14/4/21

Του ΑΝΩΝΥΜΟΥ του ΕΛΛΗΝΟΣ

 

Ο Ανώνυμος δεν είναι ένας  ΚΑΝΕΝΑΣ αλλά ένας ΕΛΛΗΝ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πρώτον, μπορούμε να είμαστε ευτυχισμένοι επειδή λατρεύουμε έναν ευτυχισμένο Θεό!

Το εδάφιο Ψαλμός 33:12 λέει «Ευτυχισμένο είναι το έθνος του οποίου Θεός είναι ο Ιεχωβά». Δεύτερον, επειδή συγχωρούνται οι αμαρτίες μας, όπως αναφέρθηκε στην αρχή. Το εδάφιο Ρωμαίους 4:7 λέει «Ευτυχισμένοι είναι εκείνοι των οποίων οι άνομες πράξεις έχουν συγχωρηθεί και των οποίων οι αμαρτίες έχουν καλυφτεί».

Τρίτον, μπορούμε να είμαστε ευτυχισμένοι επειδή μας αγαπούν ο Ιεχωβά και ο Ιησούς.

Τέταρτον, είμαστε ευτυχισμένοι επειδή είμαστε ενωμένοι με την παγκόσμια αδελφότητά μας.

Πέμπτον, μπορούμε να είμαστε ευτυχισμένοι, επειδή ζούμε σε έναν πνευματικό παράδεισο, όπου έχουμε ειρήνη με τον Ιεχωβά, με τους αδελφούς μας και επίσης έχουμε άφθονη πνευματική τροφή.

Έκτον, στην Επί του Όρους Ομιλία ο Ιησούς τόνισε την πνευματικότητα λέγοντας «Ευτυχισμένοι είναι όσοι έχουν συναίσθηση της πνευματικής τους ανάγκης». Σε αυτή την ομιλία, ο Ιησούς ανέφερε εννιά πράγματα που μας κάνουν ευτυχισμένους. Ποια είναι αυτά; Θα το μάθετε αν ξαναδιαβάσετε εκείνη την ομιλία.

Έβδομον, είμαστε ευτυχισμένοι επειδή η ζωή μας έχει νόημα το οποίο, σύμφωνα με το εδάφιο Εφεσίους 1:12 είναι «να αποτελούμε μέσο για να αινείτε και να δοξάζεται ο Θεός».

Όγδοον, στο εδάφιο Αποκάλυψη 1:3 ο Ιησούς έδειξε ότι η ανάγνωση του Λόγου του Θεού, μάς κάνει ευτυχισμένους. Λέει: «Ευτυχισμένος είναι αυτός που διαβάζει μεγαλόφωνα και εκείνοι που ακούν τα λόγια αυτής της προφητείας». Θέλετε να είστε ευτυχισμένοι κάθε μέρα; Να διαβάζετε τη Γραφή κάθε μέρα. Στο βιβλίο της Αποκάλυψης ο Ιησούς εξαγγέλλει εφτά «μακαρισμούς». Ποιοι είναι; Ανακαλύψτε το, ξαναδιαβάζοντας την Αποκάλυψη.

Ένατον, είμαστε επίσης ευτυχισμένοι, επειδή υπηρετούμε στον πνευματικό ναό. Στο 7ο κεφάλαιο της Αποκάλυψης φαίνονται όχι μόνο οι χρισμένοι, αλλά και το μεγάλο πλήθος να υπηρετούν, όχι κοντά ή μπροστά, αλλά μέσα στον ναό. Ο Δαβίδ αποκάλεσε τους Λευίτες ευτυχισμένους. Στο εδάφιο Ψαλμός 65:4 είπε «Ευτυχισμένος είναι εκείνος τον οποίο επιλέγεις και φέρνεις κοντά για να κατοικεί στις αυλές σου». Ο Δαβίδ έκανε διευθετήσεις ώστε οι Λευίτες να υπηρετούν στον ναό δύο φορές τον χρόνο επί μία εβδομάδα. Αντίθετα, όλος ο λαός του Θεού τον υπηρετεί στον πνευματικό ναό όλο τον χρόνο, κάθε μέρα. Πόσο ευτυχισμένοι είμαστε!

Δέκατον, το εδάφιο Ψαλμός 40:4 λέει «Ευτυχισμένος είναι ο άνθρωπος που εμπιστεύεται στον Ιεχωβά». Η εμπιστοσύνη είναι απαραίτητη για τη διατήρηση της ευτυχίας. Όταν φτάσετε στον διορισμό σας να έχετε εμπιστοσύνη στο ότι ο Ιεχωβά θα σας στηρίξει. Να εμπιστεύεστε στη δύναμη του Ιεχωβά και όχι στην εκπαίδευση που λάβατε στη Γαλαάδ ή στις ικανότητές σας. Αν δυσκολεύεστε οικονομικά, να εμπιστεύεστε στον Ιεχωβά. Εκείνος θα σας φροντίσει. Αν πρέπει να μάθετε μια καινούρια γλώσσα εμπιστευτείτε τον. Αν κατηγορηθείτε άδικα να έχετε εμπιστοσύνη ότι τα ζητήματα θα ξεκαθαρίσουν με τον καιρό. Όταν είστε αποθαρρυμένοι να έχετε εμπιστοσύνη ότι θα έρθουν καλύτεροι καιροί. Υπάρχει φως στο τέλος κάθε τούνελ.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...