1/4/21

Γιάννης Ζωγράφος και Γιώργος Λουκάκος ανέλαβαν συμπρόεδροι της ΕΛΑΣΥΝ

Το Γραφείο Τύπου της ΕΛΑΣΥΝ εξέδωσε την ακόλουθη δήλωση: 

«Κατόπιν της δεδηλωμένης δημόσιας πρόθεσης του Προέδρου της ΕΛΑΣΥΝ και Ανεξάρτητου Ευρωβουλευτή Ιωάννη Λαγού να ασχοληθεί με τα ολοένα και πιο απαιτητικά καθήκοντά του στο Ευρωκοινοβούλιο, αλλά και λόγω της δικαστικής μάχης που είναι υποχρεωμένος να δώσει, συγκλήθηκε εκτάκτως το Συντονιστικό Συμβούλιο της ΕΛΑΣΥΝ και αποφάσισε τα κάτωθι: 
 Ανέδειξε Διοικούσα Επιτροπή αποτελούμενη από τους κ.κ. Κούτκα Γεώργιο, Παντελαίο Ιωάννη, Κρέσπη Νικόλαο, Ανδρεάκο Δημήτριο, Λουκάκο Γεώργιο και Ζωγράφο Ιωάννη, η οποία εξέλεξε στην ηγεσία της τον Γεώργιο Λουκάκο και τον Ιωάννη Ζωγράφο, που αναλαμβάνουν εφεξής από κοινού επικεφαλής του φορέα, μέχρι να καταστεί δυνατή η διενέργεια Συνεδρίου που έχει αναβληθεί από τον Μάρτιο του 2020 λόγω των υφισταμένων συνθηκών.
 Ο Ιωάννης Λαγός, παραμένει ως Επίτιμος Πρόεδρος του κόμματος , όπως ορίζει το Καταστατικό, αποτελώντας την μοναδική θεσμική φωνή της Ελλάδας στον εθνικιστικό χώρο».

.ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΛΑΣΥΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Προδοσία του 1897 ήταν η μητέρα εκείνης του 1922

 Ο Λαός ήταν εξαλος με την ξένη Ακρίδα και τους Αυλικούς  Ο Δημήτριος Ράλλης ήταν γιος του Γεωργίου Ράλλη, νομικού, πολιτικού και μέλους της...