, οι ικανότητές μας είναι ιδιοκτησία αυτών των ανθρώπων.

Είμαστε διανοούμενες πόρνες.»