28/8/22

ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΕΝ ΩΡΑ ΠΤΗΣΗΣ - ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ!!!

 

Τρόμος στον αέρα: Πιλότος λιποθύμησε εν ώρα πτήσης 
– Το αεροπλάνο προσγειώθηκε στη Θεσσαλονίκη 

  Αναγκαστική προσγείωση στη Θεσσαλονίκη λόγω αδιαθεσίας του πιλότου πραγματοποίησε αεροπλάνο της εταιρείας Jet2 που πραγματοποιούσε την πτήση Μπέρμιγχαμ-Αττάλεια πριν από λίγες ημέρες. 
Ενώ το αεροπλάνο βρισκόταν στα 30.000 πόδια, οι αεροσυνοδοί του αεροπλάνου ενημέρωσαν τους επιβάτες ότι ο πιλότος είχε λιποθυμήσει.
 Το περιστατικό σημειώθηκε στις 23 Αυγούστου ενώ το αεροπλάνο είχε απογειωθεί από το αεροδρόμιο του Μπέρμιγχαμ. Αρχίζουμε να κινδυνεύουμε όταν βρισκόμαστε στον αέρα, απο την μια το φαινόμενου του θερμοκηπίου που κουράζει τους πιλότους και απο την άλλη η σέκτα με τα εμβόλια που θα προσπαθήσει να την ξαναχώσει στους πολλούς - σ΄ αυτούς που τους εμπιστεύνται για την υποχρεωτική υγεία τους - αλλά και σ΄εμάς όταν μπαίνουμε στα αεροπλάνα με τρυπημένους πιλότους. 
 Την επόμενη φορά πριν μπω στο αεροσκάφος για Αθήνα, θα ρωτήσω αν είναι τρυπημένοι οι πιλότοι και πόσες με τα πολλά οφέλη έβαλαν μέσα τους; Θα κάνουμε και καμιά αφάλεια ζωής επιπλέον για τα παιδιά μας...
 Αν αρχίζουν να πέφτουν μαζικά τα αεροπλανάκια με την 4η με τα πολλά οφέλη και πολλά $$$$ να ξέρετε τι έχει συμβεί με τους πιλότους και ποιος ευθύνετε. 

 KORAKAS NEWS 

Δεν υπάρχουν σχόλια: