7/7/22

To αναπάντητο ερώτημα

 

Γράφηκαν πολλά ΚΥΡΙΩΣ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ από τα σκυλιά της Κωλο-Οικογένειας αλλά το βασικό αρχικό ερώτημα προς την  (βρώμικη) Οικοδέσποινα της Νέας Μάκρης παραμένει αναπάντητο. Γιατί έλεγε «εντελώς εμπιστευτικά» και απολύτως ψευδώς στους Ακροατές της ότι Εκείνη ΓΝΩΡΙΖΕ ότι οι ΜΑΣΩΝΟΙ ελέγχουν τον ΖΩΗ.

-ΓΙΑΤΙ ΔΙΕΔΙΔΕ ΣΚΟΠΙΜΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ Η ΜΑΝΔΑΜ;

-ΠΟΙΟΝ ΟΦΕΛΟΥΣΕ;

-Η ΙΔΙΑ ΤΙ ΚΕΡΔΟΣ ΑΠΟΚΟΜΙΖΕ; 

Εντελώς  τυχαία αποκαλύφθηκε ο ρόλος τους. Δεν περίμενε η μανδάμ ότι θα ηχογραφηθεί και δεν περίμενε ότι θα τα μάθουμε. Τώρα ξέρουμε τον ρόλο της και για ποιους δουλεύει, μαζί με τα αλλα συγκοινωνούντα  δοχεία.  

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΜΑΝΔΑΜ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ...ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΗΝ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ...ΠΡΙΝ ΤΗΣ ΒΓΕΙ Η ΨΥΧΗ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ, ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΤΟΙΜΗ ΣΤΑ ΚΑΖΑΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ......Ο ΟΧΕΤΟΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ ΚΟΛΑΣΙΜΟΣ, ΜΗΝ ΤΗΣ ΧΑΡΙΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚΡΗ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΡΤΥΡΑ ΤΗΝ ΠΕΛΑΣΓΙΚΗ ΝΑ ΑΡΘΕΙ ΤΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ. ΣΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΦΑΠΕΣ ΚΑΙ ΒΙΑ ...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ...ΧΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ΠΟΝΑΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΓΩΓΕΣ, ΛΕΦΤΑ ΝΑΧΕΙΣ , ΠΟΛΛΑ , ΘΑ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ!!!!

Ανώνυμος είπε...

@ Πέμ Ιουλ 07, 02:48:00 μ.μ.

Οτι πεις εσυ Καλληοπη

Ανώνυμος είπε...

Η ΜΑΝΔΑΜ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ...


ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΕΙΚΟΣΙΠΕΝΤΑΡΑ ΤΡΙΑΝΤΑΡΑ;

Αλάτι της Γης είπε...

Έγραψα σε άλλο άρθρο για το Διηνέκη τη γνώμη μου, ας πω και για αυτήν, μια και αυτή πάντα λογοκρίνει τα σχόλιά μου στο δικό της... Πρώτα από όλα έχω διαβάσει στο παρελθόν δημοσιεύματα που φωτογράφιζαν σχέσεις της με ανθρώπους της ΕΥΠ. Δε ξέρω αν είναι αλήθεια ή όχι, αλλά δε θα πέσω από τα σύννεφα αν ισχύει. Αυτό που ξέρω με σιγουριά όμως, είναι πως αυτά που έχει γράψει για τους Εβραίους, ο χυδαίος τρόπος που μιλάει για αυτούς και ο αντισημιτισμός της, είναι τόσο φανατικά ακραίος τόσα χρόνια (και μάλλον για αυτό μετά από πολλά χρόνια η γκούγκλ της έριξε το μπλογκ), που είναι εξωφρενικά δύσκολο να έχει αντέξει χωρίς προστασία. Δηλαδή δε γίνεται "οι εβραίοι να τα ελέγχουν όλα" αλλά αυτή να της επιτρέπεται να γράφει και να λέει όσα λέει για αυτούς χωρίς να την αγγίζει κανείς, ούτε καν με τον αντιρατσιστικό.... Συνήθως τέτοια προστασία έχουν οι χαφιέδες, δε λέω πως η συγκεκριμένη είναι, απλά το αναφέρω. Από κει και ύστερα, εντύπωση μου κάνει πόσο φανατική φεμινίστρια και μίσανδρη είναι. Δε ταιριάζει αυτό σε μια πατριώτισσα, ειδικά κάποια που υποτίθεται αντιμάχεται τη ΝΤΠ, που ακριβώς αυτή προωθεί το μίσος κατά των ανδρών, ειδικά των λευκών Χριστιανών. Επίσης δεν έχει αφήσει απατεώνα και τσαρλατάνο που να μην έχει ποστάρει για αυτόν, είτε πυραμίδες του αλλουνού που πούλαγε χρυσό και καλά, είτε διάφορες που μιλάνε για νεοεποχίτικες θρησκείες, κρυστάλλους και λοιπές μπούρδες, είτε πρόσφατα τον άλλον τον και καλά θαυματουργό παπά στο Λυκαβηττό, συνεχώς ποστάρει σαχλαμάρες και μετά λέει "εγώ δε ξέρω αν είναι αλήθεια απλά το δημοσιεύω". Αν κοντράρεις στα σχόλια όμως, θα τους υποστηρίξει.... Αν της δείξεις τα λάθη της, θα λογοκρίνει ασύστολα, κάποιες φορές απαντάει κιόλας σε σχόλια που ΔΕΝ έχει δημοσιεύσει.... Γενικά δίνει την εντύπωση πως της αρέσει να κάνει το πατριωτικό χώρο να φαίνεται γελοίος.

Ανώνυμος είπε...

https://katohika.gr/ellada/synelifthi-gerontoblogger-me-andra-kypatzi-pou-sykofantouse-patriotes-pou-epairnan-dynamikes-protovoulies-gia-kinitopoiiseis-gia-ti-makedonia/