4/4/21

Ο Κορωνοϊός είναι βιολογικό όπλο που το παρήγαγε το Πολύ Βαθύ Κράτος των Εκλεκτών

 

Η Ιταλική RAI 3 στις 16 Νοεμβρίου 2015 , μετέδωσε ρεπορτάζ για έναν θανατηφόρο ιό που δημιουργήθηκε σε εργαστήρια στην Κίνα. 

Οι «ερευνητές» εμβολίασαν την πρωτεΐνη του κορωνοϊού , ο οποίος βρίσκεται στις νυχτερίδες στον ιο SARS , που είχε «παρουσιαστεί» το 2002, δηλαδή τον ιο της οξείας πνευμονίας , για να διαπιστώσουν αν      η πρωτεΐνη αυτή θα έκανε το υβρίδιο ικανό να προσβάλει τον άνθρωπο. 

Σύμφωνα με τους ερευνητές, ο νέος ιος θα μπορούσε να μεταδοθεί απευθείας στους ανθρώπους. 

Το ρεπορτάζ της ΡΑΙ πρέπει να συνδυαστεί με το γεγονός ότι  οι Ρότσιλντ κατοχύρωσαν  πατέντες των Βιομετρικών Τεστ Κορονοϊού το 2015 και το 2017 και ότι τα Δοκιμαστικά Κιτ Κορονοϊού διανεμήθηκαν στις ΗΠΑ ήδη από 2017 και το 2018,

Με αυτά τα δυο πραγματικά γεγονότα ,που δεν τα σκέφτηκε κανείς προκύπτει η Αλήθεια.

Ο «ΚΟΒΙΝΤ19», δεν είναι φυσικός ιός αλλά βιολογικό όπλο!

Οι Ντελάληδες των ΑΘΕΑΤΩΝ για τον λόγο αυτό προσπαθούν να εξαπατήσουν μιλώντας για  «θεωρίες συνωμοσίας» τσαρλατάνων, που υποστηρίζουν ότι  η επιδημία είναι βιολογικό όπλο και οι οποίοι φωνάζουν από τα κανάλια ότι «οι  μύθοι έχουν εξαπλωθεί  ταχύτερα από τον ίδιο τον κορονοϊό».

Τσαραλτάνοι είναι οι λοιμωξιολόγοι και οι ρουφιανογράφοι .

Επειδή κανείς δεν μπορεί να ξέρει τους Στόχους των Αθέατων κάθε εκδοχή βρίσκεται στον χώρο των υποθέσεων.

Η  επιδημία σίγουρα αποτελεί και αμερικανο-εβραϊκή συνωμοσία, αφού οι ΑΘΡΕΑΤΟΙ είναι και Ανερικανοεβραίοι και σίγουρα το ξέσπασμα της χρονικά σχετίζεται με τις αμερικανικές εκλογές και την εκδίωξη του Τράμπ από τους Δημοκρατικούς. Και σε αυτό οπουδήποτε έχει ρόλο ο φιλάνθρωπος  Μπιλ Γκέιτς

Και οπουδήποτε εκτός από «έναν ιρακινό αναλυτή» πρέπει να υποθέσουμε ΟΛΟΙ  ότι πίσω από το βιολογικό όπλο  βρίσκεται η οικογένεια των Ρότσιλντ που εξασφάλισε πατέντες για τα διαγνωστικά τεστ. Ένας από τους στόχους είναι να αποδεκατιστεί ο παγκόσμιος πληθυσμός  και να εξαφανιστούν οι συνταξιούχοι στο Βόρειο ημισφαίριο και να συντριβεί η οικονομία  της  Ρωσίας και της Κίνας.

Ο βέβαιο είναι ότι ο Κορωνοϊός κατέστρεψε την δημοκρατία και επέβαλε μια Παγκόσμια διακυβέρνηση και μια παγκόσμια δικτατορία. Και τα εργαστηρια συνεχίουν να παράγουν βελτιωμέβες εκοδές του ΟΠΟΥ που ονομάζονται παραπλανητικά  «μεταλλάξεις». Ετσι εμφανίζεται Νέο Στέλεχος Κορονοϊού ο ΚΟΒΙΝΤ29 που προκαλεί ΕΠΑΝΑΜΟΛΥΝΣΗ Επιβιωσάντων Ασθενών . 

-Στη πρώτη φάση έγινε  μια παγκόσμια δοκιμή του ιού και τώρα τον βελτιώνουν. 

-Ο Ιός-όπλο  δεν έχει ανάγκη «ξενιστή». Διαδίδεται «βιομηχανικά». Φυτεύεται


ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΧΑΤΖΑΡΑΣ

 ΥΓ. Το ζήτημα για όλη την ανθρωπότητα των «Πολλών» , είναι πλέον ο αφανισμός των «Ολίγων» και των  «Εκλεκτών». 

 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ

Ανώνυμος είπε...

Ο ιός - όπλο δεν έχει ανάγκη ξενιστή. Διαδίδεται βιομηχανικά. Φυτεύεται. Αυτό τι σημαίνει Χατζαρα;