26/8/22

Η 26η Αυγούστου θα πρέπει να καθιερωθεί ως η ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ

 

Στις 26 Αυγούστου 1071, η Καταστροφή στο Μάντζικερτ.                   Οι Σελτζούκοι μετά από την προδοσία των Ιωσήφ Ταρχανειώτη και  Ανδρόνικου Δούκα, νίκησαν τον βυζαντινό στρατό και έπιασαν αιχμάλωτο τον Ρωμανό Δ’ Διογένη, που ήταν τραυματισμένος στο στήθος και στο χέρι.

 Στις 7 το βράδυ της 26ης Αυγούστου/8ης Σεπτεμβρίου 1922. ο Αρμοστής και άγγλος πράκτορας, Αριστείδης Στεργιάδης, επιβιβάστηκε στη Σμύρνη στο αγγλικό θωρηκτό «Iron Duke», («Σιδερένιος Δούκας») που τον μετέφερε στην Κωνσταντινούπολη. Η αποστολή του είχε λήξη με επιτυχία.

Είσαι Έλληνας;

Πίνεις την προδοσία με το γάλα

 Το Έθνος των Ελλήνων, ο Ελληνικός λαός, ο τόπος μας μαζί με τους ήρωες του , έχει και τους Εφιάλτες του. 

Πάντα οι ΙΔΙΟΦΕΛΕΙΣ Προδότες. Πάντα οι Εφιάλτες.

-Ιωσήφ Ταρχανειώτης και  Ανδρόνικος Δούκας.

-Νικόλαος Τρικούπης, Γεώργιος Χατζηανέστης ,Αριστείδης Στεργιάδης,

-Ο Κουφός Καραμανλής, ο Μακάριος, ο Γκιζίκης, ο Ιωαννίδης, ο Αραπάκης, ο Παπανικολάου, ο Μπονάνος, το Αβάπτιστο της Μάργκαρετ, ο πράκτωρ Γεωργίου του ΔΝΤ με τις πειραγμένες στατιστικές, ο Τσιπρέφσκι και ο Cia Κοτζιοφ με την ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ που υπέγραψαν στους Ψαράδες της Μικρής Πρέσπας, και που την υλοποιούν ο Εφιαλτένσκι, ο Χασάν Βορίδης, και ο ΑΔΗΣ,  

-Ο Εφιάλτης, ο Νοταράς, η Κερκόπορτα, ο Δημήτριος Οικονόμου, ο Πήλιος Γούσιας, ο Μαυροκορδάτος, ο Αναστάσιος Πολυζωίδης, ο Σπυρίδων Τρικούπης, ο Ρουφιανόγιάννης, ο Μιαούλης,

-Οι Μητσοτάκηδες, ο Λεφτεράκης Μπενιζέλος, ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΥ, ο ΠΑΠΑΓΟΣ, και όλα τα Κομμούνια, και οι ΜΑΣΟΝΟΙ  

έκαναν την πάντα ίδια δουλειά.

ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!!

Είθε να παραδοθεί το όνομα τους  εις αιώνιον ανάθεμα.

«Το Δοκίμιον Περί Πατριωτισμού» των Φιλογενών ΑΠΌ ΤΟ 1817» μας διδάσκει οτι ο πατριώτης ,«δεν υποφέρει ούτε να ακούει για την ύπαρξη των φιλάργυρων» και τους «ιδιοφελείς μισεί».

 Βάλτε στη σειρά τους φιλάργυρους και ιδιοφελείς τσιφούτηδες.

 Τον Λάζαρο και τον Γεώργιο Κουντουρώτη που από τη μάνα τους ήταν Κοέν. Το Εβραίον Ορλάντο, που μαζί με τον Λουριώτη έκλεψαν 40000 λίρες από το αίμα του Έθνους.

 Τον τοκογλύφο Μακρυγιάννη.

Τα ινδάλματα της μασονικής ψωρο-ελίτ.

Τους ΜΙΖΟΤΑΚΗΔΕΣ, τον ΜΠΟΥΡΛΑ, τα ΣΩΣΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΓΙΑ ΑΝΑΔΑΣΩΣΗ, ΤΙΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΤΗΣ ΖΗΜΕΝΣ, ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΑΠΌ ΤΟ ΚΑΡΤΕΛ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΏΝ. ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΑ.

Οι τοκογλύφοι τσιφούτηδες που ήσαν πιό Ελληνες από τους Έλληνες  έβαζαν τους αλβανούς μπράβους τους και ζεμάτιζαν με καυτό λάδι τους Έλληνες στην Πελοπόννησο για να τους πουν που είχαν κρύψει τη σοδειά.

 Δεν ξεχνάμε ούτε ποιοι είναι, ούτε από που έρχονται, ούτε ποιοι τους έφεραν στην εξουσία, ούτε ότι εκπροσωπούν την κοινοπραξία των Παλιανθρώπων.

Δεν ξεχνάμε! 

 ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΧΑΤΖΑΡΑΣ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σπύρο, ιδιωφελής με -ω (ωμέγα).

Ανώνυμος είπε...

Μη μου ξεχνας τον Αβρουρι.
ΜΕΓΑΣ προδοτης κι αυτος!

Η 19η Απριλίου στην Ιστορία

Η 19η Απριλίου είναι η 110η ημέρα του δίσεκτου 2024 κατα το Γρηγοριανό ημερολόγιο . Απομένουν 256 ημέρες πριν από το τέλος του έτους.   531....