14/4/21

Το Ψωροελαδιστάν είναι Ιουδαϊκό Κράτος. Οι Αφορολόγητοι. Ο αφανισμός της μεασαίας τάξης μέσω φορολογίας. Οι ιδιωτικοποιήσεις του Τρότσκι, Από το Ρούβλι στον Στρος Καν. Απλά μαθήματα Λογικής και Πολιτικής πριν από 10 χρόνια.


Σύμφωνα με μαρτυρία Ελλήνων βορειοηπειρωτών την περίοδο 1890-1910 εγκαταστάθηκαν στα χωριά τους Εβραίοι από την Τεργέστη-Ιταλίας. Ανάμεσα ήταν ήταν και οι Δενδε μετά μετακόμισαν στην Κέρκυρα και άλλαξαν το όνομα τους σε Τέντε και σε Δένδιας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

αυτήν την εκπομπή την είχα ακούσει αραχτός στο κρεβάτι από ραδιοφωνικό δέκτη που συντονιζόταν και σε τηλεοπτικές συχνότητες, είναι τρομερό πόσο "καλές" μου φαίνονται αυτές οι εποχές πριν 10 χρόνια, όσο συνωμοσιολόγος και να είμαι πάντα η πραγματικότητα με ξεπερνάει και ένας λόγος είναι ότι σου επιτίθεται τόσο σκληρά το περιβάλλον που σε κάνει και εσένα τον ίδιο να αναρρωτιέσαι μήπως το παρακάνεις, οπότε κάπως "επαναπαύεσαι" σε μια πεζή πραγματικότητα κλεισμένος σε έναν μικρόκοσμο ενώ οι άλλοι ξεσαλώνουν με μπαράκια και διακοπές μέχρι να πέσει το ξαφνικό τσεκούρωμα των νεοταξιτών και τελικά να βρεθείς και εσύ απροετοίμαστος