27/8/22

Ο ΒΟΥΤΣΙΤΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΟΤΙ Η ΣΕΡΒΙΑ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ 2 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΥΒΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 800 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ.

 

Η Σερβία αγοράζει ρωσικό φυσικό αέριο σε φανταστική τιμή, δήλωσε ο πρόεδρος της δημοκρατίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς σε σημερινό διάγγελμα του  και εξήγησε ότι αυτή τη στιγμή η Ρωσική Ομοσπονδία καλύπτει το 63-64% των αναγκών της Σερβίας. 

Από τη Ρωσία, η Σερβία λαμβάνει 2 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα φυσικού αερίου στην τιμή των 800 εκατομμυρίων ευρώ. «Φανταστική τιμή!» είπε ο Βούτσιτς, και σημείωσε ότι με το ευρωπαϊκό χρηματιστήριο  εάν η Σερβία χρειαζόταν να πάρει 1,2 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα φυσικού αερίου σε τρέχουσες τιμές, θα έπρεπε να πληρώσει 4,8 δισεκατομμύρια ευρώ.

Οι τιμές του φυσικού αερίου στην Ευρώπη ενδέχεται να αυξηθούν στα 4.000 δολάρια τον Σεπτέμβριο

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κάποια έθνη θέλουν να διατηρήσουν την Πίστη στο Θεό και να επιζήσουν.
Έτσι, δεν μασκοφορούν, δεν εμφολιάζονται και νικούν τις ψυχολογικές επιχειρήσεις κλαρινοϊού και πφουστιάς:

Ακυρώθηκε το «Euro pride» στο Βελιγράδι! Κερδίσαμε αυτή τη μάχη.
https://twitter.com/SerbiaBased/status/1563460838240821249

Κάποια άλλα εκφυλισμένα έθνη γουστάρουν να καταντήσουν εσαεί μασκοραγιάδες, εμβολιάκηδες, γκέη χαλιφάτα βόθροι της Ευρωσοβιετικής Ένωσης.

Είμαστε όλοι Σέρβοι. Είμαστε όλοι Ρώσσοι.
Είμαστε Χριστιανοί Ορθόδοξοι.
Τους γκέη φρέντλυ, μασκολάγνους και μεταλλαγμένους νεοραγιάδες πελάτες της Big pharma, του κιναιδοβουλίου και του Οικολογικού πατριάρχη bartholomew, ας τους κρίνει ο Θεός.

ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΜΥΘΑΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ, δεν θα βγάλουν "Κληρονομητήτριο" από εδώ .Πρέπει να τους δικαιώσει το αρμόδιο δικαστήριο

  Η κ. Ειρήνη Παπά, την οποία γνώρισα προσωπικά το 1978,  ποτέ δεν δέχτηκε ότι γνώρισε τον Βελουχιώτη ούτε ότι τον ακολούθησε και ούτε φυσικ...