8/4/21

Δικογραφία σε βάρος 58χρονου αλλοδαπού σχημάτισε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, που κατηγορείται για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας.Ο κατηγορούμενος νοσηλευόταν στον ίδιο θάλαμο με το θύμα ηλικίας 76 ετών.στο Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός».

 

 

Σύμφωνα με τη ΓΑΔΑ, ο αλλοδαπός κατηγορείται για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας και μετά τη σύλληψή του φυλάσσεται φρουρούμενος στο Νοσοκομείο.              Ο 58χρονος ενοχλούνταν από τον ήχο του μηχανήματος αναπνευστικής υποστήριξης με το οποίο ήταν συνδεδεμένος ο 76χρονος ασθενής, που ειχε διαγνωστεί  με κορωνοϊό.

 Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής γνωστά στοιχεία, οι γιατροί του νοσοκομείου, οι οποίοι και κατήγγειλαν το περιστατικό, πήγαν χθες το βράδυ στον θάλαμο που νοσηλευόταν ο 76χρονος και τον βρήκαν νεκρό, ενώ το μηχάνημα αναπνευστικής υποστήριξης εξέπεμπε ηχητικό σήμα.

Σύμφωνα με την καταγγελία οι γιατροί διαπίστωσαν ότι το μηχάνημα αναπνευστικής υποστήριξης είχε αποσυνδεθεί.

Το ερώτημα ειναι πως και γιατί ο πακιστανός νοσηλευόταν σε Κρατικό  Νοσοκομείο

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αλβανός είναι. Από αυτούς που μας στέλνει ο Ράμα να νοσηλεύσουμε δωρεάν...

aviator είπε...

Αλβανος ή πακιστανός;

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...