16/4/21

Το καθήκον κάθε Έλληνα Πατριώτη

Ο πολιτικός γάμος των Ντιντίδων του καλού Κόσμου και των πρωταθλητών τένις της δεξιάς με τους Αριστερούς πράκτορες της Ιντέλιζενς Σερβις έγινε στο ξενοδοχείο «Μπουά ντε Μπουλόν» στα ορεινά της Βηρυτού, τον Μάιο του 1944. 
Οι Όρκοι πίστης του ζευγαριού επαναλήφτηκαν τον Φεβρουάριο του 1945 στην Βάρκιζα με μάρτυρες τους φίλους του ζευγαριού Μακ Μίλαν και Ρέιντζιναλ Λήπερ.
 Τα περιστεράκια ξανάσμιξαν στο ραντεβού των Κυρκοφλωράκηδων με τον Εφιάλτη στην Γλυφάδα. Σήμερα η ενιαία παράταξη των πρακτόρων έχει δυο υποπρακτορεία.
 Τον Μασκούλη Εφιαλτάκη που παίζει το ρόλο του Σοφιανόπουλου και τον Τσιπρόφσκι που έχει στο ριμέικ τον ρόλο του Τσιριμώκου .
Οι δυο παρατάξεις της Βάρκιζας είναι οι Φιλελέ Ντιντίδες της ΝΔ Ξεφτίλες και οι ΣΝΟΦ ΕΑΜοβούλγαροι ΣΥΡΙΖΕΦΣΚΙ .
 Και οι δυο μοιράζονται τις μίζες από τα εμβόλια και οι δύο συμφωνούν στο «μπόλιασμα» και θέλουν να μας κυβερνήσουν ως πληρεξούσιοι και εντολοδόχοι των Έξωθεν και Άνωθεν. 
 Κανείς Έλλην δεν πρέπει ψηφίζει Εφιαλτάκη και ΣΥΡΙΖΕΣΚΟΥ. Πρώτος στόχος του κάθε Έλληνα πατριώτη πρέπει να είναι να ΔΙΩΞΕΙ την Ξένη Κατοχή και το προδοτικό Τόξο.Την Κλεπτοκρατική ΨωροΑλίτ. Αριστερούληδες και Δεξιούληδες 

 ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΧΑΤΖΑΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: