7/7/22

Με φανφαρονισμούς και εκδηλώσεις προσπαθούν να σωθούν από την πτώση.

 


Με φανφαρονισμούς και εκδηλώσεις προσπαθούν να σωθούν απο την πτώση. | Ellas21.com

Mε μεγάλη συμμετοχή εκατοντάδων πολιτών έγινε η εναρκτήρια εκδήλωση σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας του think tank «ΔΥΝΑΜΗ για την ΕΛΛΑΔΑ» του πρώην υπουργού (Εργασίας, Εθνικής Άμυνας και Πολιτισμού, διαδοχικά) Πάνου Παναγιωτόπουλου! 

 Κλυδωνιζόμενον το σύστημα που απαρτίζεται απο 40 παλιοοικογένειες οι οποίες πλουτίζουν όσο η χώρα πτωχεύει, φοβούμενον την ολοκληρωτική πτώση, μεταλλάσεται, αλλάζει χρώματα και με τα ίδια υλικά ανακατασκευάζει κόμματα, κομματίδια και εκδηλώσεις. 

Την ίδια στιγμή που οι ταυτόσημοι του συστήματος εμφανίζονται ώς δήθεν νέες λύσεις, ακριβώς την ίδια στιγμή επιτίθενται σε οποιαδήποτε αιχμή ανθρώπων απειλεί την πολυτελή διαβίωσή τους χρησιμοποιώντας τα σκουπίδια της ακροδεξιάς η της ακροαριστεράς, τα οποία τα τάιζε επι χρόνια εν κρυπτώ. Αναφέρομαι φυσικά στην πρωτοβουλία δήθεν του Πάνου Παναγιωτόπουλου, πρώην ΥΠΕΘΑ .

Το σύστημα προκειμένου να αντιμετωπίσει τις διαρροές προς την ακηδεμόνευτη αντίσταση, δημιουργεί ρυθμιστικά διαλύματα Και σε όλη αυτην την διαδικασία συμμετείχαν πολλοί, από όλες τις πλευρές: 
Ομιλητές οι καθηγητές Χριστόδουλος Γιαλλουρίδης, Κωνσταντίνος Γρίβας, ο πρέσβης ε.τ. Ελευθέριος Καραγιάννης, ο ναύαρχος ε.α. Ιωάννης Εγγολφόπουλος και ο στρατηγός ε.α. Γεώργιος Καμπάς επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ, μέλος της στενής ομάδας στρατιωτικών συμβούλων του Α.Τσίπρα. (δεν ξέρω αν πρέπει να αποτελεί αιτία περηφάνειας η ντροπής το αν αποτελει κάποιος μέλος της στενής ομάδος του Προδότη της Μακεδονίας) Αλλά το παρών έδωσαν επίσης: 
Ο βουλευτής της ΝΔ Διονύσης Χατζιδάκης, ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος, ο πρώην υπουργός Υγείας, καθηγητής Χειρουργικής, Αθανάσιος Γιαννόπουλος, ο πρώην υπουργός στρατηγός ε.α. της ΕΛ.ΑΣ Αθανάσιος Νταβλούρος, ο πρώην υφυπουργός, Αθανάσιος Σκορδάς, ο πρώην βουλευτής, πτέραρχος ε.α. Γεώργιος Νταβρής, o πρώην βουλευτής και ποινικολόγος Βασίλης Καπερνάρος. 
 Και φυσικά συμμετείχαν πολλοί από όλες τις πλευρές, διότι όλες οι πλευρές οι οποίες ξαφνικά ανησύχησαν τώρα που νοιώθουν την επερχόμενη κατάρρευση, είναι μέρος του συστήματος το οποίο όμως δεν τους προκαλούσε καμμία ανησυχία΄όταν προγραμματίζε κ. Παναγιωτόπουλε που ήσουν και υπουργός Εθνικής Αμύνης, κ. Καμπά, κ. Εγκολφόπουλε κ. Νταβρή, την δημιουργία πακιστανών, σομαλών, νιγηριανών και τούρκων, ΝΑΙ ΤΟΥΡΚΩΝ αξκών στις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις. 
Εκεί ήταν όλοι αυτοί οι οποίοι σιωπούσαν και σιωπούν με την επίλυση του ψευδοδημογραφικού επι χρόνια, εκεί ήταν οι συνεργάτες του εθνομηδενιστικού ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ που επεδίωξαν με το ΠΑΣΟΚ την δημιουργία τζαμιών στο κέντρο των Αθηνών και σε χώρο Ναυτικού Οχυρού, Είμαστε σίγουροι ότι στην συγκέντρωση, τουλάχιστον στα παρασκήνια, ο Ναυαρχος Εγκολφόπουλος με τον Στρατηγό Καμπά συνομίλησαν με το αστέρι της δημοσιογραφίας και πολιτικής Κ. Μπογδάνο για τον Μαύρο Εύζωνα στα πλαίσια πάντα της επαναστελέχωσης των ΕΔ με νέο αίμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: